afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ بیاااااااااااا تو قابل اعتماااااااااااد نیزتی بابابزرگه! من نیزتم! بالاخره فوتوشاپه یا نه؟ :| آخه پیرزن 100 ساله پول می خواد چیکار ؟ جای پول برو ثواب برا آخرتت جمع کن 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ سنا سادات :| تو که گفتی اون نیست حنا! :| آخه پیرزن 100 ساله پول می خواد چیکار ؟جای پول برو ثواب برا آخرتت جمع کن باشه باشه. آخرت که واسه تو نیست. فسیل زنده هزتی تا ابد زنده (مث بعضیا ) 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ تو که گفتی اون نیست حنا! :|باشه باشه. آخرت که واسه تو نیست. فسیل زنده هزتی تا ابد زنده (مث بعضیا ) نه من از یاران امام زمانم قراره تا زمان ظهورش زنده بمونم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ نه من از یاران امام زمانم قراره تا زمان ظهورش زنده بمونم اسپــ :vahidrk:ـــــم نکن. بحدس! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ تو که گفتی اون نیست حنا! :| من گفتم سنا نیست؟ ساغر بهت گفته بود 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ من گفتم سنا نیست؟ساغر بهت گفته بود راس میگی؟ :icon_pf (34):بی حواسی ساغر به منم سرایت کرده!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ سنا سادات نیست؟ نه بابا سنا هم نیست سنا این شکلی نیست راس میگی؟ :icon_pf (34):بی حواسی ساغر به منم سرایت کرده!:icon_pf (34): اوهوم بی حواس شدی! 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ اوهوم بی حواس شدی! همش تقصیر این افشینه مرسی واقعا .آگاهم کردی ... :| 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ مرسی واقعا .آگاهم کردی ... :| کار زیادی نبود : D 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ همش تقصیر این افشینه مرسی واقعا .آگاهم کردی ... :| کلا براشون شدم آمریکا و غرب همه چی رو می ندازن گردن من:| 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ نه بابا این خیلی از ساغر خوشگل تره :w58::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ راس میگی؟ :icon_pf (34):بی حواسی ساغر به منم سرایت کرده!:icon_pf (34): خب سنا نیست اگ بود من همون اول میگفتم 2 لینک به دیدگاه
seyed morteza fazeli 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ چه ژشت باحالی گرفته نمیتونم حدس بزنم ولی چهره جذابی داره 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اره اقا مهدی خودمم حالا شدن 3نفر اونایی که منو حدس زدن:hapydancsmil: رقیب میطلبیم ساغر خانوم ...اگه جوابتون سرکاری باشه چی ؟؟؟من کوتاه نمیاماااا جبران میکنماااااااااااااااااااا..گفته باشم .. 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ نه بابا این خیلی از ساغر خوشگل تره خ یه جوری گفتید یه لحظه گفتم نکنه خودتونید ؟؟اما نه من سرحرفم هستم ...ساغر خانومن ...حالا یه دفه این حس شیشمم ما خواسته خودشو محک بزنه ..والا 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ ساغر خانوم ...اگه جوابتون سرکاری باشه چی ؟؟؟من کوتاه نمیاماااا جبران میکنماااااااااااااااااااا..گفته باشم .. دارم میگم دیگه اقا مهدی خودمم من منتظرم ببینم چه میکنین 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ تو که گفتی اون نیست حنا! :| خب تبریک میگم برنده شدی!! 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ کلا براشون شدم آمریکا و غرب همه چی رو می ندازن گردن من:| خب تقصیر توئه دیگه ! :w58::vahidrk: راس میگم خو از تو خوشگل تره خب سنا نیست اگ بود من همون اول میگفتم چرا سنا ساداته. اومد خودشو لو داد یه جوری گفتید یه لحظه گفتم نکنه خودتونید ؟؟اما نه من سرحرفم هستم ...ساغر خانومن ...حالا یه دفه این حس شیشمم ما خواسته خودشو محک بزنه ..والا به خوشگلی من که نیست البته. ولی نه ساغر نیست. خب تبریک میگم برنده شدی!! واقعا؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده