afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ مظنووووووووووووووووووووون:whistles:منم? جزییاتش رو بعدا بهت میگم مهدی این افشین رو دعوا کن هی میگه من میخواد بکشه خب بگو چته چرا فقط صدام می زنی؟(ساغر فکر کنم رفیقت مثل خودت دیوونه است) تو هم میتونی باشی من بهت شک دارمگول افشین رو نخوریا به کسی وفا نمیکنه الکی میگه گول بخور شک اول اصلا خودش بود(جهت ایجاد تفرقه) 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ واااااااااااااااای یه چیزی بگم؟من یه لحظه حواسم به اواتارت نبود فک کردم نازنین هستی:icon_pf (34): بعدش همه اش هم انکار می کنی که قاطی داری 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ واااااااااااااااای یه چیزی بگم؟من یه لحظه حواسم به اواتارت نبود فک کردم نازنین هستی:icon_pf (34): حالا به من شک داری یا نه? 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ خب بگو چته چرا فقط صدام می زنی؟(ساغر فکر کنم رفیقت مثل خودت دیوونه است) الکی میگه گول بخور شک اول اصلا خودش بود(جهت ایجاد تفرقه) :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ :icon_razz: :icon_razz::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ تاپیک ترکید :| عوضش الان دیگه کسی یادش نیست تو بودی برا همین می آن نظر جدید می دن 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ خب بگو چته چرا فقط صدام می زنی؟(ساغر فکر کنم رفیقت مثل خودت دیوونه است) الکی میگه گول بخور شک اول اصلا خودش بود(جهت ایجاد تفرقه) صفات خودتو به ما نچسبون 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ بعدش همه اش هم انکار می کنی که قاطی داری از دست تو به این روز افتادم تو که نباشی خوب میشم 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ حالا به من شک داری یا نه? یکم بیشتر به نازنین شک دارم من به خودمم شک دارم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ صفات خودتو به ما نچسبون آخه شما دیوونه بازی در می آرین از دست تو به این روز افتادم تو که نباشی خوب میشم از اول همینجوری بودی 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ آخه شما دیوونه بازی در می آرین از اول همینجوری بودی خودتیییییییییییی دیوونه:vahidrk: از وقتی تو رو شناختم اینطوری شدم کمال هم نشین در من اثر کرد هستی نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ ساغر چقدر روی حدسات فکر میکنی؟ :| 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ نه من آگاه نشدم هنو!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مینا فوتوشاپ کرده دیگه :| 1 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ من برای اولین بار میخوام اینجا نظر بدم .... من که حس میکنم ..ساغر خانومه ... 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ ساغر چقدر روی حدسات فکر میکنی؟ :| من همش کارم فک کردنه تو هنوز منو نشناختی؟ من برای اولین بار میخوام اینجا نظر بدم ....من که حس میکنم ..ساغر خانومه ... اره اقا مهدی خودمم حالا شدن 3نفر اونایی که منو حدس زدن:hapydancsmil: رقیب میطلبیم 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ وای وای چه دختر زشتیه خدا شانس بده از کجا میخواد شوهر پیدا کنه گندم 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ از الان خودتو مرده حساب کن من میرم طرف زهرا و نازنین حالا میشی 3بر1:ws28:خلاقم تو از من تقلید میکنی بیاااااااااااا نازنین راهشون نده پولا رو بین خودمون تقسیم کنیم تو قابل اعتماااااااااااد نیزتی بابابزرگه! واااااااااااااااای یه چیزی بگم؟من یه لحظه حواسم به اواتارت نبود فک کردم نازنین هستی:icon_pf (34): یکم بیشتر به نازنین شک دارم من به خودمم شک دارم من نیزتم! مینا فوتوشاپ کرده دیگه :| بالاخره فوتوشاپه یا نه؟ :| 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ من برای اولین بار میخوام اینجا نظر بدم ....من که حس میکنم ..ساغر خانومه ... نه بابا این خیلی از ساغر خوشگل تره وای وای چه دختر زشتیه خدا شانس بده از کجا میخواد شوهر پیدا کنهگندم خودتی! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده