afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ به زهرا کاری نداریم اصلا وظیفه ی تو فقط کشتن زهراس:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ حالا که اینجور شد فقط تو و زهرا رو می کشیم منو زهرا هم تو رو میکشیم 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ نمیشه نباید شاهد ها رو زنده گذاشت مظنون جلو بقیه ضایع بازی نکنیم ببینیم کدوم طرف سودش بیشتره همونوری بریم اخه منو تو نداریم که به زهرا کاری نداریم بریم سمت نازنین حالا که اینجور شد فقط تو و زهرا رو می کشیم ساغر رو نباید بکشی 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ اصلا وظیفه ی تو فقط کشتن زهراس:gnugghender: اشتباه گفتی ما تو رو میکشیم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ بچه ها من از مینا میترسم وقتی بیاد ببینه تا چن روز اینورا افتابی نمیشم:gnugghender: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ اصلا وظیفه ی تو فقط کشتن زهراس:gnugghender: مظنووووووو وون 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ بریم سمت نازنین بذار بیشتر بررسی کنیم ببینیم کدوم طرف بهتره 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ مینا کوژایی که تاپیکت رفت رو هوااااااااااااااااا یه حدسایی هم این وسط بزنین اسپم خالی نباشه خو! :| 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ افشینه دیگه! افشین راس میگی? من الان فهمیدم داستان چیه 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ مینا کوژایی که تاپیکت رفت رو هوااااااااااااااااا یه حدسایی هم این وسط بزنین اسپم خالی نباشه خو! :| خودت افشین حنانه زهرا خودم فافا فرنوش سید مهدی حسینی مهندس سهند و.... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ منو زهرا هم تو رو میکشیم مرده که نمی تونه کسی رو بکشه بعد من اسلحه دارم شما ندارین مظنون بریم سمت نازنین ساغر رو نباید بکشی چون زبون درآوردی باید مثل اون فیلمه زبون خودت رو ببری تا کاریش نداشته باشم اشتباه گفتی ما تو رو میکشیم خلاق باش مظنووووووو وون بگو 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ بذار بیشتر بررسی کنیم ببینیم کدوم طرف بهتره همین طرف نازنین خوبه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ مینا کوژایی که تاپیکت رفت رو هوااااااااااااااااا یه حدسایی هم این وسط بزنین اسپم خالی نباشه خو! :| نظرتون چیه ادامه بحث رو ببرم تو پروفایل مینا؟ 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ مرده که نمی تونه کسی رو بکشه بعد من اسلحه دارم شما ندارین چون زبون درآوردی باید مثل اون فیلمه زبون خودت رو ببری تا کاریش نداشته باشم خلاق باش بگو از الان خودتو مرده حساب کن من میرم طرف زهرا و نازنین حالا میشی 3بر1:ws28: خلاقم تو از من تقلید میکنی 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ همین طرف نازنین خوبه نازنین راهشون نده پولا رو بین خودمون تقسیم کنیم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ از الان خودتو مرده حساب کن من میرم طرف زهرا و نازنین حالا میشی 3بر1:ws28:خلاقم تو از من تقلید میکنی قاتل حرفه ای کرایه می کنم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ مرده که نمی تونه کسی رو بکشه بعد من اسلحه دارم شما ندارین چون زبون درآوردی باید مثل اون فیلمه زبون خودت رو ببری تا کاریش نداشته باشم خلاق باش بگو مظنووووووووووووووووووووون:whistles: خودتافشین حنانه زهرا خودم فافا فرنوش سید مهدی حسینی مهندس سهند و.... منم? من الان فهمیدم داستان چیه جزییاتش رو بعدا بهت میگم مهدی این افشین رو دعوا کن هی میگه من میخواد بکشه 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ مظنووووووووووووووووووووون:whistles: منم? جزییاتش رو بعدا بهت میگم مهدی این افشین رو دعوا کن هی میگه من میخواد بکشه تو هم میتونی باشی من بهت شک دارم گول افشین رو نخوریا به کسی وفا نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ تو هم میتونی باشی من بهت شک دارمگول افشین رو نخوریا به کسی وفا نمیکنه فک نمیکردم به من شک داشته باشی:cry2: 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ فک نمیکردم به من شک داشته باشی:cry2: واااااااااااااااای یه چیزی بگم؟ من یه لحظه حواسم به اواتارت نبود فک کردم نازنین هستی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده