Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ 22 صفحه!!!!!!!!!!!!! شوما هم بیا بین منو saghar تقسیم میشه دیدم زیادی شادی که طرفدار پیدا کردی خواستم بزنم تو ذوقت فعلا خوابم میاد. فردا تخسیمش میتونیم. تو هم سهمی نداری بابابرزگ! + حدس بزنید بچه ها. فردا مینا این شکلی مشه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ فدامدا بانو:w139: ها افشین کیه من اصن افشین نمیشناسم منم ساغر نمی شناسم مظنون شماره 2 اومد قبلا یک بود؟ 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ نه من آگاه نشدم هنو!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حنا شوخی میکرد فوتوشاپ موتوشاپی درکار نیس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 غلط کردین اصلا همه تون رو می کشم فدامدا بانو:w139: ها افشین کیه من اصن افشین نمیشناسم ساخت وپاخت نکردی که این چن وخت که من نبودم? 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ منم ساغر نمی شناسم قبلا یک بود؟ الان 1 شمایی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ نه من پشیمون شدم افشینو میشناسم:icon_pf (34): چی شد؟ شوما هم بیا فعلا خوابم میاد. فردا تخسیمش میتونیم. تو هم سهمی نداری بابابرزگ! + حدس بزنید بچه ها. فردا مینا این شکلی مشه اصلا چون من پدربزرگم باید تصمیم بگیرم 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ ساخت وپاخت نکردی که این چن وخت که من نبودم? نه به جون خودم جلو تو گردن من از مو باریکتره:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ مظنون شماره 2 اومد شوما هم بیا فعلا خوابم میاد. فردا تخسیمش میتونیم. تو هم سهمی نداری بابابرزگ! + حدس بزنید بچه ها. فردا مینا این شکلی مشه داستان چیه یکی به من توضیح میده؟؟؟ مظنون 1 کیه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ چی شد؟ اصلا چون من پدربزرگم باید تصمیم بگیرم خب مگه قرار نیست بین ما تقسیم شه؟خودت گفتی منم که تو رو میشناسم 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ داستان چیه یکی به من توضیح میده؟؟؟ مظنون 1 کیه؟؟ افشینه دیگه! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ حنا شوخی میکرد فوتوشاپ موتوشاپی درکار نیس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ساخت وپاخت نکردی که این چن وخت که من نبودم? :vahidrk: الان 1 شمایی پس تو جایزه هم نفر اولم 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ داستان چیه یکی به من توضیح میده؟؟؟ مظنون 1 کیه؟؟ افشین نه به جون خودم جلو تو گردن من از مو باریکتره:icon_pf (34): راس میگی? 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خب مگه قرار نیست بین ما تقسیم شه؟خودت گفتیمنم که تو رو میشناسم قبوله فقط باید قبلش سر به نیستشون کنیم 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ :vahidrk: پس تو جایزه هم نفر اولم نخیر 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ قبوله فقط باید قبلش سر به نیستشون کنیم خب باشه ولی زهرا رو کاری نداشته باشیم هرچی تو ازسهم به من دادی من با زهرا تقسیم میکنم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ راس میگی? اوهوم باور کن راس میگم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خب باشه ولی زهرا رو کاری نداشته باشیم هرچی تو ازسهم به من دادی من با زهرا تقسیم میکنم:icon_pf (34): با خودم شریک شو فقط من از سهم خودم میدم به تو اوهوم باور کن راس میگم باور کردم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ نخیر خب باشه ولی زهرا رو کاری نداشته باشیم هرچی تو ازسهم به من دادی من با زهرا تقسیم میکنم:icon_pf (34): نمیشه نباید شاهد ها رو زنده گذاشت 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ با خودم شریک شو فقطمن از سهم خودم میدم به تو باور کردم جلو بقیه ضایع بازی نکنیم ببینیم کدوم طرف سودش بیشتره همونوری بریم اخه منو تو نداریم که 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ نمیشه نباید شاهد ها رو زنده گذاشت به زهرا کاری نداریم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ جلو بقیه ضایع بازی نکنیم ببینیم کدوم طرف سودش بیشتره همونوری بریم اخه منو تو نداریم که حالا که اینجور شد فقط تو و زهرا رو می کشیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده