saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ آرمان های تو که سر جاشه :)) نه قبول نیست ارمان های امام رو در پی نداره 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ آرمان های تو که سر جاشه :)) کدامین آرمانهای من? 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ بیا بقیه رو بکشیم همه رو بین خودمون تقسیم کنیم تو قابل اطمینان نیستی آخه paroshat 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ تو قابل اطمینان نیستی آخه paroshat حالا که اینطور شد خودت رو هم می کشیم 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ جمعش شد 320 درصد! :hapydancsmil: تو دیگه چرا سهم موخوای؟ دست زیاد شده هاااااااااا :icon_pf (34): چون منم همکاری کردم به من سهم ندین کاسه کوزتون رو به هم میریزم 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ حالا که اینطور شد خودت رو هم می کشیم عصن تو سهمی نداری از جایزه. بین من و زهرا تخسیم میشه. بجای این کارا حدس بزن :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ نه قبول نیست ارمان های امام رو در پی نداره قبوله هم خدا راضیه هم من:| کدامین آرمانهای من? داری اسپم میکنی هنوز دیگه آرمان ازین مهم تر :| 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ تا الان طرفداران من از تو بیشترن که چی؟؟؟؟؟؟ از خوشی سکته نکنی 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ چون منم همکاری کردم به من سهم ندین کاسه کوزتون رو به هم میریزم جایزه مال من و زهرا هست!:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ جایزه مال من و زهرا هست!:vahidrk: تو به من جایزمو ندی زهرا جونممممممممم میده مگه نه زهرا؟میدونی که من کیم 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ قبوله هم خدا راضیه هم من:| داری اسپم میکنی هنوز دیگه آرمان ازین مهم تر :| اووووو یس نازنین رو آگاه کردی?:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ تو به من جایزمو ندی زهرا جونممممممممم میده مگه نه زهرا؟میدونی که من کیم هاااا? آره سالااااار جایزه مال من و زهرا هست!:vahidrk: اهوم باسه ماس:hapydancsmil: اما به ساغر هم بدیم سهم افشین رو بدیم به ساغر 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ 22 صفحه!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ عصن تو سهمی نداری از جایزه. بین من و زهرا تخسیم میشه. بجای این کارا حدس بزن :vahidrk: بین منو saghar تقسیم میشه که چی؟؟؟؟؟؟از خوشی سکته نکنی دیدم زیادی شادی که طرفدار پیدا کردی خواستم بزنم تو ذوقت 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اووووو یسنازنین رو آگاه کردی?:icon_razz: نه من آگاه نشدم هنو!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ هاااا?آره سالااااار اهوم باسه ماس:hapydancsmil: اما به ساغر هم بدیم سهم افشین رو بدیم به ساغر غلط کردین اصلا همه تون رو می کشم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ هاااا?آره سالااااار اهوم باسه ماس:hapydancsmil: اما به ساغر هم بدیم سهم افشین رو بدیم به ساغر فدامدا بانو:w139: ها افشین کیه من اصن افشین نمیشناسم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ 22 صفحه!!!!!!!!!!!!! مظنون شماره 2 اومد 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ نه من پشیمون شدم افشینو میشناسم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اووووو یسنازنین رو آگاه کردی?:icon_razz: پست ها رو میخونه آگاه میشه دیگه :| 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده