afshin18 11175 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 مظنووووووووووووووووووووون:whistles:منم? جزییاتش رو بعدا بهت میگم مهدی این افشین رو دعوا کن هی میگه من میخواد بکشه خب بگو چته چرا فقط صدام می زنی؟(ساغر فکر کنم رفیقت مثل خودت دیوونه است) تو هم میتونی باشی من بهت شک دارمگول افشین رو نخوریا به کسی وفا نمیکنه الکی میگه گول بخور شک اول اصلا خودش بود(جهت ایجاد تفرقه) 1
afshin18 11175 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 واااااااااااااااای یه چیزی بگم؟من یه لحظه حواسم به اواتارت نبود فک کردم نازنین هستی:icon_pf (34): بعدش همه اش هم انکار می کنی که قاطی داری 1
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 واااااااااااااااای یه چیزی بگم؟من یه لحظه حواسم به اواتارت نبود فک کردم نازنین هستی:icon_pf (34): حالا به من شک داری یا نه? 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 خب بگو چته چرا فقط صدام می زنی؟(ساغر فکر کنم رفیقت مثل خودت دیوونه است) الکی میگه گول بخور شک اول اصلا خودش بود(جهت ایجاد تفرقه) :icon_razz: 2
afshin18 11175 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 تاپیک ترکید :| عوضش الان دیگه کسی یادش نیست تو بودی برا همین می آن نظر جدید می دن 1
saghar... 6666 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 خب بگو چته چرا فقط صدام می زنی؟(ساغر فکر کنم رفیقت مثل خودت دیوونه است) الکی میگه گول بخور شک اول اصلا خودش بود(جهت ایجاد تفرقه) صفات خودتو به ما نچسبون 1
saghar... 6666 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 بعدش همه اش هم انکار می کنی که قاطی داری از دست تو به این روز افتادم تو که نباشی خوب میشم 1
saghar... 6666 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 حالا به من شک داری یا نه? یکم بیشتر به نازنین شک دارم من به خودمم شک دارم
afshin18 11175 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 صفات خودتو به ما نچسبون آخه شما دیوونه بازی در می آرین از دست تو به این روز افتادم تو که نباشی خوب میشم از اول همینجوری بودی 1
saghar... 6666 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 آخه شما دیوونه بازی در می آرین از اول همینجوری بودی خودتیییییییییییی دیوونه:vahidrk: از وقتی تو رو شناختم اینطوری شدم کمال هم نشین در من اثر کرد هستی نیست؟ 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 نه من آگاه نشدم هنو!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مینا فوتوشاپ کرده دیگه :| 1
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 من برای اولین بار میخوام اینجا نظر بدم .... من که حس میکنم ..ساغر خانومه ... 1
saghar... 6666 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 ساغر چقدر روی حدسات فکر میکنی؟ :| من همش کارم فک کردنه تو هنوز منو نشناختی؟ من برای اولین بار میخوام اینجا نظر بدم ....من که حس میکنم ..ساغر خانومه ... اره اقا مهدی خودمم حالا شدن 3نفر اونایی که منو حدس زدن:hapydancsmil: رقیب میطلبیم 2
سنا سادات 2449 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 وای وای چه دختر زشتیه خدا شانس بده از کجا میخواد شوهر پیدا کنه گندم 4
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 از الان خودتو مرده حساب کن من میرم طرف زهرا و نازنین حالا میشی 3بر1:ws28:خلاقم تو از من تقلید میکنی بیاااااااااااا نازنین راهشون نده پولا رو بین خودمون تقسیم کنیم تو قابل اعتماااااااااااد نیزتی بابابزرگه! واااااااااااااااای یه چیزی بگم؟من یه لحظه حواسم به اواتارت نبود فک کردم نازنین هستی:icon_pf (34): یکم بیشتر به نازنین شک دارم من به خودمم شک دارم من نیزتم! مینا فوتوشاپ کرده دیگه :| بالاخره فوتوشاپه یا نه؟ :| 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 من برای اولین بار میخوام اینجا نظر بدم ....من که حس میکنم ..ساغر خانومه ... نه بابا این خیلی از ساغر خوشگل تره وای وای چه دختر زشتیه خدا شانس بده از کجا میخواد شوهر پیدا کنهگندم خودتی! 3
ارسال های توصیه شده