Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 فدااای تو مدیر بنفشدمت گرم با این شعر گفتن فقط یه سوال میشه در مورد "زهرا برای نمونه" دقیقا توضیح بدی? خدا نکنه جیگرررررم توضیح نمیخواد که : مانند یک عروسک درون ویترین که مشابه اش نیست و بر روی آن جمله فروشی نیست نصب شده به مانند نمونه بودن میباشد 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 نه ایمان داشته باشی به سمت ات میاد ! ایمان دارم خو بوگو تندتر بیاد! :| من رای دومم مهدی هست ولی این عکس خیلی شبیه عکس تشخیص شماره 90 هست بعد خودت هم مظنون بودی نه من موهام بلند تر بود :| مطمئنی؟ شبیهه هااااااااااا چرا اتفاقا بهش شک دارم منم خودشه تابلو :icon_razz: 1
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 من رای دومم مهدی هست ولی این عکس خیلی شبیه عکس تشخیص شماره 90 هست بعد خودت هم مظنون بودی نه من موهام بلند تر بود :| مظنون اصلی خودتی ودیگر هیچ حضورت مشکوکه خدا نکنه جیگرررررمتوضیح نمیخواد که : مانند یک عروسک درون ویترین که مشابه اش نیست و بر روی آن جمله فروشی نیست نصب شده به مانند نمونه بودن میباشد قربون پی نوشتت برم توضیح جامع و کاملی بود ایمان دارم خو بوگو تندتر بیاد! :| مطمئنی؟ شبیهه هااااااااااا خودشه تابلو :icon_razz: آره نازنین چرا زودتر حدسش نزدیم واقعا???:icon_razz: من نیستم هستی اگه نبودی عصبی نمیشدی طلا که پاکه چه منتش به خاکه نخندخیلیم ربط داشت به موضوع 3
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 آره نازنین چرا زودتر حدسش نزدیم واقعا???:icon_razz: همینو بگو. از اول تاپیک هی اومد خودشو نشون داد. چرا نفهمیدیم ؟ :| افشین بیا اهتلاف تون! 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 همینو بگو. از اول تاپیک هی اومد خودشو نشون داد. چرا نفهمیدیم ؟ :| افشین بیا اهتلاف تون! بعد از این باید بیشتر چشامونو باز کنم:icon_razz: 1
afshin18 11175 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 مظنون اصلی خودتی ودیگر هیچحضورت مشکوکه هستی اگه نبودی عصبی نمیشدی طلا که پاکه چه منتش به خاکه نخندخیلیم ربط داشت به موضوع من نیستم خودتی ما همیشه در صحنه هستیم ما کلا اعصاب نداریم باشه ربط داشت 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 بعد از این باید بیشتر چشامونو باز کنم:icon_razz: قبول کن چشماش خیلی شبیه توئه :| 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 بعد از این باید بیشتر چشامونو باز کنم:icon_razz: زهرا بوگو مینا بیاد جایزه مارو بیده دیگه. به حرف من گوش نمیکنه خو 60 - 80 تقسیمش میکنیم جایزه رو. 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 من نیستم خودتیما همیشه در صحنه هستیم ما کلا اعصاب نداریم باشه ربط داشت فقط شما میگی منم هیشکی نمیسوزونه حق انتخاب خودشو با گفتن من معلومه که ربط داشت یعنی میخوای بگی ربط نداشت?:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
afshin18 11175 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 زهرا بوگو مینا بیاد جایزه مارو بیده دیگه. به حرف من گوش نمیکنه خو 60 - 80 تقسیمش میکنیم جایزه رو. تک خورا سهم من چی شد؟ 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 قبول کن چشماش خیلی شبیه توئه :| آره خودمم دقت کرده بودم به این موضوع بچه هایی هم که منو حدس زدن گول همین شباهت بین چشامونو خوردن:))) 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 واقعا؟ آره دیگه من بخاطر همین چشماش میخواستم بگم زهراست بعد یادم اومد زهرا موهاش فر بود :|| 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 تک خورا سهم من چی شد؟ مگه سهم داری؟ تو که اشتباه گفتی... 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 آره خودمم دقت کرده بودم به این موضوعبچه هایی هم که منو حدس زدن گول همین شباهت بین چشامونو خوردن:))) حق دارن واقعا:| بخصوص تو نگاهِ اول محاله کسی شک نکنه :| 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 آره دیگهمن بخاطر همین چشماش میخواستم بگم زهراست بعد یادم اومد زهرا موهاش فر بود :|| زهرا که چشماش رنگیه... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
afshin18 11175 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 فقط شما میگی منمهیشکی نمیسوزونه حق انتخاب خودشو با گفتن من معلومه که ربط داشت یعنی میخوای بگی ربط نداشت?:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همیشه هر چیز جدیدی فقط به مغز یک نفر می خورهمثلا نظریه نسبیت انشتین رو همه که نگفتن فقط خودش گفت در جریان شنا کردن هنر نیست نمی دونم باید کارشناس نظر بده 1
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 زهرا بوگو مینا بیاد جایزه مارو بیده دیگه. به حرف من گوش نمیکنه خو 60 - 80 تقسیمش میکنیم جایزه رو. مینااا بیا بده جایزمونو تقسیم عادلانه نیس 80-80:ws3: 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 زهرا که چشماش رنگیه... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه فتوشاپه :| 2
ارسال های توصیه شده