Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 شور این سری که همش گفتگو بین زهرا و نازنین بوده :|بفرست متفاااوتااا نه مثل این که همه متوجه بشن + تاپیک زدم نمیای تو تاپیک که کسی متوجه نشه :d میگم دیگه بسه بیا رسما اعلام کن جوابو!:hapydancsmil: 1
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 :|حضورِ من باعثش شده دیگه:| بذار حالا تاپیکِ بعدی من نمیام ببین دو صفحه میره جلو بعدم تو مجبوری خودت بگی کی بوده :| باشه اصن حضور تو باعث بوده ! :| 1
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 میگم دیگه بسه بیا رسما اعلام کن جوابو!:hapydancsmil: نه بابا بس خوب نیست استفاده نکن ازش:gnugghender: 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 باشه اصن حضور تو باعث بوده ! :| الان این باشه یعنی نبوده :| من دیگه نمیام اصلا :| 1
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 الان این باشه یعنی نبوده :|من دیگه نمیام اصلا :| بوده ! :| نیا اصن :| 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 بوده ! :|نیا اصن :| باشه نمیام:| تهش این تا صفحه 15 میره :| 1
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 شور این سری که همش گفتگو بین زهرا و نازنین بوده :|بفرست متفاااوتااا نه مثل این که همه متوجه بشن + تاپیک زدم نمیای تو تاپیک که کسی متوجه نشه :d ما هدفمون جلب رضایت شماس:))) انگیزم واسه اغتشاش بیشتر شد:))) 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 ما هدفمون جلب رضایت شماس:)))انگیزم واسه اغتشاش بیشتر شد:))) بیا تاپیکو بترکونیم اصن! والا! قدر نمیدونن که... 2
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 باشه نمیام:|تهش این تا صفحه 15 میره :| بزار بره تا هر جامیره :| ما هدفمون جلب رضایت شماس:)))انگیزم واسه اغتشاش بیشتر شد:))) قربون خااانوووم زهرا یدونه زهرا دردونه زهرا برای نمونه ( ریتمیک بخون ) :d 1
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 :| بیا و خوبی کن :| صرفا جهت سلامت خودت گفتم :/ 1
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 بیا تاپیکو بترکونیم اصن! والا! قدر نمیدونن که... همونو بگوو بخدااا اصن از وقتی من از غیبت صغری اومدم بیرون دوباره این تاپیک راه افتاد داشت خاک میخورد اینجا به نظرت کی میتونه باشه? من رو حدس آخرم پافشاری میکنم سید مهدی حسینی:))))) البته الان فکمیکنم حنا هم میتونه باشه با اینکه شبیهش نیس اصن:/ 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 بیا و خوبی کن :|صرفا جهت سلامت خودت گفتم :/ من و این همه خوشبختی محاله آخه ! :| اینا دارن فیلم بازی می کنن کیا؟ 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 همونو بگوو بخدااااصن از وقتی من از غیبت صغری اومدم بیرون دوباره این تاپیک راه افتاد داشت خاک میخورد اینجا به نظرت کی میتونه باشه? من رو حدس آخرم پافشاری میکنم سید مهدی حسینی:))))) البته الان فکمیکنم حنا هم میتونه باشه با اینکه شبیهش نیس اصن:/ اوهوم :| افشین نیست؟ 1
afshin18 11175 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 من و این همه خوشبختی محاله آخه ! :| کیا؟ همین مینا یوسفی و دوستش
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 من و این همه خوشبختی محاله آخه ! :| نه ایمان داشته باشی به سمت ات میاد ! 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 بزار بره تا هر جامیره :| قربون خااانوووم زهرا یدونه زهرا دردونه زهرا برای نمونه ( ریتمیک بخون ) :d فدااای تو مدیر بنفش دمت گرم با این شعر گفتن فقط یه سوال میشه در مورد "زهرا برای نمونه" دقیقا توضیح بدی? 1
afshin18 11175 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 همونو بگوو بخدااااصن از وقتی من از غیبت صغری اومدم بیرون دوباره این تاپیک راه افتاد داشت خاک میخورد اینجا به نظرت کی میتونه باشه? من رو حدس آخرم پافشاری میکنم سید مهدی حسینی:))))) البته الان فکمیکنم حنا هم میتونه باشه با اینکه شبیهش نیس اصن:/ من رای دومم مهدی هست ولی این عکس خیلی شبیه عکس تشخیص شماره 90 هست بعد خودت هم مظنون بودی اوهوم :| افشین نیست؟ نه من موهام بلند تر بود :| 2
ارسال های توصیه شده