رفتن به مطلب

قدرت اندیشه و خلاقیت راه چاره الان جامعه ما

ارسال های توصیه شده

پيرمردي تنها در يکی از روستاهای آمريکا زندگي مي کرد . او مي خواست مزرعه سيب زميني اش را شخم بزند اما اين کار خيلي سختي بود. تنها پسرش بود که مي توانست به او کمک کند که او هم در زندان بود .پيرمرد نامه اي براي پسرش نوشت و وضعيت را براي او توضيح داد :"پسرعزيزم من حال خوشي ندارم چون امسال نخواهم توانست سيب زميني بکارم . من نمي خواهم اين مزرعه را از دست بدهم، چون مادرت هميشه زمان کاشت محصول را دوست داشت. من براي کار مزرعه خيلي پير شده ام. اگر تو اينجا بودي تمام مشکلات من حل مي شد . من مي دانم که اگر تو اينجا بودي مزرعه را براي من شخم مي زدي.دوستدار تو پدر".

*طولی نکشيد که پيرمرد اين تلگراف را دريافت کرد: "پدر، به خاطر خدا مزرعه را شخم نزن، من آنجا اسلحه پنهان کرده ام".**ساعت 4 صبح فردا مأمور اف.بي.آی و افسران پليس محلي در مزرعه پدر حاضر شدند و تمام مزرعه را شخم زدند بدون اينکه اسلحه اي پيدا کنند . پيرمرد بهت زده نامه ديگري به پسرش نوشت و به او گفت که چه اتفاقي افتاده و مي خواهد چه کند؟**

پسرش پاسخ داد : "پدر! برو و سيب زميني هايت را بکار، اين بهترين کاري بود که مي توانستم از زندان برايت انجام بدهم".*

• Like 7
لینک به دیدگاه

دوستان میدونستید در بدترین و سخت ترین شرایط هستش که یه انسان میتونه مسائل خیلی پیچیده رو با خلاقیت و قدرت اندیشه حلش کنه

شما تا حالا ازین موردها براتون پیش اومده از تجاربتون بگین ما هم استفاده کنیم

• Like 6
لینک به دیدگاه

تنگنا , استعداد های ذاتی انسان رو شکوفا میکنه. در هنگام افتادن تو تنگنا بجای چکنم چکنم , از استعداد نهفته تان حداکثر استفاده رو بکنید. مستر فکور

• Like 5
لینک به دیدگاه
تنگنا , استعداد های ذاتی انسان رو شکوفا میکنه. در هنگام افتادن تو تنگنا بجای چکنم چکنم , از استعداد نهفته تان حداکثر استفاده رو بکنید. مستر فکور

دقیقا مستر فکور عزیز

• Like 5
لینک به دیدگاه

.يكي از اوصاف كشورهاي توسعه نيافته، سهل انگاري و كوچك شمردنمسائل عمده و پشت كردن به آنها و مشغول شدن به شبه مسائل يا مسائل كوچیکه. كوچكشمردن مسائل مهم و اشتغال به امور بيهوده و بي وجه نه فقط در جريان امور خلل پديد میاره, بلكه آثار بد,اخلاقي هم داره. يكي ازاين آثار ابتلا به غرور ملی بدون توجه بهعیار فرهنگ هستش . آره , كوچك شمردن مسائلبزرگ , مردم را از راه باز مي داره و به پرحرفي و پر مدعايي مبتلا مي كنه , که ماهمین حالا و تو این عصر , شدیدا درگیرشیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

عه! چ تاپیک جالبی.. چرا زودتر ندیدم اینو؟

یه مثال خیلی ساده ک فکر کنم خیلی از ماها تجربه اش کرده باشیم موقع امتحانات مدرسه و دانشگاهمونه.. هرچی ب زمان پایان امتحان نزدیک میشدیم و زمان پاسخدهی کمتر میشد، سعی میکردیم اطلاعاتو سریعتر و بهتر دسته بندی کنیم تا جوابارو بنویسیم..

دارم فکر میکنم چ تجربه ای از این دست تو زندگیم بوده و قابل بیان برای دوستان.. فکر کردن ب این موضوع واسه خود آدم مفیده.. حتی میشه 1 نوع ارزیابی از خودمون و عملکردامون ب حساب بیاد.. ب قول مهندس سهند: از تجاربتون بگین ما هم استفاده کنیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...