Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ حنا جونم؟ میخوای دعا کنم تو هم بری یه شهرِ دیگه؟ : d من میخوام دورترین نقاطِ ایران رو انتخاب کنم ببینم چقدر میتونم بمونم : d 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ جونم؟میخوای دعا کنم تو هم بری یه شهرِ دیگه؟ : d من میخوام دورترین نقاطِ ایران رو انتخاب کنم ببینم چقدر میتونم بمونم : d گفتی کی دکترا میخونه گفتم حنــــــــــا صد البته.دعا کن برم یه کشور دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بسیار تا سفر باید تا پخته شود خامی 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ گفتی کی دکترا میخونه گفتم حنــــــــــا صد البته.دعا کن برم یه کشور دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بسیار تا سفر باید تا پخته شود خامی اوهوم ایشالا که بشه بری راحت میشی:d 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اوهوم ایشالا که بشه بریراحت میشی:d ایشالااااااااااااااااا. فرار مغزها لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ ایشالااااااااااااااااا. فرار مغزها اوهوم هنرمندی دیگه:d میگم یه بار دیگه مسابقه خط بذار من هنوز تو دلم مونده قبلی رو شرکت نکردم : | لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اوهوم هنرمندی دیگه:dمیگم یه بار دیگه مسابقه خط بذار من هنوز تو دلم مونده قبلی رو شرکت نکردم : | اتفاققا دارم رو همین هنر سرمایه گذاری میکنم.که دست پر برم آخی عزیزم.چشمممممممممم.:aghosh: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اتفاققا دارم رو همین هنر سرمایه گذاری میکنم.که دست پر برم آخی عزیزم.چشمممممممممم.:aghosh: خوبه دیگه برو اونجا عکس بگیر واسم بفرست :d خب کِی من بیام واسه مسابقه/ :d لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خوبه دیگهبرو اونجا عکس بگیر واسم بفرست :d خب کِی من بیام واسه مسابقه/ :d چشم خبرت میکنم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ چشم خبرت میکنم نمیشه همین هفته بذاری؟ :( لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ نمیشه همین هفته بذاری؟ :( راستش روم نمیشه دوسه ماهی نبودم بذار یکم با اینجا اشنا بشم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ راستش روم نمیشه دوسه ماهی نبودم بذار یکم با اینجا اشنا بشم خب میخوای من استارتش رو بزنم بعد تو مدیریتش کن :)) 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ دانشجو بودن تو تهران عجب حالی داره. میتونی بصورت آنلاین همه مسائل روز رو تو هر وجب وجبش شاهد باشی و بدونی فردا تو شهرت چه چیز هایی مدّ نظر خواهد بود. اینش خیلی عالیه. مثلا وقی اوضاع فعلی تهران رو میبینی , حدس میزنی که ده سال بعد کدوم منطقه از شهر خودت شامل گسترش شهری خواهد شد. میری همونجا رو زمینهاش سرمایه گذاری میکنی بعد چن سال قیمت ها چندین برابر میشه و پولدار میشی. و خیلی فرصت های دیگه. 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ گفتی کی دکترا میخونه گفتم حنــــــــــا صد البته.دعا کن برم یه کشور دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بسیار تا سفر باید تا پخته شود خامی ولی ته نگیره خوبه تا پخته بشه کشور دیگه نه شهر دیگه منظور استاد بود 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ ولی ته نگیره خوبه تا پخته بشهکشور دیگه نه شهر دیگه منظور استاد بود هر چقد دورتر باشی بیشتر پخته میشی 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ هر چقد دورتر باشی بیشتر پخته میشی میخوام بگم حیف شما جوونها نیست برین جای دور ولی باز با خودم میگم چرا بمونن و زجر بکش بازم میگم پس کی مونه دوباره میگم به درک اینجا بزار برن خوش باشن والله 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ میخوام بگم حیف شما جوونها نیست برین جای دور ولی باز با خودم میگم چرا بمونن و زجر بکش بازم میگم پس کی مونه دوباره میگم به درک اینجا بزار برن خوش باشن والله جوری میگی ما جوونها انگار خودتو پیر حساب میکنی شاید اسمان همه جا همین رنگ باشه...نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ جوری میگی ما جوونها انگار خودتو پیر حساب میکنی شاید اسمان همه جا همین رنگ باشه...نمیدونم نه یه جاهایی هست آسمونش قشنگ تره باید اونجا آدم درس بخوونه : d 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده