Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 حنا جونم؟ میخوای دعا کنم تو هم بری یه شهرِ دیگه؟ : d من میخوام دورترین نقاطِ ایران رو انتخاب کنم ببینم چقدر میتونم بمونم : d 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 جونم؟میخوای دعا کنم تو هم بری یه شهرِ دیگه؟ : d من میخوام دورترین نقاطِ ایران رو انتخاب کنم ببینم چقدر میتونم بمونم : d گفتی کی دکترا میخونه گفتم حنــــــــــا صد البته.دعا کن برم یه کشور دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بسیار تا سفر باید تا پخته شود خامی 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 گفتی کی دکترا میخونه گفتم حنــــــــــا صد البته.دعا کن برم یه کشور دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بسیار تا سفر باید تا پخته شود خامی اوهوم ایشالا که بشه بری راحت میشی:d 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 اوهوم ایشالا که بشه بریراحت میشی:d ایشالااااااااااااااااا. فرار مغزها
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 ایشالااااااااااااااااا. فرار مغزها اوهوم هنرمندی دیگه:d میگم یه بار دیگه مسابقه خط بذار من هنوز تو دلم مونده قبلی رو شرکت نکردم : |
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 اوهوم هنرمندی دیگه:dمیگم یه بار دیگه مسابقه خط بذار من هنوز تو دلم مونده قبلی رو شرکت نکردم : | اتفاققا دارم رو همین هنر سرمایه گذاری میکنم.که دست پر برم آخی عزیزم.چشمممممممممم.:aghosh:
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 اتفاققا دارم رو همین هنر سرمایه گذاری میکنم.که دست پر برم آخی عزیزم.چشمممممممممم.:aghosh: خوبه دیگه برو اونجا عکس بگیر واسم بفرست :d خب کِی من بیام واسه مسابقه/ :d
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 خوبه دیگهبرو اونجا عکس بگیر واسم بفرست :d خب کِی من بیام واسه مسابقه/ :d چشم خبرت میکنم
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 نمیشه همین هفته بذاری؟ :( راستش روم نمیشه دوسه ماهی نبودم بذار یکم با اینجا اشنا بشم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 راستش روم نمیشه دوسه ماهی نبودم بذار یکم با اینجا اشنا بشم خب میخوای من استارتش رو بزنم بعد تو مدیریتش کن :)) 3
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 دانشجو بودن تو تهران عجب حالی داره. میتونی بصورت آنلاین همه مسائل روز رو تو هر وجب وجبش شاهد باشی و بدونی فردا تو شهرت چه چیز هایی مدّ نظر خواهد بود. اینش خیلی عالیه. مثلا وقی اوضاع فعلی تهران رو میبینی , حدس میزنی که ده سال بعد کدوم منطقه از شهر خودت شامل گسترش شهری خواهد شد. میری همونجا رو زمینهاش سرمایه گذاری میکنی بعد چن سال قیمت ها چندین برابر میشه و پولدار میشی. و خیلی فرصت های دیگه. 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 گفتی کی دکترا میخونه گفتم حنــــــــــا صد البته.دعا کن برم یه کشور دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بسیار تا سفر باید تا پخته شود خامی ولی ته نگیره خوبه تا پخته بشه کشور دیگه نه شهر دیگه منظور استاد بود 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 ولی ته نگیره خوبه تا پخته بشهکشور دیگه نه شهر دیگه منظور استاد بود هر چقد دورتر باشی بیشتر پخته میشی 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 هر چقد دورتر باشی بیشتر پخته میشی میخوام بگم حیف شما جوونها نیست برین جای دور ولی باز با خودم میگم چرا بمونن و زجر بکش بازم میگم پس کی مونه دوباره میگم به درک اینجا بزار برن خوش باشن والله 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 میخوام بگم حیف شما جوونها نیست برین جای دور ولی باز با خودم میگم چرا بمونن و زجر بکش بازم میگم پس کی مونه دوباره میگم به درک اینجا بزار برن خوش باشن والله جوری میگی ما جوونها انگار خودتو پیر حساب میکنی شاید اسمان همه جا همین رنگ باشه...نمیدونم 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 جوری میگی ما جوونها انگار خودتو پیر حساب میکنی شاید اسمان همه جا همین رنگ باشه...نمیدونم نه یه جاهایی هست آسمونش قشنگ تره باید اونجا آدم درس بخوونه : d 2
ارسال های توصیه شده