fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ مجبوری باشی به بودنی که بودنت برای کسی فرقی نمی کند . وقتی هزاران کیلومتر از شهری که تموم خیابان ها پیاده روهاش مغازه هاش پاساژ هاش برات خاطره هستن , دور باشی , اونوقت . . . . . 11 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ خاطراتِ خوبی داشتم تو این دوران بد هم زیاد بود ولی 6 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ تجربه ی خوبیه.مخصوصا که برای هدف خودت داری این دوربودن رو تجربه میکنی 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ من هم چهار سال لیسانس رو دور بودم..اما اصلا دوسش نداشتم... کلا دوره لیسانس بد بود...ایش.. 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سخت هست ولی خب دیگه عادت میکنه آدم. تازه چون دور هستی عزیز تر هم میشی. 6 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ هم خوبی داره هم بدی باید دید کفه خوبی هاش سنگین تره یا بدی هاش... من 3ساله دورم ولی خوبی هاش بیشتر از بدی هاش بوده مهم ترینش هم مستقل شدن و دیدن ادمای مختلف و زندگی باهشون و بالارفتن استانه تحملم بوده 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ بسیار عالی تقریباتو 12 سال گذشته فقط 3 سال رو با خانواده بودم بهترین دوران زندگیم دوران دانشجوییم بود اصولا زندگی در شهرای غریب به من که خوب میسازه 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ راستش اصلا به نظر من دانشجو باید تو شهر غریب باشه و الا دانشجو نمیشه زندگی توی محیط خوابگاهی و شناخت آدما و لحاظ کردن خلقیات افراد توی انتخاب غذا ها و حتی غذا های دانشجویی همه و همه برای خودشون یه دنیایی هستن تجربه ای که به این راحتیا به دست نمیاد بار ها و بار ها باید اعصاب خورد شده ی خودتو کنترل کنی بعضی چیزا رو بایستی تظاهر کنی بعضی از چیزا رو هم بایستی به خاطر منافع یه عده ای که میتونن هم اتاقی هات و یا هم سوئیتی هات باشن فراموش کنی هر حرفی رو با فکر میزنی چون میدونی یه عده ای هستن که غریبه هستن اگرچه دوستتن کسب تجربه برای شناخت آدما این خودش بزرگترین درسی هست که زندگی خوابگاهی دانشجویی به آدم میده 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ من که تجربش نکردم واسه ارشد هم چون اگه قبول میشدم باید میرفتم استان دیگه خانوادم مخالف بودن شرکت نکردم 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ من که تو شهر خودم هستم. ولی خوابگاه خوب نیس. پیش دانشگاهی تو خوابگاه میموندم اصن خوب نبود. 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ من که تو شهر خودم هستم.ولی خوابگاه خوب نیس. پیش دانشگاهی تو خوابگاه میموندم اصن خوب نبود. بستگی داره خب من 7 سال ــه زندگیِ خوابگاهی دارم همه چیز سختیُ خوشیش با هم ــه اتفاقا من گاهی وقتی میرم خونه، احساسِ غربت دارم : d آدمایی که زندگی خوابگاهی دارن، خیلی زودتر بزرگ میشن گرچه رو بعضیا هیچ تاثیری نداره 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ بستگی داره خبمن 7 سال ــه زندگیِ خوابگاهی دارم همه چیز سختیُ خوشیش با هم ــه اتفاقا من گاهی وقتی میرم خونه، احساسِ غربت دارم : d آدمایی که زندگی خوابگاهی دارن، خیلی زودتر بزرگ میشن گرچه رو بعضیا هیچ تاثیری نداره کلا من مجرد زندگی کردم از 19 سالگی تا ازدواجم اره راست میگی آدم زود بزرگ میشه و پخته تر میشه اگه از خونت خیلی دور باشی که مثل من تاثیرش بیشتره ... 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ بستگی داره خبمن 7 سال ــه زندگیِ خوابگاهی دارم همه چیز سختیُ خوشیش با هم ــه اتفاقا من گاهی وقتی میرم خونه، احساسِ غربت دارم : d آدمایی که زندگی خوابگاهی دارن، خیلی زودتر بزرگ میشن گرچه رو بعضیا هیچ تاثیری نداره سلام حنا 7 سااااااااااااااااللللللللللللللل؟ کجا بودی تو این 7 سال؟اصلا چرا 7 سال؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ به نظر من همه چیز بستگی به خود شخص داره.منظورم خوب یا بد بودن زندگی خوابگاهیه و البته به محیط خوابگاه واسه من که اولش واقعا سخت بود.اگه دولتی نبودم انصراف میزدم.چون واقعا سخت بود.20 ساعت فاصله با خونه.مجبور بودم فقط اخر ترم بیام خونه.یکم طول کشید تا با بچه ها صمیمی بشم.اما بعدش حیلی عالی شد. واقعا بهترین روزای زندگیم بود.خیلی دلم تنگ میشه واسه اون روزا.مخصوصا اینکه کنار حرم امام رضا هم بودیم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ سلام حنا7 سااااااااااااااااللللللللللللللل؟ کجا بودی تو این 7 سال؟اصلا چرا 7 سال؟؟؟؟ سلام ســحر خانوم :) اوهوم 7 سال سه سال دوره راهنمایی 4 سال هم کارشناسیم دیگه 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ سلام ســحر خانوم :)اوهوم 7 سال سه سال دوره راهنمایی 4 سال هم کارشناسیم دیگه من اگه از راهنمایی میرفتم خوابگاه دیگه دانشگاه نمیرفتم:icon_pf (34): همون موقع دانشگاه هر روز گریه میکردم مثل...:icon_pf (34):اگه از راهنمایی میرفتم دق میکردم دور از جونت 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ من اگه از راهنمایی میرفتم خوابگاه دیگه دانشگاه نمیرفتم:icon_pf (34): همون موقع دانشگاه هر روز گریه میکردم مثل...:icon_pf (34):اگه از راهنمایی میرفتم دق میکردم دور از جونت متاسفانه یا خوشبختانه من عادت کردم به این اوضاع :|یعنی کلا تو دور بودن مشکلی ندارم :| نمیدونم بشه گفت خوبه این اوضاع یا نه :| 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ متاسفانه یا خوشبختانه من عادت کردم به این اوضاع :|یعنی کلا تو دور بودن مشکلی ندارم :| نمیدونم بشه گفت خوبه این اوضاع یا نه :| خب خیلی دور نیستی.هر وقت اراده کنی خونه ای خوبه.انشالااااااااااااااااااا فوق و دکترا هم خوابگاه باشی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خب خیلی دور نیستی.هر وقت اراده کنی خونه ای خوبه.انشالااااااااااااااااااا فوق و دکترا هم خوابگاه باشی نه بابا 6 ساعت راه کی حوصله داره بره وُ بیاد :| ایشالا فوق دکترا کی حوصله داره بخونه :)) 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ نه بابا 6 ساعت راه کی حوصله داره بره وُ بیاد :|ایشالا فوق دکترا کی حوصله داره بخونه :)) حنا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده