fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ با درود من یکم زیادی پر خرجم. هر چی هم فکر میکنم , میبینم راهی به نظرم نمیاد. راستش وقتی پول خرج میکنم , خیلی خوشحال میشم. مثلا اگه برم یه شهر دیگه , تا دلم بخود خرت و پرت میخرم , در حالی که فرصت استفاده از اونا رو هم ندارم. تو همه موارد همین جوری ام . این اواخر از عاطفه خودمم زیادی چک میکشم. این یکی برام گرون تر تموم میشه . همین دیگه 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ راه حلشو پیدا کردی به ما هم بگو 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ راه حلشو پیدا کردی به ما هم بگو چشم میگم. از طریق تلفن یا ایمیل؟ 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ چشم میگم. از طریق تلفن یا ایمیل؟ اینجا بگو اطلاع رسانی بشه چون اکثرا همین مشکل دارن 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اینجا بگو اطلاع رسانی بشهچون اکثرا همین مشکل دارن چشم , میگم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ لذت پول به خرج کردنشه همینطوری ادامه بده 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ لذت پول به خرج کردنشه همینطوری ادامه بده بلی دا , قدیمنن دئیبلر : دوستون یاخجی سی آداما قیله داشی یئدیده ر. برا همین لذّتشه که همیشه بیستم برج به بعد چشم براه اول برج دیگه م. حکایت اون جیک جیک مستونه و فکر زمستونم شده. 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خب میتونید نصف چیزهایی که دلتون میگه بخرید رو بخرید 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خب میتونید نصف چیزهایی که دلتون میگه بخرید رو بخرید مرسی , این راه حل عالیه 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ همیشه پول کمی با خودت راه ببر اول هر ماه که حقوق گرفتی (اگه حقوق بگیر هستی ) فقط مثلا بیست درصدش رو بریز توی کارت بانکت ، و فقط از روی همون خرج کن ، بقیه اش رو هم مثلا توی یک بانک یا موسسه مالی بزار که با دفترچه واریز برداشت کنی ، وقتی دفترچه ای باشه فقط برای موارد اضطرار میری سراغش. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ همیشه پول کمی با خودت راه ببراول هر ماه که حقوق گرفتی (اگه حقوق بگیر هستی ) فقط مثلا بیست درصدش رو بریز توی کارت بانکت ، و فقط از روی همون خرج کن ، بقیه اش رو هم مثلا توی یک بانک یا موسسه مالی بزار که با دفترچه واریز برداشت کنی ، وقتی دفترچه ای باشه فقط برای موارد اضطرار میری سراغش. مرسی اینو تا بحال امتحان نکردم. روش کار میکنم. سپاس 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خرج کن چرا حرج نکنی؟! لذت ببر... 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خرج کن چرا حرج نکنی؟! لذت ببر... تا حالاش که همین شکلی بوده. ولی دیگه بسمه. خواهی دید 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ تا حالاش که همین شکلی بوده. ولی دیگه بسمه. خواهی دید كار خوبي مي كني ادامه بده دنيا دو روزه. اصلا فكرشم نمي كنم كتاب يا غذاي مورد علاقه م رو نخرم فقط چون مي خوام پول جمع كنم. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ كار خوبي مي كني ادامه بدهدنيا دو روزه. اصلا فكرشم نمي كنم كتاب يا غذاي مورد علاقه م رو نخرم فقط چون مي خوام پول جمع كنم. :icon_pf (34): من که همینجوریشم از راه به در شدم , یکمم هولم بدی , صاف میرم ته دره . 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ من که همینجوریشم از راه به در شدم , یکمم هولم بدی , صاف میرم ته دره . اِله هدفیم بوودی. پارسال همین موقع ها برای رفع خستگی یک هفته با دوستان رفتم سفر. تمام پولم رو خرج کردم وقتی هم برگشتم به دلیل غیبت سه روزه اخراج شدم(حدس میزدم اخراج شم)... برگشتم تا چند ماه آس و پاس بودم... فکر کن از دیپلم به اینور از بابام پول نگرفته بودم... اما با تمام این مشکلات هیچوقت پشیمون نشدم... بازم برگردم پارسال همون کار رو می کنم خیلی سفر خوبی بود. 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ با درودمن یکم زیادی پر خرجم. هر چی هم فکر میکنم , میبینم راهی به نظرم نمیاد. راستش وقتی پول خرج میکنم , خیلی خوشحال میشم. مثلا اگه برم یه شهر دیگه , تا دلم بخود خرت و پرت میخرم , در حالی که فرصت استفاده از اونا رو هم ندارم. تو همه موارد همین جوری ام . این اواخر از عاطفه خودمم زیادی چک میکشم. این یکی برام گرون تر تموم میشه . همین دیگه نه کم خرج باش نه ولخرج! حساب شده خرج کن چون در هر دو حالتش چوبشو میخوری 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اِله هدفیم بوودی. پارسال همین موقع ها برای رفع خستگی یک هفته با دوستان رفتم سفر. تمام پولم رو خرج کردم وقتی هم برگشتم به دلیل غیبت سه روزه اخراج شدم(حدس میزدم اخراج شم)... برگشتم تا چند ماه آس و پاس بودم... فکر کن از دیپلم به اینور از بابام پول نگرفته بودم... اما با تمام این مشکلات هیچوقت پشیمون نشدم... بازم برگردم پارسال همون کار رو می کنم خیلی سفر خوبی بود. قبول دارم. گاهی وقتا ارزش یه تصمیم ( مثه سفر ) از همه ارزشهای مادّی بالاتره. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ و هیچ وقت شکم گرسنه خرید نکن بزار موقعی که سی سیری بورو خرید خیلی تاثیر داره امتحان کن 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ وهیچ وقت شکم گرسنه خرید نکن بزار موقعی که سی سیری بورو خرید خیلی تاثیر داره امتحان کن من که همش خوردنی نمیخرم. همین الان دو تا تبلت و سه چهار تا موبایلم اضافی ست. هیچوقت از ساعت مچی استفاده نمیکنم ولی یه دوجین ساعت تو کشو میز و تو کمد و تو دکور خونه م پرسه میزنن. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده