رفتن به مطلب

Doctor_Shovan مهمان

ارسال های توصیه شده

Doctor_Shovan مهمان

تغذیه نامناسب

مصرف الکل

بهداشت پایین

روابط جنسی ناسالم

ازدیاد فشار خون

 

پنج تهدید مهم بهداشتی جهان از نظر سازمان جهانی بهداشت who حساب میشوند

 

این سازمان طی گزارشی اعلام کرد : تغذیه نامناسب در دوران کودکی، مصرف الکل، وضع بهداشت پایین، روابط جنسی ناسالم و ازدیاد فشار خون سالیانه سبب ۶۰ میلیون مرگ زودرس در جهان می شود.

درحالی که

عدم دریافت غذای مغذی کافی یک خطر مهم سلامتی در کشورهای فقیر است، چاقی و اضافه وزن نیز خطرهای بزرگتری را در کشورهای ثروتمند ایجاد می کند

 

و در نتیجه آن شرایطی بوجود آمده که مرگ و میر ناشی از چاقی و اضافه وزن در سراسر جهان از کمبود وزن فراتر می رود.

سازمان جهانی بهداشت در گزارش خطرهای بهداشتی جهانی اعلام کرد: برخی تهدیدهای بزرگ و گسترده سلامت جهانی را تهدید می کند

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

این سازمان پس از بررسی ۲۴ تهدید مهم بهداشتی اعلام کرد: شناسایی و ارزیابی این خطرها به سیاست گذاران کمک می کند راهبردهایی را برای بهبود بهداشت با کم هزینه ترین و گسترده ترین شیوه ها تدوین کنند.

این سازمان افزود: دستاوردهای حاصل از بهبود سلامتی ، چند برابر می شود. کاهش بار بیماری در بین فقرا سطح درآمدها را بالا می برد که به نوبه خود به کاهش نابرابری های سلامتی کمک می کند.

این گزارش هشدار داده است که با وجود آنکه برخی تهدیدهای مهم بهداشتی نظیر استعمال دخانیات، چاقی و اضافه وزن معمولا مشکل کشورهای با درآمد بالا است، اما بیش از دو سوم بار جهانی بیماریهای ناشی از چاقی و سیگار در کشورهای فقیر و در حال توسعه مشاهده می شود.

سازمان جهانی بهداشت در ادامه افزود: تهدیدهای بهداشتی در حال تحول است. موفقیت در درمان بیماریهای عفونی به پیری جمعیت منجر شده و از طرف دیگر الگوهای فعالیت بدنی و مصرف غذا، الکل و سیگار نیز در حال تغییر است.

براساس این گزارش، شناخت نقش عوامل خطرآفرین در تهیه راهبردهای موثر و روشن برای بهبود سلامت جهانی حائز اهمیت است.

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

براساس فهرست تهدیدهای بهداشتی که سازمان جهانی بهداشت تهیه کرده است ازدیاد فشار خون عامل ۱۳ درصد مرگها است. بعد از آن استعمال دخانیات با ۹ درصد ، افزایش گلوکز خون با ۶ درصد ، بی تحرکی با ۶ درصد و چاقی و اضافه وزن با ۵ درصد مهمترین علل مرگ در جهان محسوب می شوند.

این عوامل، خطر ابتلا به بیماریهای مزمن و برخی از کشنده ترین بیماریها نظیر بیماری قلبی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد و بر تمام گروههای درآمدی در کشورها تاثیر می گذارد.

این مطالعه که از اطلاعات مربوط به سال ۲۰۰۴ در آن استفاده شده، بیانگر آن است که کشورهای در حال توسعه بطور فزاینده ای با تهدیدهای مضاعف بهداشتی روبرو هستند.

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

درحالی که فقیرترین کشورها همچنان با بار سنگین فقر، کمبود تغذیه ، روابط جنسی ناسالم، آب غیربهداشتی و دست و پنجه نرم می کنند، در همان حال عوامل تغذیه ای در بروز ازدیاد فشار خون، کلسترول و چاقی در کنار تحرک بدنی ناکافی، بار سنگین تری را بر جهان تحمیل می کند.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد اگر این خطرهای بهداشتی وجود نداشت، امید به زندگی برای کل جمعیت جهان (در سال ۲۰۰۴ ) حدود یک دهه طولانی تر می شد.

منبع

پزشکان بی مرز

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...