رفتن به مطلب

مسابقه پرسوتی ترین کاربرانجمن

pary naz

ارسال های توصیه شده

بچه ها اگه تو تاپیک سوتی های انجمن هم سوتی هاتون رو نوشتید اونا رو به اینجا ارجاع بدید یا اینجا کپی کنید .:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
والا من هر دفعه كه اين تاپيكو ميبينم بجاي پر سوتي ترين ميخونم پرستويي ترين!!! :|

به به پس این تاپیک خودش هم باعث سوتی دادن شده:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
راستشو بخوای منم اولش خوندم پرستویی ترین!:w58: بعدش که اومدم دیدم فهمیدم جریان چیه!:ws3:

یه اسم بهتر انتخاب میکردی خو :w000:

:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

امروز رفته بودم یه کتاب از جهاد دانشگاهی دانشگاه بخرم.وقتی خریدمش یادم افتاد باید برای درس ژنتیک هم یه کتاب بگیرم.به پسره گفتم اقا کتاب.. چیزه ..به قفسه کتابها نگاه میکردم وهی میگفتم کتاب چیز دیگه!:icon_redface:

اسمش یادم رفته بود.دوباره گفتم فکرکنم مسائل ژنتیک بود اسمش.گفت اسمش رو باید کامل بگید.یادم افتادبرگه ای که اسم کتاب رو توش نوشتم تو کیفمه.از کیفم دراوردم اسمش رو خوندم ولی از بس تند گفتم، فکر کنم متوجه نشد واشاره کرد برگه رو بهش نشون بدم و اخ که در اون لحظه فقط دنبال بهانه ای بودم که برگه رو بهش ندم اخه چون چک نویس بود خیلی تند نوشته بودم انقد بدخط و ناخوانا نوشته بودم که فقط افرادی که تو داروخونه ها کارمیکنن و در خواندن نسخه ها تبحر دارن میتونستن بخونن البته به علاوه خودم.:ws3:

قیافه پسره وقتی برگه رو نگاه می کرد واقعا دیدنی بود حالش رو واقعا درک میکردم:ws28: فقط یه نگاه بهش کرد و واسه اینکه بروز نده اصلا نتونسته بخونه بهم نگاه کرد وگفت این کتاب رو نداریم.:ws28:

یعنی وقتی از جهاد اومدم بیرون درعین حال هم از سوتی هایی که داده بودم خندم گرفته بود هم از لو رفتن خط زیبای پزشکیم.:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مثل اینکه هیچ کس جایزه نمیخواد!:banel_smiley_4:

بابا اگه سوتی تازه ای ندادید تاپیک سوتی که پره اونایی که تازه نوشتن برن سوتی هاشون رو به این جاارجاع بدن جایزه ببرن!اینم کار سختیه؟:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دیشب تو انجمن به تمنا داشتم جواب شب به خیر رو میدادم که....

گفتم شب به خیر خوابت پرستاره:ws28:(به جای شبت پرستاره)

وقتی رفتم مسواک بزنم تازه یاد سوتیم افتادم .به گمونم این تاپیک مسابقه سوتی داره واسه خودم شر میشه اخه راه به راه سوتی میدم:ws3:باید حذفش کنم:ws38:

بیچاره حتما تا صبح خواب ستاره میدیده:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...