ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سلاااااامواااااای سهند!!! چه کردی!! شرمندمون کردی بابا اصلااااا فکرشم نمیکردم تایپیک بزنه کسی من تازه امروز امتحاناتم تموم شد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ببخشید اگه دیر اومدم. بی ادبیمو ببخشید. راستش یک درصدم فکر نمیکردم .... ممنونم آقا سهند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام هانیه جان این چه حرفیه سهند حواسش به همه هست چه حاضر چه غایب شما که جای خود دارید دوست من بازم تولدت مبارک عزیز امیدوارم هرچی تو دلت هست به اون برسی گلم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ چندروزی نتونستم بیام تولدای بچه ها رو تبریک بگم الان یعنی کیکا تموم شده؟ :happybday: تولدت مبارک هانیه جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک شاد و موفق وسلامت باشید لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ باشه/ سلام هانیه جان این چه حرفیه سهند حواسش به همه هست چه حاضر چه غایب شما که جای خود دارید دوست من بازم تولدت مبارک عزیز امیدوارم هرچی تو دلت هست به اون برسی گلم ممنونم :hapydancsmil: چندروزی نتونستم بیام تولدای بچه ها رو تبریک بگم الان یعنی کیکا تموم شده؟ :happybday: تولدت مبارک هانیه جان :happybday: :happy: نه گذاشتیم واسه تو که آخر همه اومدی مرسی تولدتون مبارکشاد و موفق وسلامت باشید ممنونم دوست عزیزم. شماهم شاد باشید همیشه:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ هانی شماره بدری رو داری؟ زنگ بزن از طرفِ من دعواش کن بگو بــــــــوق :| لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ :| من باید مثلا الان کجا جواب میدادم؟ :| به نظرم نگو بوق سکوت کن :| لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سلام تولدتون مبارک امیدوارم همیشه شاد باشین:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ به به ببین تولد کی بوده. هانیه بی مهلفت تولدت با یه عالمه تاخیر مبارک.:icon_gol: امیدوارم هر جا که هستی موفق و موید باشی. لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ هانی زنگش زدی؟ :| تو پروفایلت گفتم به به ببین تولد کی بوده. هانیه بی مهلفت تولدت با یه عالمه تاخیر مبارک.:icon_gol: امیدوارم هر جا که هستی موفق و موید باشی. سلاااام فرنوش جونم. خوبی؟ مرسی عزیزم. بی معرفت نیستم سرم شلوغه. سعادت ندارم بازم مرسی و همچنین.:icon_gol: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ من گیج شدم هانی :| اونجا برات جواب نوشتم خودت بخون دیگه :d لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک Hanye به همه ارزوهات برسی/ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ مدتهاست اسپم نکردم. کسی نیست؟؟ مکان؟ زمان؟ لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ با یه عالمه تاخیر...تولدت مبارک هانیه جون:hapydancsmil: :w70::w14::rose::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::626gdau: امیدوارم همیشه زندگیت پر از مشغله های لذت بخش و خوب باشه! و همیشه شاد و موفق باشی :happy: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ به به خانوم مجری ...والا من که شمارو به این نام میشناسمتون ..بعدشم که همه درهارو رو به روی خودتون بستید ..اصلن نمیشه تو مسابقات دیگه ازتون دعوت کرد ..والا ...به هر حال از موضوع دور نشیم ...تولدتونو با یه سبد گل تبریک عرض میکنم ...سبز باشید وبرقرار ... لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک Hanye به همه ارزوهات برسی/ ممنونم آقا وحید :icon_gol::icon_gol: با یه عالمه تاخیر...تولدت مبارک هانیه جون:hapydancsmil: :w70::w14::rose::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::626gdau: امیدوارم همیشه زندگیت پر از مشغله های لذت بخش و خوب باشه! و همیشه شاد و موفق باشی :happy: وااااااااااااای ریحانههههه:hapydancsmil: مرسیییی:hapydancsmil: توان مهیشه شاد باشی عزیزم :icon_gol::icon_gol: به به خانوم مجری ...والا من که شمارو به این نام میشناسمتون ..بعدشم که همه درهارو رو به روی خودتون بستید ..اصلن نمیشه تو مسابقات دیگه ازتون دعوت کرد ..والا ...به هر حال از موضوع دور نشیم ...تولدتونو با یه سبد گل تبریک عرض میکنم ...سبز باشید وبرقرار ... ممنونم آقای زفسنجانی عزیز. لطف داری دوست من. :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ زنگ زدی استاد؟ :| :d اوهوم طلبکارم :d لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده