Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ درود.... معرفی طیف رنگهای پرکاربرد و نامهای تخصصی انگلیسی رو میتونید در فایل وردببینید... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ عجب طیف هایی عالی منکه عاشق سبزها و بنفشها و آبیها و صورتی ها و قرمزهام یعنی همش دیگه 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ عجب طیف هایی عالی منکه عاشق سبزها و بنفشها و آبیها و صورتی ها و قرمزهام یعنی همش دیگه من که خیلی ذوق کردم....گفتم ببرم کارخونه بگم از همشو برام رنگ کنن قاب بگیرم بزنم بالا سرم.... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ من که خیلی ذوق کردم....گفتم ببرم کارخونه بگم از همشبرام رنگ کنن قاب بگیرم بزنم بالا سرم.... یکی هم برا من قاب کنن بزنم جلوی صورتم تو دفتر 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ یکی هم برا من قاب کنن بزنم جلوی صورتم تو دفتر جدا خیلیقشنگن...فک کن نخ ویسکوز رنگ کنم چه برقی میزنه..خوب چیزی به ذهنم رسید چندسری کاتالوگ خارجکی دارم نخ حاشیه است...نشون هرکی میدم کیف میکنه..باورت میشه با همین حاشیه ها مشتری رو جذب میکنم.... 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ من که خیلی ذوق کردم....گفتم ببرم کارخونه بگم از همشو برام رنگ کنن قاب بگیرم بزنم بالا سرم.... `پرینتر یا مانیتور یا هرآنچه میخواهی باهاش از این رنگ ها استفاده کنی و کیف کنی را حتما کالیبره کن تا رنگ هارو به شکل اصلی ببینی. ایشاله چشماتون هم کالیبره باشه 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ `پرینتر یا مانیتور یا هرآنچه میخواهی باهاش از این رنگ ها استفاده کنی و کیف کنی را حتما کالیبره کن تا رنگ هارو به شکل اصلی ببینی.ایشاله چشماتون هم کالیبره باشه عجب جواب مهندسی بود. خوب اومدی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده