رفتن به مطلب

سوال مهم:تفریحات شما چیست؟

Astraea

ارسال های توصیه شده

درود..:icon_gol:

شماها به عنوان جوان ایرانی چه تفریحی دارید؟؟؟؟آخر هفته و روزها چیکار میکنید؟؟؟:ws38:

شاید در نگاه اول سوال ساده ای باشه (که به هیچوجه ساده و بی اهمیت نیست )اما تو برخی شرایط جواب دادن به این سوال خیلی سخت میشه..بخصوص اگه مهمونی از یه شهر دیگه یابدتر از اون، خارجی داشته باشید چه تفریحایی میتونید در دراز مدت براشون ردیف کنید؟؟؟

خود من تفریحات شخصیم کتاب خوندن،نقاشی کشیدن،فیلم دیدن،خونه اقوام رفتن،نت گردی و مهمتر از اون خوابیدنه!!!!!!!:ws3:

با خانواده هم بیرون رفتن که ماشالا اپشناش خیلی زیاده...:banel_smiley_4:کوه و پارک و دشت ودمن رفتن،رستوران و اماکن تاریخی رفتن،رفتن به مراکز خرید و توی پاساژاچرخیدن...که دیگه تکراری شده!!!!

ولی برا یه خارجی تو دراز مدت که نمیتونم هرروز مثلا ببرمشون میدان نقش جهان رو نشونش بدم..پاساژای ما هم که چیزی برا عرضه نداره... براشون بی مزه میشه....تفریحات ما براشون خسته کننده،ایران براشون بسیار کسل کننده و بدون جذابیته...

ممنون میشم جواب بدید...برام خیلی مهمه..شما چه تفریحاتی دارید و شما چه تفریحاتی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

سلام....

بحث خوب و جالبیه...

تفریح هر روزم کتابه و خونه مادر بزرگم رفتنه...

آخره هفته هام مهمونی...از چهارشنبه تا پنجشنبه...

ماهی یه بارم شمال تفریح اصلیمون.

.....

الانم که تعطیلم کلا یا خوابم یا نت یا خونه مادربزرگمم یا رمان و پیاده روی با بابامم....

پیشنهاد:ws38:ندارم فعلا...

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام....

بحث خوب و جالبیه...

تفریح هر روزم کتابه و خونه مادر بزرگم رفتنه...

آخره هفته هام مهمونی...از چهارشنبه تا پنجشنبه...

ماهی یه بارم شمال تفریح اصلیمون.

.....

الانم که تعطیلم کلا یا خوابم یا نت یا خونه مادربزرگمم یا رمان و پیاده روی با بابامم....

پیشنهاد:ws38:ندارم فعلا...

ممنون.

تفریحات ما خیلی محدوده و تنوع نداره..بعد یه مدت هم تکراری میشه...یه چیزجدید میخوام....sigh.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه

همون خواب بهترینه:ws3:

ولی گشت در دشت و دمن اونم در اذربایجان که همه نوع تنوع و مناظر داره

و

کندوان و قلعه و اراز

و سهند ..... و سبلان ....

من که هیچ وقت سیر نمی شم ازشون ..

• Like 6
لینک به دیدگاه
همون خواب بهترینه:ws3:

ولی گشت در دشت و دمن اونم در اذربایجان که همه نوع تنوع و مناظر داره

و

کندوان و قلعه و اراز

و سهند ..... و سبلان ....

من که هیچ وقت سیر نمی شم ازشون ..

:icon_gol:

خوب بله..اینابرا ما خوبه....اما اونم از یک نوع میشه...فقط طبیعت گردی

اگه چندتا خارجی پیشت باشن که مدام نمیتونی ببریشون کوهنوردی....

یعنی تفریحا فقط ایناس؟؟؟؟نه هیجانی نه تنوعی ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
:icon_gol:

خوب بله..اینابرا ما خوبه....اما اونم از یک نوع میشه...فقط طبیعت گردی

اگه چندتا خارجیپیشت باشن که مدام نمیتونی ببریشون کوهنوردی....

یعنی تفریحا فقطایناس؟؟؟؟نه هیجانی نه تنوعی ...

موافقم

ولی دلت خوش باشه همه جا برات مکان تفریحه دیدی چقدر راحت میخندند به هر چیز ساده ای مثل کودک ...

چون شاد زندگی می کنن و امید دارند به زندگی ......:hanghead:

موافقم ولی من شخصا همه جا بهم خوش میگذره:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
موافقم

ولی دلت خوش باشه همه جا برات مکان تفریحه دیدی چقدر راحت میخندند به هر چیز ساده ای مثل کودک ...

چون شاد زندگی می کنن و امید دارند به زندگی ......:hanghead:

موافقم ولی من شخصا همه جا بهم خوش میگذره:w16:

من خودم همچینآدمیم...یعنی برم فروشگاه با خانواده ام مواد غذایی هم بخرم بهمون خوش میگذره...

اما میگم یه چیزجدید یه تنوع...یه تفریح مفید و مجاز و آموزنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

شماها به عنوان جوان ایرانی چه تفریحی دارید؟؟؟؟آخر هفته و روزها چیکار میکنید؟؟؟

:ws38:

سلام چرا تاپیک رو ملیتی میکنید؟

من شخصا برداشتم از تاپیک اینه که در انتها به این نتیجه برسید که در ایران هیچ تفریحی برای جوانان فراهم نشده و یک جوان ایرانی عملا هیچ کاری نمیتونه بکنه

در ابتدا باید بگم که تعاریف اشخاص از تفریح باهم فرق میکنه و پاسخ ها هم به تناسب این تفکرات متفاوت ست

شخصی تفریح رو در کارهای فانتزی و پرخرج میبینه کارهایی مثل اسکی تو پیست دیزین ، بیلیارد ،بولینگ،کارتینگ و موتورسواری سنگین و امثال اینها

خوب مشخصا با وضعیت اقتصادی کنونی نه تنها برای عموم بلکه برای مرفهین بی درد هم هزینه های سنگینی داره

در ابتدا باید ببینیم تفریح متناسب چی هست تا بشه در مورد اینها قضاوت کرد

پاسخ من به این تاپیک :

تفریخات من در دوران تجرد،رفتن به پارک محل و والیبال ،اسکیت و هر ورزشی که میشد انجان داد ،بود

در دوران تأهل بزرگ ترین تفریح من شاد کردن همسرم هست ،گردش رفتن ،خیابان گردی ،گاهی خوندن یه کتاب انگلیسی،ترجمه مقالات و اینترنت

گاهی هم کارم تفریحم میشه

• Like 6
لینک به دیدگاه

من شخصا برداشتم از تاپیک اینه که در انتها به این نتیجه برسید که در ایران هیچ تفریحی برای جوانان فراهم نشده و یک جوان ایرانی عملا هیچ کاری نمیتونه بکنه

در ابتدا باید بگم که تعاریف اشخاص از تفریح باهم فرق میکنه و پاسخ ها هم به تناسب این تفکرات متفاوت ست

شخصی تفریح رو در کارهای فانتزی و پرخرج میبینه کارهایی مثل اسکی تو پیست دیزین ، بیلیارد ،بولینگ،کارتینگ و موتورسواری سنگین و امثال اینها

خوب مشخصا با وضعیت اقتصادی کنونی نه تنها برای عموم بلکه برای مرفهین بی درد هم هزینه های سنگینی داره

در ابتدا باید ببینیم تفریح متناسب چی هست تا بشه در مورد اینها قضاوت کرد

پاسخ من به این تاپیک :

تفریخات من در دوران تجرد،رفتن به پارک محل و والیبال ،اسکیت و هر ورزشی که میشد انجان داد ،بود

در دوران تأهل بزرگ ترین تفریح من شاد کردن همسرم هست ،گردش رفتن ،خیابان گردی ،گاهی خوندن یه کتاب انگلیسی،ترجمه مقالات و اینترنت

گاهی هم کارم تفریحم میشه

ممنون...همه باهم در تفریحات مشترکیم گویی!!!!

icon_gol.gif

منظور شما از ملیتی کردن کاملا نامفهمومه...دقیقا من هم میهنان خودم رو درسراسر ایران با شرایط متفاوت مخاطب قرار داده ام تا متوجه بشم اونها چه سرگرمی دارند!!!!!

مشخصه که سرگرمی و تفریحات و نوع اون تا حد زیادی به محل زندگی،شرایط و فرهنگ خانوادگی،وضعیت اقتصادی،سواد و تفکرمون برمیگرده...یکی مثل من با تور میره ایرانگردی اما یکی مثل دوستم عضو گروههای محیط زیسته برای جمع آوری زباله تو کوهها و مناطق تفریحی!!!!!

اما حکومت هم تا حد بسیار زیادی تعیین کننده نوع و روش تفریح ماست..تفریحاتی که در چارچوب خودشه...جشنایی که برای مقاصد خودش داره و خیلی مسائل دیگه!!!!

ضمنا من دیگه با اصطلاح مرفهین بی درد کاملا بیگانه ام و اصلا برام قابل قبول نیست...چون دیدن مرفهین از نزدیک ذهنیتم رو خیلی تغییر داده!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

من همه کارائی که انجام میدم برام حکم تفریح رو داره. بااینکه انسان جدّی و دقیقی هستم ولی میدونم هیچ چیز ارزش ابدی نداره و سرانجاممو نمیدونم که چی خواهد شد. بنابراین تا هستم , نگاهم به همه چی گذراست. حتی دعوا ها وسر و کله زدنم هم برام یه جور تفریحه. نمونه ش تو همین انجمن هست که بالاترین نرخدعوا و مرافعه ها رو داشتم. ولی چون جدی نگرفتمشون , میبینید که همیشه اینجام.

در مورد اون توریست هام باید بگم : اونا برای دیدن ایران نمیان. برا این میان که بینن انسانها تو 800 سال پیش چگونه زندگی میکردن. اگرم براشون جذابیتی نداریم برا اینه که اونا دارن اتفاقات 700 , 800 سال قبل رو از ماها و شکل و بافت روابطمون و مبلمان شهریمون میبینند. شاید دلتنگی شونم از بابت سنگینی دیده هاشونه.

• Like 6
لینک به دیدگاه

مگه غیر اینه؟!

• Like 6
لینک به دیدگاه
مگه غیر اینه؟!

از نظر من غیر از اینه

اگه اشتباه میگم شما بفرمایید تا منم بدونم یه جوان ایرانی چه کاری نمیتونه بکنه؟:ws38:

اگه منظور شما از تفریح ،پارتیهای شبانه و بی بندو باری های جنسی هست بله!حق با شماست یه جوان ایرانی هیچگونه تفریحی نداره

موارد دیگری هم هست که ابتدا میخوام پاسخ شما رو در مورد اینکه دقیقا تفریح چی هست رو بدونم تا بهتر پاسخ شما رو بدهم:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
از نظر من غیر از اینه

اگه اشتباه میگم شما بفرمایید تا منم بدونم یه جوان ایرانی چه کاری نمیتونه بکنه؟:ws38:

اگه منظور شما از تفریح ،پارتیهای شبانه و بی بندو باری های جنسی هست بله!حق با شماست یه جوان ایرانی هیچگونه تفریحی نداره

موارد دیگری هم هست که ابتدا میخوام پاسخ شما رو در مورد اینکه دقیقا تفریح چی هست رو بدونم تا بهتر پاسخ شما رو بدهم:a030:

بنده به عنوان یک جوان ایرانی دوست داشتم (آرزو داشتم) داریوش توی شهرهای ایران کنسرت بزاره و من اونجا حضور داشته باشم ...

هر از گاهی برای شاد بودن و یا برای زمانهایی که به شدت ناراحت بودم برای عوض شدن اوضاع روحیم از سوپرمارکت بتونم ویسکی و شامپاین و ودکا و ... بخرم ... یا برم به بار و اینجور جاها... (البته من الکلی نیستم و هیچگاه لب به مشروب نزدم اما وقتیکه جوونتر بودم این احساسات رو داشتم...)

توی خیابون و پارک و ... اگر با دوست دخترم بودم و دستشو گرفته بودم ترسی از گشت ارشاد و بسیج و ... نداشته باشیم ...

مثل بقیه ی دنیا مناسبتهایی خاص مثل کریسمس ، هالووین و ... یا همین نوروز و یلدای خودمون داشتیم و همه مردم توی خیابونها جشن و شادی برپا میکردند ... اما در عوض ما باید حد اقل 2 ماه از سال شاهد هیات های عزاداری محرم باشیم ... (دهه فاطمیه و شب احیا و عید قربان و... رو هم اضافه کنید تقریبا 1/4 سال میشه ...)

بهترین و به روز ترین ماشینای دنیا رو سوار میشیدیم نه ماشینای تکنولوژی 20 30 سال پیش دنیا ... (خودروهای بی کیفیت مونتاژی و نمونه های مشابه چینی)

میتونستم تصور کنم اتفاقات مهم توی کشور ما هم میتونه انجام بشه ... مثلا میزبانی المپیک یا جام جهانی و یا برگزاری کنسرت گروه های موسیقی و خواننده های بزرگ دنیا مثلا شکیرا در تهران ...

درگیر مسایل و معضلات شهروندی-اجتماعی از قبیل آلودگی هوا ، ترافیک ، اختلاف طبقاتی ، سربازی اجباری ، حجاب زوری ، گرانی ، خشکی دریاچه ها و رودخانه ها ، سیل و زلزله و بلایای آسمانی ، کمبود بارندگی و ... نبودیم ...

من اگه بخوام بگم خیلی بیشتر از اینها میتونم بنویسم ... حسش نیست اما ناگفته های زیادی میمونه ...

برداشت شما از عدم رضایت جوانان ایرانی نسبت به تفریح محدود به هوسرانی و امور شهوانی ست و ظاهرا" درگیر باورهای القایی-ارثی-محیطی-تابویی هستید ... متاسفم ... :)

• Like 7
لینک به دیدگاه

تاپيك قشنگه...

تفريحات متفاوته..

من تنها روزي كه تفريح دارم جمعه است .. اونم بيشتر يا نقاشي ميكنم.. يا اهنگ گوش ميدم.. يا ميخوابم.. گاهي هم اگه با دوستام برنامه بريزم ميرم كوه.. يا ميرم كارتينگ...

• Like 6
لینک به دیدگاه
بنده به عنوان یک جوان ایرانی دوست داشتم (آرزو داشتم) داریوش توی شهرهای ایران کنسرت بزاره و من اونجا حضور داشته باشم ...

هر از گاهی برای شاد بودن و یا برای زمانهایی که به شدت ناراحت بودم برای عوض شدن اوضاع روحیم از سوپرمارکت بتونم ویسکی و شامپاین و ودکا و ... بخرم ... یا برم به بار و اینجور جاها... (البته من الکلی نیستم و هیچگاه لب به مشروب نزدم اما وقتیکه جوونتر بودم این احساسات رو داشتم...)

توی خیابون و پارک و ... اگر با دوست دخترم بودم و دستشو گرفته بودم ترسی از گشت ارشاد و بسیج و ... نداشته باشیم ...

مثل بقیه ی دنیا مناسبتهایی خاص مثل کریسمس ، هالووین و ... یا همین نوروز و یلدای خودمون داشتیم و همه مردم توی خیابونها جشن و شادی برپا میکردند ... اما در عوض ما باید حد اقل 2 ماه از سال شاهد هیات های عزاداری محرم باشیم ... (دهه فاطمیه و شب احیا و عید قربان و... رو هم اضافه کنید تقریبا 1/4 سال میشه ...)

بهترین و به روز ترین ماشینای دنیا رو سوار میشیدیم نه ماشینای تکنولوژی 20 30 سال پیش دنیا ... (خودروهای بی کیفیت مونتاژی و نمونه های مشابه چینی)

میتونستم تصور کنم اتفاقات مهم توی کشور ما هم میتونه انجام بشه ... مثلا میزبانی المپیک یا جام جهانی و یا برگزاری کنسرت گروه های موسیقی و خواننده های بزرگ دنیا مثلا شکیرا در تهران ...

درگیر مسایل و معضلات شهروندی-اجتماعی از قبیل آلودگی هوا ، ترافیک ، اختلاف طبقاتی ، سربازی اجباری ، حجاب زوری ، گرانی ، خشکی دریاچه ها و رودخانه ها ، سیل و زلزله و بلایای آسمانی ، کمبود بارندگی و ... نبودیم ...

من اگه بخوام بگم خیلی بیشتر از اینها میتونم بنویسم ... حسش نیست اما ناگفته های زیادی میمونه ...

برداشت شما از عدم رضایت جوانان ایرانی نسبت به تفریح محدود به هوسرانی و امور شهوانی ست و ظاهرا" درگیر باورهای القایی-ارثی-محیطی-تابویی هستید ... متاسفم ... :)

خیلی ممنون از پاسخ تون ...گرچه مخاطب من شما نبودید

تمام مثالهایی که زدید

از عدم رضایت جوانان ایرانی نسبت به تفریح محدود به هوسرانی و امور شهوانی ست
لااقل من چیز دیگری ندیدم

برگزاری کنسرت گروه های موسیقی و خواننده های بزرگ دنیا مثلا شکیرا در تهران .

خوانندگان دیگری هم بودند برای مثال زدن:ws38:

واقعا برای عوض کردن روحیه فقط باید الکل مصرف کرد؟:ws52:

شما بیشتر

ظاهرا" درگیر باورهای القایی-ارثی-محیطی-تابویی هستید
و من هم متأسفمhanghead.gif
  • Like 3
لینک به دیدگاه

من همه کارائی که انجام میدم برام حکم تفریح رو داره. بااینکه انسان جدّی و دقیقی هستم ولی میدونم هیچ چیز ارزش ابدی نداره و سرانجاممو نمیدونم که چی خواهد شد. بنابراین تا هستم , نگاهم به همه چی گذراست. حتی دعوا ها وسر و کله زدنم هم برام یه جور تفریحه. نمونه ش تو همین انجمن هست که بالاترین نرخدعوا و مرافعه ها رو داشتم. ولی چون جدی نگرفتمشون , میبینید که همیشه اینجام.

در مورد اون توریست هام باید بگم : اونا برای دیدن ایران نمیان. برا این میان که بینن انسانها تو 800 سال پیش چگونه زندگی میکردن. اگرم براشون جذابیتی نداریم برا اینه که اونا دارن اتفاقات 700 , 800 سال قبل رو از ماها و شکل و بافت روابطمون و مبلمان شهریمون میبینند. شاید دلتنگی شونم از بابت سنگینی دیده هاشونه.

سوال من دو بخش جداست که شاید من باهم آوردم یه کم قاطی پاتی شد....

ما همه تفریح شخصی داریم با توجه به شرایط مختلف که ههمون هم میدونیم...

یه سری تفریح جمعی و اجتماعی ....

خارجیهایی که من منظورم بود توریست نیستند که با دیدن مسجد و میدون وآرامگاهها و طبیعت ایران راضی بشن....برای چندین ماه و سال امده اند ایران!!!!وگرنهاگه کسی از کشوری خوشش نیاد که پولشو نمیریزه دور و بره اونجا و بعد پشیمونبشه.... اونا حتی میترسن سوار آژانس و ماشین با رانندگی ایرانیا بشن و برن تویخیابانو!!!دیگه بقیه مسائلش بماند...

اینجاست که ما باید تفریح و چیزی برای عرضه داشته باشیم....

• Like 5
لینک به دیدگاه

با یاد دیروز موافقم....عالی بود....

موافقم....ما تفریحات اینچنینی نداریم...

حالا خودمون هیچی...

گفتیم دوستانمون رو ببریم کنسرت...هرچند ایرانی میخونه اما موسیقی بین همه مشترکه...بعد هرچی فکر کردیم گفتیم کدوم کنسرت،کجا؟؟؟اصلا داریمممممممممم؟!!!!

گفتیم اینا از نمایشگاه خوششون میاد..بریم نمایشگاه ببینیم...بعد گفتیم کدوم نمایشگاه؟؟مثلا چی؟؟ کی و کجا؟؟؟اصلا داریمممممممممم؟؟؟؟من خودم اصفهان نمایشگاه رفته ام...تخصصی و غیر تخصصی...افتضاح بوده...تهران خیلی سطح پایین بود هروقت رفتیم شهرستانا که بماند....

گفتیم بریم ورزشگاه یه ورزشی ببینیم لااقل...یادمون اومد ما دختریم شکرخدا....حتی من خودم پیشنهاد دادم بریم زورخانه و ورزش پهلوانی ببینیم....از بچگی آرزوشو داشته ام..اما جایی پیدا نکردیم...

مثلا الان بهمن بود و جشن سده..اصلا داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/اصلا کسی میدونه و ازش خبر داره؟؟؟؟

نمیدونم چرا دوستان مسائل رو از یک دید میبینن و زود ربطش میدن به چیزای دیگه....البته تفریحاتیمثل دنس و کلوپ هم خیلی جالبه اما اما اینجا ایران اسلامی است.....مشخصه همه اینا به حکومت برمیگرده

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...