S.O.S 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام من نیاز مند کتابی هستم که نقشه های صنعتی از قطعات مختلف رو داشته باشه چون می خوام با نرم افزار های کتیا و سالید اونا رو در بیارم اما الگوهای دقیق میخام که متاسفانه چیزی پیدا نکردم یعنی چیزایی مثل این عکسا اما متاسفانه هیچ منبع جامعی رو ندیدم فقط عکس هست که باید مدام سیو کرد که برخیشونم کامل هم نیستن . آیا دوستان منبع خوبی رو سراغ دارن معرفی کنن 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام من نیاز مند کتابی هستم که نقشه های صنعتی از قطعات مختلف رو داشته باشه چون می خوام با نرم افزار های کتیا و سالید اونا رو در بیارم اما الگوهای دقیق میخام که متاسفانه چیزی پیدا نکردم یعنی چیزایی مثل این عکسا اما متاسفانه هیچ منبع جامعی رو ندیدم فقط عکس هست که باید مدام سیو کرد که برخیشونم کامل هم نیستن . آیا دوستان منبع خوبی رو سراغ دارن معرفی کنن درود بهتر بود تو تالا ساخت و تولید این تاپیک می زدین.اونجا ی بخش نقشه کشی داره. و اینکه همچین کنبعیمن ندیدم. اما اگر مایل باشین می تونم هر از چند گاهی از مواردی ک برا کلاسام می بردم اپلود کنم براتون. البته قدیمی ان. اما کیفیت خوبی دارن. اگ مایل هستین می تونیم ب صورت تمرین بریم جلو. اینجا هم اساتید فن زیاد هستن. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده