Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ مرسی . خیلی جالب بود . ای کاش اسم شهر و کشورشون هم مینوشتید . 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ مرسی . خیلی جالب بود .ای کاش اس شهر و کشورشون هم مینوشتید . ممنونم بابت نظرتون و سپاساتون... نداشتم.شرمنده چون عکسارو خیلی وقته دارم نمیدونم از چه سایتی گرفتم که توضیحی بخوام بدم درموردشون... متاسفم... معذرت... :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ ممنونم بابت نظرتون و سپاساتون...نداشتم.شرمنده چون عکسارو خیلی وقته دارم نمیدونم از چه سایتی گرفتم که توضیحی بخوام بدم درموردشون... متاسفم... معذرت... :icon_gol: خواهش میکنم . به هرحال بسیار زیبا بودند. بازهم مرسی 2 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ سلام بسیار زیبا هستن این عکس ها رو نمیدونم دقیقا از کجا هستن ولی تا جایی که من اطلاع دارم همچین سبک های معماری تو ساخت مسجد تو کشورهای اسلامی مثل مالزی و سنگاپور زیاد هست 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ سلام بسیار زیبا هستناین عکس ها رو نمیدونم دقیقا از کجا هستن ولی تا جایی که من اطلاع دارم همچین سبک های معماری تو ساخت مسجد تو کشورهای اسلامی مثل مالزی و سنگاپور زیاد هست سلام ممنونم از نظر و لطف و سپاستون...:icon_gol::icon_gol: بله... ترکیه هم این سبک هست..واسه ترکیه رو نتونستم بزارم چون خودمم بودم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده