fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ بعضی از ادمها یه جوری اند که بقول هاشم شیرازی , خوبی بهشون نیومده. یعنی هر چی بخوای محبت کنی , یارو به روش نمیاره . خواستی ناراحتم بشی , تعجب میکنه. فردا خواستی با یه همچین آدمی ازدواج کنی , تکلیفت چی میشه ؟ یعنی خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است گریه م از حد گذشته ست به آن میخندم قبل ازدواج چه جوری میشه تو دام این جور آدما نیفتاد؟ 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ با ازدواج .قبل ازدواج چه جوری میشه تو دام این جور آدما نیفتاد؟ 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی سخته فهمیدنش ولی فک کنم یه دوره نامزدی مثلا حدود 6 ماه بتونه کمک کنه به اینکه طرف مقابل رو تا حدی شناخت 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ براش کادو بخر شاید متوجه موضوع نشدی. 1 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ شاید متوجه موضوع نشدی. خب شما گفتی میخواهی بفهمی ادم قدرشناسی هست یانه.منم گفتم کادو بخر.خب باعکس العمل وواکنشی که ازخودش دربرابر کادوت نشون میده میتونی اینو بفهمی.فکرکنم متوجه موضوع شده بودم. 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ هاشم شیرازی کیه؟ برو مسافرت تا طرفت رو بشناسی 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ قبل ازدواج چه جوری میشه تو دام این جور آدما نیفتاد؟ به نظرم نمیشه خیلی دقیق آدمهارو شناخت چون خیلی از موقعیتها اصلا تا زیر یک سقف نباشین پیش نمیاد که آدمها خود واقعیشونو نشون بدن ( یعنی شاید الان کار خاصی نمکنه و با طرف کنار میاد ولی با خودش میگه بعدا که ازدواج کنم درستش میکنم ! ! !) اما شاید شناخت خونواده اش و بررسی رفتاری که با خانواده اش داره یه چیزایی رو مشخص میکنه ، یعنی رفتاری که با خانواده اش داره بعد ازدواج هم که شما خانواده اش میشی با شما خواهد داشت. در هر صورت خیر در پیش داشته باشید . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده