.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ چقد زشتن...هرچند احترام به همه سلایق محترمه... اما یکی نیس بگه گوشتون رو اول پاک کنید که انقد توش کثیفه بعد برین زیباش کنید خیلی بادقتم میدونم 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ همینجوری هم به عنوان الاغ قبولشون میکنیم ... لازم نیست گوششون رو اوف کنن :ws28::ws28: حرفت ابهام داره کیو قبول میکنی؟؟؟؟ خدا همه مریضارو شفا بده آمممممین . . . آمیننننن روانین بخدا تازه این کار خوبشونه بقیه کارا رو ما فعلا خبر نداریم خوشمان امد البته اعتقادی به عمل زیبایی ندارم من فقط توو فیلم ارباب حلقه ها و هابیت از این مدل خوشم میومد چون به نوع گریمشون میخورد وای چقدر چندششششش اون که حلقه بزرگ گوشش ضایعتره چقد زشتن...هرچند احترام به همه سلایق محترمه...اما یکی نیس بگه گوشتون رو اول پاک کنید که انقد توش کثیفه بعد برین زیباش کنید خیلی بادقتم میدونم :ws28:کثیفی رو از کجا دیدی؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ ولی فکر کنم به تو بخوره الان که فکرشو میکنم بیشتر به تو میاد. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ الان که فکرشو میکنم بیشتر به تو میاد. فکر نکن 2 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ من قبل از وارد شدن به تاپیک دقیقن داشتم به یه سری چیزای خیلی تخیلی فکر میکردم. :دال عنوانش خیلی کنجکاوی ایجاد میکنه اما خب این حالت گوش مال موجوداتِ خیالی افسانههای ژرمن-نورسی هستش که توی تخیلاتِ اخیر که وارد دنیای Fictionهای بازی و فیلمی شده با این حالتِ گوش تصویر شدن. 5 لینک به دیدگاه
akiliss 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من سربازم سپاهم و اینجور اطلاعات زود دست ماها میرسه تو تهران آگهی جراحیشو دیدم منتهی دیر رسیدم به این تاپیک و خبرتون کنم تهرانیا حواستون باشه اگه از این موردها دیدید اصلا تعجب نکنید :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ يعني چي...؟ خيلي مسخره اس.. مطمئنن تو ايران هم مد ميشه.. انقدر كه بي جنبه توش زياده...اخر خبر بود 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ بالاخره باید بین سیرت و صورت هماهنگی باشه ، با این وضعیت جامعه که دارم میبینم برخی واجبه این عمل براشون و بقیه هم برای همرنگ شدن با بقیه باید عمل کنن 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ عشق جن بودن دارن.. ميگن انسانها حريصن اينه... اين كه هيچي نيست مد شده ستاره نگيني توي سفيدي چشم ميكارن.. اين دردناكتره... كلا هرچي مد شه تو ايران متاسفانه انجام ميدن... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده