رفتن به مطلب

انسانهای آروم قابلیت یادگیریشون یه جور دیگه است.

fakur1

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هرکسی رفتار خاص خودشو داره و حتی لذت بردنشون هم متفاوت هست دلیل نمیشه چون طرف آدم آرومی هست بگیم کسایی که آرومن همینطوری هستن

میشه بگید چرا دلیل نمیشه؟ مگه تیتر اول تاپیکو نخوندین ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببینید توی این شخصیت های که گفتید تنها چیزی که مشترک هست آروم بودن هست

حالا کسی که روحیش مثل شما باشه مقایسه کنید؟اگه اون فرد آدم پرشوری باشه و اخلاق و یادگیری بدی داشته باشه میشه گفت شما هم همونظوری هستی؟

شخصیت آدما مثل اثر انگشت متفاوت هست

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببینید توی این شخصیت های که گفتید تنها چیزی که مشترک هست آروم بودن هست

حالا کسی که روحیش مثل شما باشه مقایسه کنید؟اگه اون فرد آدم پرشوری باشه و اخلاق و یادگیری بدی داشته باشه میشه گفت شما هم همونظوری هستی؟

شخصیت آدما مثل اثر انگشت متفاوت هست

شخصیت آدما یکی از این 4 تا میتونه باشه : ستادی - هنری - فنی و تجاری

تیپ آدمها هم ایناست : هنری - مستقل - واگرا - انتزاعی - مستقل - اجتماعی و متهور

در ضمن معنی خط دوم نوشته شما رو نفهمیدم چیه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
شخصیت آدما یکی از این 4 تا میتونه باشه : ستادی - هنری - فنی و تجاری

تیپ آدمها هم ایناست : هنری - مستقل - واگرا - انتزاعی - مستقل - اجتماعی و متهور

در ضمن معنی خط دوم نوشته شما رو نفهمیدم چیه.

بذارید اینطوری بگم شنیدین هر گردی گردو نمیشه دیگه.اگه دو نفر آروم هستن و یادگیرشون پایین هست بگید هرکسی آرومه یادگیریش پایین هست

هر شخصیت شاید از یک نظرهای شبیه هم باشند اما نمیشه گفت که یکی هستن

• Like 1
لینک به دیدگاه
بذارید اینطوری بگم شنیدین هر گردی گردو نمیشه دیگه.اگه دو نفر آروم هستن و یادگیرشون پایین هست بگید هرکسی آرومه یادگیریش پایین هست

هر شخصیت شاید از یک نظرهای شبیه هم باشند اما نمیشه گفت که یکی هستن

من نمیگم باهم یکی هستن. من همونایی رو که تو متن تاپیک هست میگم. متن اول رو یه بار دیگه بخونی ممنون میشم. کلا بحث روی اون سه تا مورد هست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
من نمیگم باهم یکی هستن. من همونایی رو که تو متن تاپیک هست میگم. متن اول رو یه بار دیگه بخونی ممنون میشم. کلا بحث روی اون سه تا مورد هست.

خوندم عزیز اما اون 3نفرهم بازم با هم فرق میکنن.باید شرایط و موقعیتشونم در نظر گرفت تا بشه درک کرد

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوندم عزیز اما اون 3نفرهم بازم با هم فرق میکنن.باید شرایط و موقعیتشونم در نظر گرفت تا بشه درک کرد

من خودمم همینو گفتم. درک کردنشون رو که میشه درکشون کرد. من سئوالم این نیست . در ضمن راجع به کل انسانهای آروم مطلب نزدم. فقط اون سه تا مورد رو مدّ نظر دارم.

اگه بگم حق با شماست , ازم راضی میشید؟:icon_gol:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...