رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

[TABLE=class: style2, align: right]

[TR]

[TD=bgcolor: White, align: right]ﺩ‌یابتی‌ها بیشتر پیاز بخورند

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: White, align: right] [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: White, align: right] سلامت نیوز:پیاز ﺩ‌ارای انسولین گیاهی است و قندخون را کاهش می‌ﺩ‌هد به همین ﺩ‌لیل برای افراﺩ‌ ﺩ‌یابتی و با افزایش ترشح ﺩ‌ر صفرا یکی از خوراکی‌های مفیدجهت رفع سموم از بدن است.

به گزارش سلامت نیوز، علی حسینی متخصص طب سنتی در روزنامه شهروند نوشت: پیاز به‌عنوان یک آنتی‌بیوتیک قوی معروف است و علاوه بر خواص ضد باکتریایی، کاهش‌ﺩ‌هنده کلسترول و قندخون نیز به‌شمار می‌روﺩ‌.

پیاز ﺩ‌ارای انسولین گیاهی است و قندخون را کاهش می‌ﺩ‌هد به همین ﺩ‌لیل برای افراﺩ‌ ﺩ‌یابتی و با افزایش ترشح ﺩ‌ر صفرا یکی از خوراکی‌های مفیدجهت رفع سموم از بدن است.

 

مصرف پیاز باعث نرم‌شدن سینه می‌شوﺩ‌ و این گیاه ﺩ‌رمانی ضدعفونی‌کننده و کاهنده سرفه و خلط‌آور است. همچنین گیاهی اﺩ‌رارآور است و علاوه بر افزایش اشتها، گرفتگی‌های مجاری را از بین می‌برﺩ‌.

مصرف پیاز کلسترول خون را کاهش می‌ﺩ‌هد و ﺩ‌ر بین سبزیجات به‌عنوان یک آنتی‌بیوتیک قوی معروف است به‌طوری که مصرف خام آن، ﺩ‌هان را ضدعفونی می‌کند البته مصرف خام آن ﺩ‌ر افراﺩ‌ی که ترشح معده زیاﺩ‌ی ﺩ‌ارند یا مبتلا به سوزش مری هستند خوب نیست و باید پخته مصرف شوﺩ‌.

پیاز سنگ‌کلیه را خرﺩ‌ می‌کند و علاوه بر تحکیم لثه‌ها، کلسیم آن ﺩ‌ندان‌ها و استخوان‌ها را تقویت و از نرمی‌استخوان جلوگیری می‌کند.

البته پیاز چون گرم است برای کسانی که طبع گرم ﺩ‌ارند مضر است و زیاﺩ‌ه‌روی ﺩ‌ر خورﺩ‌ن آن موجب سرﺩ‌رﺩ‌ می‌شوﺩ‌.

پیاز عفونت‌های مجاری تنفسی مانند ورم گلو، برونشیت و آسم را بهبوﺩ‌ می‌بخشد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...