مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 سلام اقا در مورد روزنه روال مثل کهربا خواهد بود یا روال طور دیگه ای خواهد بود 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 سلام اقا در مورد روزنه روال مثل کهربا خواهد بود یا روال طور دیگه ای خواهد بود سلام منظورتون اینه طبق اساسنامه باید باشه، نه اساسنامه فقط برای مجلات هست. 2
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2015 سلاممنظورتون اینه طبق اساسنامه باید باشه، نه اساسنامه فقط برای مجلات هست. پس باید چه جوری اونو دوباره راه اندازی کنیم بالا خره باید یک مدیر داشته باشه که بتونه فعالیت بکنه 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 پس باید چه جوری اونو دوباره راه اندازی کنیم بالا خره باید یک مدیر داشته باشه که بتونه فعالیت بکنه نمی دونم، یعنی فکر کنم توی این مدتی که من هستم، آقا پیمان چند تا شماره درست کردن و توی انجمن گذاشتن. قبلا چجوری بود، مسئول داشته؟ 2
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2015 نمی دونم، یعنی فکر کنم توی این مدتی که من هستم، آقا پیمان چند تا شماره درست کردن و توی انجمن گذاشتن. قبلا چجوری بود، مسئول داشته؟ قبلا داشت ولی اصلا فعال نبود اگه بشه یک کسی رو به عنوان مسول انتخاب کنیم و ازش بخواهیم که فعالیت داشته باشه خیلی بهتره 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2015 سلام... روزنه رو میخوام راه بندازم کسی نظری نداره؟ اینجا از پیشنهادات و نظرات حمایت میکنیم....بیایید بگید زود 3
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام روزنه رو با قُدرتِ تَمام ادامه خواهَم داد در آینده نَزدیک شماره نوروزی رو ارائه خواهَم داد دَرمورِدِ نَحوه انتِشارِش اگه نَظَری هَست بِگید تا تَغییرات اِعمال کُنیم 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 روالِ قَدیم ماهی چهار شماره بود هَر هَفته یه نُسخه 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 سلام این چند روز یه کم سرم خلوته حداقل روزنه رو میتونم مجدد درست کنم نظری دارید بگید....با روال قدیم باشه یا تغییرش بدیم؟ 1
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 سلام اگه خدا بخواد روزنه رو ادامه خواهم داد نسخه اول این ماه رو آماده کردم ...یه نگاه بندازید و اگه ایرادی بگید تا رفع کنم خیلی وقته کار نکردم قطعا بی ایراد نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده