مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ سلام اقا در مورد روزنه روال مثل کهربا خواهد بود یا روال طور دیگه ای خواهد بود 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ سلام اقا در مورد روزنه روال مثل کهربا خواهد بود یا روال طور دیگه ای خواهد بود سلام منظورتون اینه طبق اساسنامه باید باشه، نه اساسنامه فقط برای مجلات هست. 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ سلاممنظورتون اینه طبق اساسنامه باید باشه، نه اساسنامه فقط برای مجلات هست. پس باید چه جوری اونو دوباره راه اندازی کنیم بالا خره باید یک مدیر داشته باشه که بتونه فعالیت بکنه 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ پس باید چه جوری اونو دوباره راه اندازی کنیم بالا خره باید یک مدیر داشته باشه که بتونه فعالیت بکنه نمی دونم، یعنی فکر کنم توی این مدتی که من هستم، آقا پیمان چند تا شماره درست کردن و توی انجمن گذاشتن. قبلا چجوری بود، مسئول داشته؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ نمی دونم، یعنی فکر کنم توی این مدتی که من هستم، آقا پیمان چند تا شماره درست کردن و توی انجمن گذاشتن. قبلا چجوری بود، مسئول داشته؟ قبلا داشت ولی اصلا فعال نبود اگه بشه یک کسی رو به عنوان مسول انتخاب کنیم و ازش بخواهیم که فعالیت داشته باشه خیلی بهتره 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ سلام... روزنه رو میخوام راه بندازم کسی نظری نداره؟ اینجا از پیشنهادات و نظرات حمایت میکنیم....بیایید بگید زود 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سلام روزنه رو با قُدرتِ تَمام ادامه خواهَم داد در آینده نَزدیک شماره نوروزی رو ارائه خواهَم داد دَرمورِدِ نَحوه انتِشارِش اگه نَظَری هَست بِگید تا تَغییرات اِعمال کُنیم 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ روالِ قَدیم ماهی چهار شماره بود هَر هَفته یه نُسخه 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ سلام این چند روز یه کم سرم خلوته حداقل روزنه رو میتونم مجدد درست کنم نظری دارید بگید....با روال قدیم باشه یا تغییرش بدیم؟ 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ سلام اگه خدا بخواد روزنه رو ادامه خواهم داد نسخه اول این ماه رو آماده کردم ...یه نگاه بندازید و اگه ایرادی بگید تا رفع کنم خیلی وقته کار نکردم قطعا بی ایراد نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده