afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ شواهد و قراین محکمی پشت این قضیه است . 1- یکی از مقامات برگزاری جام از مجموعه تیم ایران درخواست داشته که خروجشون از کشور استرالیا رو به تعویق بندازند . 2- فیفا و afc و فدراسیون ایران در حال رایزنی هستند . 3- کی روش زمین تمرین رزور کرده . 4- عراقی ها دارند خودشونو جر میدن و حس سوزش زیادی دارند از اخبار مرتبط... 5- مقرر شده که خبر نهایی ساعت 3 صبح فردا بوقت ایران اعلام بشه . پی نوشت : بنا به تایید کارشناسان حقوقی فوتبال داخلی استفاده از مواد نیروزا توسط یکی از بازیکنان از مواردیه که منجر به تغییر نتیجه میشه و گویا این اتفاق قبلا هم در بازی های سپاهان در لیگ آسیا و یکبار هم در بازی تیم های امید ایران و عراق افتاده ... و تیم برنده در نهایت بازنده اعلام شده... بررسی که کردم چون حکمش نهایی نشده بود حداکثرش اون بازیکن رو جریمه نقدی می کنن 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ آی بخندیم بهشون... اصلا من نمیدونم کشوری که همه ی تاریخش جنگ و خونریزی بوده چه حقی داره توی مسابقات بین المللی شرکت کنه؟! اگر اینجوری بود که ایران هم حق شرکت نداشت! 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ بیچاره هارو زدی نابود کردی دیگه اگر اینجوری بود که ایران هم حق شرکت نداشت! مردم ایران برغم حکامشون مردمی صلح پذیر اند ... اما در مورد عراق همین بازیکنهاشون دیروز نشون دادند که چه خوی وحشی گری و درندگی ای در ذات و وجودشون نهادینه است! بررسی که کردم چون حکمش نهایی نشده بود حداکثرش اون بازیکن رو جریمه نقدی می کنن موارد مشابه برای سپاهان و تیم امید ایران وجود داشته پس چرا در اون زمان نتیجه 3.0 به باخت تیم های ایران اعلام شده؟! مرگ خوبه برای همسایه ام؟! هنوز هیچ چیز قطعی نیست و تا اعلام خبر نهایی باید صبور بود. هرگونه امکانی وجود داره... اینها رو توی پست اول گفتم به چه دلیلی قهرمان شدند ... ضمنا با وجود این تفاسیر اما باز هم دم فدراسیون ایران گرم که همچین حربه و خدعه ای کرده (توی آب نمک نگه داشتن شکایت برای بعد از بازی) کفاش مچکریم . 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ 3 شرط لازم برای تغییر نتیجه بازی 1- کمیته انظباطی فیفا حکم محرومیت رو صادر کرده باشه 2- این حکم به دست فدراسیون عراق رسیده باشه 3- ایران تا دو ساعت بعد از بازی اعتراضش رو فرستاده باشه در مورد شرایط : 1- ظاهرا" فیفا تایید کرده و از امروز در حال رایزنی با afc و فدراسیون ایران بودند 2- نکته مبهم ظاهرا" همین مورد 2 هست . 3- فدراسیون ایران که سفت و سخت داره پیگیری میکنه و احتمالا همون 2 ساعت اول بعد بازی دست به کار شده... در هر صورت هر اتفاقی ممکنه بیفته و اگر هم نتیجه تغییری نکنه باز هم من از این تیم به خوبی یاد میکنم چون دیروز بازیکنها جنگیدند و باغیرت بودند و فکر میکنم اگر بدشانسی و ناداوری گریبان گیر ما نمیشد ایران بدون شک تیم برتر بود و شایستگی پیروزی داشت . لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ مردم ایران برغم حکامشون مردمی صلح پذیر اند ... اما در مورد عراق همین بازیکنهاشون دیروز نشون دادند که چه خوی وحشی گری و درندگی ای در ذات و وجودشون نهادینه است! موارد مشابه برای سپاهان و تیم امید ایران وجود داشته پس چرا در اون زمان نتیجه 3.0 به باخت تیم های ایران اعلام شده؟! مرگ خوبه برای همسایه ام؟! هنوز هیچ چیز قطعی نیست و تا اعلام خبر نهایی باید صبور بود. هرگونه امکانی وجود داره... اینها رو توی پست اول گفتم به چه دلیلی قهرمان شدند ... ضمنا با وجود این تفاسیر اما باز هم دم فدراسیون ایران گرم که همچین حربه و خدعه ای کرده (توی آب نمک نگه داشتن شکایت برای بعد از بازی) کفاش مچکریم . مردم ایران در طول تاریخ عکس این قضیه رو همواره نشون دادن فوتبال سبک های مختلف داره تیمی همانند اتلتیکو مادرید با همین سبک خشن بازی می کنه و تا فینال لیگ قهرمانان پیش میره این که بگیم بازیکنان اتلتیکو وحشیانه بازی می کنن و مردم کشورشون وحشی هستن احمقانه است چون مربی سبک بازی رو مشخص می کنه در موارد مشابه به فدراسیون فوتبال ایران اعلام نشده بود؟(" مرگ خوبه برای همسایه ام؟! " این جمله ی شما در اینجا هیچ مفهومی ندارد اگر من متوجه نمی شم توضیح دهید) دلیلی عنوان نکردین شما فقط دلیل ناموفقیت الان رو گفتین البته بهترین تیم تاریخ ایران تیم 98 بود این نوع صعود کردن ارزشش از باخت دیروز کمتره 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ خب الان اومدم سایت ورزش 3 رو چک کردم و دیدم که اعتراض رد شده ... کنفدراسیونی که رییسش یک عرب (بحرینی) هستش رو نباید توقع داشت به نفع ایران رای بده... برند به جهنم همه شون... اونچه که مهمه اینه که تیم بهتر و حرفه ای تر ایران بود نه عراق ... اما هنوز هم ایران یکی از قدرت های آسیاست ... مث انگلستان که سالهای طولانیه که قهرمانی ای به دست نیاورده اما تیم بزرگیه... مث همون انگلیس که ج ج 2010 از آلمان 4.1 باخت اما نتیجه و باختی که به هیچ وجه عادلانه نبود ... و گل لمپارد که 1 متر توی دروازه آلمان رفت رو داور ندید ... کشوری که در طی این سالها غرق در خون و خفقان و استبداد بوده و جوانهایی که عشق ، آزادی و شادی اونها سرکوب میشه طبیعیه که ورزش اون کشور هم دچار افت بشه ... مردم ایران در طول تاریخ عکس این قضیه رو همواره نشون دادن اگه منظورت از مردم ایران اونایی اند که شاهکار اخیرشون این بوده: باید بگم اونها یک مشت مجهول الهویه و بی وطن اند که معلوم نیست از چه تخم و ترکه ای هستند... این مملکت مال ماست نه مال اونا .... مردم ایران، نسرین ستوده و اصغر فرهادی و مجید توکلی و داریوش اقبالی و ... هم هستند ... فوتبال سبک های مختلف داره تیمی همانند اتلتیکو مادرید با همین سبک خشن بازی می کنه و تا فینال لیگ قهرمانان پیش میره این که بگیم بازیکنان اتلتیکو وحشیانه بازی می کنن و مردم کشورشون وحشی هستن احمقانه است چون مربی سبک بازی رو مشخص می کنه من علاقه ای به لیگ اسپانیا ندارم و زیاد دنبال نمیکنم ... چندتا کلیپ که عین همین حرکات بازیکنای عراق رو انجام دادند بزار ببینم ... بله اگه اونها هم دقیقا این شکلی بازی میکنند (که چندتا بازی ای که من ازشون دیدم اینطور نبوده...) من میگم اونها هم وحشی و بی فرهنگ اند ... ضمنا اتلتیکو مادرید تیم پایین شهری مادرید هست و رئال تیم بالاشهری های اون شهر و اقشار سطح بالاترش ... اگر تفاوت فرهنگی ای هم بین این دو تیم دیده بشه چیز چندان عجیبی نیست... در موارد مشابه به فدراسیون فوتبال ایران اعلام نشده بود؟(" من دیگه از جزئیاتش اطلاعی ندارم فقط اینطور شنیده بودم... مرگ خوبه برای همسایه ام؟! " این جمله ی شما در اینجا هیچ مفهومی ندارد اگر من متوجه نمی شم توضیح دهید) چرا معنی داره ... این یک کنایه است و در اینجا یعنی اینکه عدم تاثیر دوپینگ بر تغییر نتیجه خوبه اما برای ایران... دلیلی عنوان نکردین شما فقط دلیل ناموفقیت الان رو گفتین البته بهترین تیم تاریخ ایران تیم 98 بود همون دلیلی که بعنوان عدم موفقیت الان گفتم خلاف اون میشه دلیل موفقیت اون برهه ... اصلا هم موافق نیستم که 98 بهترین تیم تاریخ ایران بوده ... تیمی که در نهایت با بازیهای پلی آف به جام جهانی میره و نه صعود مستقیم ... و حتی در زمانیکه استرالیا هم جزو قدرتهای آسیا نبوده بلکه جزو تیم های اقیانوسیه بوده ... نمیشه گفت اون تیم خیلی کار شاخی کرده ... فقط یک تیم نوستالوژی دار و خاطرانگیزه که به این خاطر توی ذهن ایرانیا برجسته مونده ... این نوع صعود کردن ارزشش از باخت دیروز کمتره اگه تیم ملی بد بازی کرده بود و استحقاق پیروزی رو نداشت بله حرف شما شاید درست بود ! اما تیم 10 نفره ای که بعد از بیش از یک نیمه خستگی 10 نفره بودن توی وقت های اضافه نتیجه بازی رو دوبار تغییر میده من فکر میکنم نامردیه اگر بگیم لیاقت همین باخت رو داشته... هر چند این استدلال هم اشتباهه و باید نیمه اول که تیم اخراجی نداده بود رو مورد قضاوت قرار داد و با تیم حریف مقایسه اش کرد ... ایران داشت بهترین بازی ش رو میکرد ... نسبت به سه بازی قبلش سریعتر به گل رسید ، بازی و توپ رو بیشتر از اون بازیها در اختیار داشت و برتری بی تردیدی بر عراق داشت ... وقتی که یک تیم یک اخراج میده و بدتر از اون اینکه دقایق زیادی هم تا پایان مونده طبیعیه که شیرازه اش از هم بپاشه ... اون هم برای یک بازیکن کلیدی مثل پولادی که به نظر من 40 تا 50 درصد دفاع تیم ایران زحمتش به گردن ایشون بوده توی بازیهای یکی دو سال اخیر ... زیاد حرف زدم ببخشید ... لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ !! الان اینا دلیل شد؟! چه ربطی به مشروبو اینا داره؟؟بعد از کجا میدونی اینا اهل مشروبن؟؟؟بعد از کجا میدونی بیان ایران مشروب نمیخورن؟؟؟ بعد اینا چه ربطی به فوتبال داره؟؟ بعد منظورت از مناظر اسلامی چیه؟؟؟ ! اگربادیدبازترنگاه کنیم ایناهم دلیل قبول دارم اینادرنگاه اول مشکل نیست ولی نگاه دوم هست چرا؟برای مثال خالکوبی مامی ایم اینهمه وقت می زاریم قانون قرارمی دهیم ولی درعمل خال کوبی برطرف شد؟ درصورتی که این انرژی می تواندصرف چیزبهتری شود.می دونیدیکی ازمشکلات ماچیست ماهنوزدرگیرقیافه واینجورچیزهایم ولی بعضی ازکشورهاکه تعدادشون کم نیست این موضوعات رابرای خودشون حل کردند. (داخل پرانتزبگم شخصه اصلاباخالکوبی موافق نیستم ولی بایدبه نظردیگران احترام گذاشت) 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ خب الان اومدم سایت ورزش 3 رو چک کردم و دیدم که اعتراض رد شده ... کنفدراسیونی که رییسش یک عرب (بحرینی) هستش رو نباید توقع داشت به نفع ایران رای بده... برند به جهنم همه شون... اونچه که مهمه اینه که تیم بهتر و حرفه ای تر ایران بود نه عراق ... اما هنوز هم ایران یکی از قدرت های آسیاست ... مث انگلستان که سالهای طولانیه که قهرمانی ای به دست نیاورده اما تیم بزرگیه... مث همون انگلیس که ج ج 2010 از آلمان 4.1 باخت اما نتیجه و باختی که به هیچ وجه عادلانه نبود ... و گل لمپارد که 1 متر توی دروازه آلمان رفت رو داور ندید ...کشوری که در طی این سالها غرق در خون و خفقان و استبداد بوده و جوانهایی که عشق ، آزادی و شادی اونها سرکوب میشه طبیعیه که ورزش اون کشور هم دچار افت بشه ... اینجا 2500 ساله که در خون و خفقان و استبداد بوده الان که وضع مشخصه ولی حمله ی هوایی به روستا های کشور فقط از خاندان پهلوی بر اومده (هر کدوم به نحوی از خجالت مردم در اومدن) اگه منظورت از مردم ایران اونایی اند که شاهکار اخیرشون این بوده: باید بگم اونها یک مشت مجهول الهویه و بی وطن اند که معلوم نیست از چه تخم و ترکه ای هستند... این مملکت مال ماست نه مال اونا .... مردم ایران، نسرین ستوده و اصغر فرهادی و مجید توکلی و داریوش اقبالی و ... هم هستند ... "مغلطه اسکاتلندی واقعی " تو نمی تونی با تغییر دادن تعریف ایرانی , این افراد رو ایرانی ندونی در ضمن صحبت از نخم و ترکه به دلیل نوعی نژاد پرستی دور از شان انسانی است من علاقه ای به لیگ اسپانیا ندارم و زیاد دنبال نمیکنم ... چندتا کلیپ که عین همین حرکات بازیکنای عراق رو انجام دادند بزار ببینم ... بله اگه اونها هم دقیقا این شکلی بازی میکنند (که چندتا بازی ای که من ازشون دیدم اینطور نبوده...) من میگم اونها هم وحشی و بی فرهنگ اند ... ضمنا اتلتیکو مادرید تیم پایین شهری مادرید هست و رئال تیم بالاشهری های اون شهر و اقشار سطح بالاترش ... اگر تفاوت فرهنگی ای هم بین این دو تیم دیده بشه چیز چندان عجیبی نیست... در این مورد اتفاق نظر داریم من هم طرفدار لیگ انگلیسم! خوشبختانه یا متاسفانه اخیرا حرکت های این شکل تو سطح فوتبال زیاد افتاده مثلا کریستین رونالدو و کاستا و ... پس تئوری شما در مورد پایین شهری و این حرفا عملا یک توهم هست خیلی عجیبه یه ایرانی یا یک مسلمان از بی فرهنگی غربی ها صحبت کنه من دیگه از جزئیاتش اطلاعی ندارم فقط اینطور شنیده بودم... وقتی جزئیات رو نمی دونی مقایسه ات به دور از منطق و باطل است چرا معنی داره ... این یک کنایه است و در اینجا یعنی اینکه عدم تاثیر دوپینگ بر تغییر نتیجه خوبه اما برای ایران... کسی نگفت عدم تاثیر دوپینگ بر تغییر نتیجه خوبه اما برای ایران... برداشت شما از حرف های من اشتباه بوده همون دلیلی که بعنوان عدم موفقیت الان گفتم خلاف اون میشه دلیل موفقیت اون برهه ... اون دلایل تاثیر چندانی بر موفقیت یک تیم نداره همیشه در تمام کار ها سخت کوشی حرف اول رو میزنه نه مواردی که ذکر کردی نمونه اش ژاپن نمونه ی بر نقض حرف شما افت فوتبال روسیه بعد متلاشی شدن روسیه (این مورد سبب باز شدن فضای کشور روسیه شد) لبته قهرمان شدن تو جامی که هنوز شکل کامل خودش رو نگرفته خیلی معتبر نیست اصلا هم موافق نیستم که 98 بهترین تیم تاریخ ایران بوده ... تیمی که در نهایت با بازیهای پلی آف به جام جهانی میره و نه صعود مستقیم ... و حتی در زمانیکه استرالیا هم جزو قدرتهای آسیا نبوده بلکه جزو تیم های اقیانوسیه بوده ... نمیشه گفت اون تیم خیلی کار شاخی کرده ... فقط یک تیم نوستالوژی دار و خاطرانگیزه که به این خاطر توی ذهن ایرانیا برجسته مونده ... این تیمی هم که شما می گین کار شاقی نکرده بین 6 تیم که اگر بری اسم تیما رو ببینی خنده ات می گیره قهرمان شده در حالی که در بین قهرمانی هاش نتونسته اصلا به جام جهانی بره که این نشان از جایگاه جام ملت ها در آن زمان هست اگه تیم ملی بد بازی کرده بود و استحقاق پیروزی رو نداشت بله حرف شما شاید درست بود ! اما تیم 10 نفره ای که بعد از بیش از یک نیمه خستگی 10 نفره بودن توی وقت های اضافه نتیجه بازی رو دوبار تغییر میده من فکر میکنم نامردیه اگر بگیم لیاقت همین باخت رو داشته... هر چند این استدلال هم اشتباهه و باید نیمه اول که تیم اخراجی نداده بود رو مورد قضاوت قرار داد و با تیم حریف مقایسه اش کرد ... ایران داشت بهترین بازی ش رو میکرد ... نسبت به سه بازی قبلش سریعتر به گل رسید ، بازی و توپ رو بیشتر از اون بازیها در اختیار داشت و برتری بی تردیدی بر عراق داشت ... وقتی که یک تیم یک اخراج میده و بدتر از اون اینکه دقایق زیادی هم تا پایان مونده طبیعیه که شیرازه اش از هم بپاشه ... اون هم برای یک بازیکن کلیدی مثل پولادی که به نظر من 40 تا 50 درصد دفاع تیم ایران زحمتش به گردن ایشون بوده توی بازیهای یکی دو سال اخیر ... حقش برد بود ولی یک شکست دلیرانه بهتر از برد ذلیلانه است در حالی که برد دلیرانه از هر دو بهتره! تیمی که با یک اخراجی از هم بپاشه لایق قهرمانی نیست اشتباه داوری جزوی از بازی است زیاد حرف زدم ببخشید ... شرمنده دیر جواب دادم این مدت دگیر پروژه هام بودم لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اگربادیدبازترنگاه کنیم ایناهم دلیل قبول دارم اینادرنگاه اول مشکل نیست ولی نگاه دوم هستچرا؟برای مثال خالکوبی مامی ایم اینهمه وقت می زاریم قانون قرارمی دهیم ولی درعمل خال کوبی برطرف شد؟ درصورتی که این انرژی می تواندصرف چیزبهتری شود.می دونیدیکی ازمشکلات ماچیست ماهنوزدرگیرقیافه واینجورچیزهایم ولی بعضی ازکشورهاکه تعدادشون کم نیست این موضوعات رابرای خودشون حل کردند. (داخل پرانتزبگم شخصه اصلاباخالکوبی موافق نیستم ولی بایدبه نظردیگران احترام گذاشت) اگر با دید بازتر نگاه کنیم اون مسائلی که گفته شده بود رو در ظاهر حلش میکنن و در باطن بهترین امکانات رو براشون فراهم میکنن که تو کشور خودشون همچین چیزی گیر نمیاد مشکل ما پایه س.....به تیمهای پایه اهمیتی داده نمیشه و همینطور ضعف مدیریتی داریم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اگر با دید بازتر نگاه کنیم اون مسائلی که گفته شده بود رو در ظاهر حلش میکنن و در باطن بهترین امکانات رو براشون فراهم میکنن که تو کشور خودشون همچین چیزی گیر نمیاد مشکل ما پایه س.....به تیمهای پایه اهمیتی داده نمیشه و همینطور ضعف مدیریتی داریم بله دوست عزیزشمادرست می گویید. مدیریت .مدیریت مامیادچکارمی کندرویانیان رامی زاره که بیسواددرزمینه فوتبال و... مدیریت مامی ایدبه ضاهربازیکن توجه می کندبرای مثال دیودبکام خال کوبی داره ولی ربن... ولی هروشون خوبن پس مشکل درضاهربازیکنان نیست ! ماکی امدیم ازیک مدیرموفق باشگاهای اروپایی کمک گرفتیم یاحتی ازاونادرپست مدیریت استفاده کردیم؟! و... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده