yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان امروز جدال نفس گیر ایران و بخصوص اینکه تیم مقابل یک دشمن دیرینه بود و باخت در این بازی برای خیلی از ایرانیان از جمله بنده تلخ و ناراحت کننده بود ... درسته که انتقاداتی به کادر فنی ، مربیان و بازیکنان وارده اما این تیم در مجموع تیمی دوست داشتنیه... گذشته از این که بحث ناسیونالیستی رو در نظر بگیریم به دلیل همدلی و اتحاد و صمیمیتی که بین بچه های تیم ملی دیده میشه و به خصوص در این سالهای مربیگری کی روش این فضا بیشتر دیده میشه شخصا این تیمو دوس دارم ... اگرچه انتقاداتی هم به سبک بازیشون دارم ... امروز هم واقعا جنگنده بازی کردند ... با غیرت بودند و من شخصا ازشون ممنونم... چون کم نزاشتند و اگر ناداوری و بدشانسی گریبان گیرمون نمیشد بدون شک ایران لیاقت پیروزی داشت... گفتم یک تاپیک هم بزنیم بلکه دوستان علاقه مند باشند به بحث در این مورد ... در مورد گزینه های نظرسنجی نظر خودمو بگم...بنده نه به فدراسیون نه به مربی نه به بازیکنان نه به لیگ و ... اعتراضی ندارم ... بدون شک سیستم حکومتی کشور رو انتخاب میکنم ... کشوری که بخاطر وجود نداشتن آزادی های اجتماعی از قبیل سرو مشروب و مساله حجاب و مناظر اسلامی و ... یک مربی بزرگ خارجی (حالا نمیگم لوئیس فان خال و آنجلوتی و ... نه مثلا خوزه پکرمن و اسکار تابارز و...) پیشنهاد مربیگری اونو رد میکنند ... مثلا اینو در نظر بگیرید که مربی ای که میاد ایران یکی از شرایطش اینه که کراوات نباید بزنه روی نیمکت !! یا همین مساله عدم توجه اروپاییان به بازیکنان ایرانی که بدون شک خدشه دار شدن چهره ایرانیان در نزد افکار جهانیان بر این موضوعات بی تاثیر نیست... گذشته از اون مسایل مساله سوختن استعداد ها هست ... مساله 8 سال جنگ با عراق که 6 سالش بعلت خودکامگی رهبران ادامه یافت و در اون سالها 1 نسل از فوتبالیستای ایرانی زوال پیدا کردند هست ... مساله کمبود امکانات در سطح کشور هستش ... مساله فقر و نداری و محرومیت و ... در بین جوامع و مناطق محروم کشور هستش که افراد مستعدی از سنین پایین مسلما در بین اونها وجود دارند و به دلیل عدم حمایت از اونها نمیتونند وارد ورزش یا هر عرصه دیگه ای بشند ... و خیلی مسایل دیگه ... چقدر تلخه که همیشه ی خدا از قصه گذشته های خوبی که زود گذشتند با حسرت و بغض و اندوه یادی کنی و متاسف باشی ... یاد سالهای 1968 ، 1972 و 1976 که در دوران طلایی پیش از انقلاب اسلامی تیم ملی ایران هم قهرمان بلامنازع 3 دوره پیاپی جام ملتهای آسیا بوده بخیر ... 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان گفتم یک تاپیک هم بزنیم بلکه دوستان علاقه مند باشند به بحث در این مورد ... در مورد گزینه های نظرسنجی نظر خودمو بگم...بنده نه به فدراسیون نه به مربی نه به بازیکنان نه به لیگ و ... اعتراضی ندارم ... بدون شک سیستم حکومتی کشور رو انتخاب میکنم ... کشوری که بخاطر وجود نداشتن آزادی های اجتماعی از قبیل سرو مشروب و مساله حجاب و مناظر اسلامی و ... یک مربی بزرگ خارجی (حالا نمیگم لوئیس فان خال و آنجلوتی و ... نه مثلا خوزه پکرمن و اسکار تابارز و...) پیشنهاد مربیگری اونو رد میکنند ... مثلا اینو در نظر بگیرید که مربی ای که میاد ایران یکی از شرایطش اینه که کراوات نباید بزنه روی نیمکت !! یا همین مساله عدم توجه اروپاییان به بازیکنان ایرانی که بدون شک خدشه دار شدن چهره ایرانیان در نزد افکار جهانیان بر این موضوعات بی تاثیر نیست... !! الان اینا دلیل شد؟! چه ربطی به مشروبو اینا داره؟؟بعد از کجا میدونی اینا اهل مشروبن؟؟؟بعد از کجا میدونی بیان ایران مشروب نمیخورن؟؟؟ بعد اینا چه ربطی به فوتبال داره؟؟ بعد منظورت از مناظر اسلامی چیه؟؟؟ ! 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ !! الان اینا دلیل شد؟! چه ربطی به مشروبو اینا داره؟؟بعد از کجا میدونی اینا اهل مشروبن؟؟؟بعد از کجا میدونی بیان ایران مشروب نمیخورن؟؟؟ بعد اینا چه ربطی به فوتبال داره؟؟ بعد منظورت از مناظر اسلامی چیه؟؟؟ ! این حرفا رو اگر با قصد و غرض خاصی نمیزنید لطفا جای دیگه نگید دوست عزیز ! واقعا ارتباطی بین این مسایل متوجه نیستید؟! در این سالهای پس از انقلاب اسلامی، صنعت توریسم ایران به زوال رفت و از این طرف سیل کثیر ایرانیان اگر به لحاظ مالی مشکلی نداشته باشند سالانه برای تفریح و شادی و آزادی به کشورهای همسایه (آذربایجان ، ارمنستان ، ترکیه ، امارات و...) و یا سایر مناطق دنیا ترجیح میدن سفر کنند .... این یعنی چی؟ یعنی خروج ارز از کشور و از اون طرف عدم ورود ارز به داخل کشور دلیلش چیه؟! تردیدی ندارم که مساله مشروب و حجاب از مهمترین موضوعات هستش... ایرانی بخاطر اینکه یه آب شنگولی بزنه و خانومش چند روز بتونه راحت باشه میره یه هوایی عوض کنه و خارجی هم ترجیح میده به جایی سفر کنه که اون امکانات موجود باشه... بعد شما میگی یه همچین مسایل مهمی برای یک مربی که قراره بیاد اینجا زندگی کنه بی اهمیته؟! البته من به مساله مهم دیگری هم اشاره کردم که خدشه دار شدن و بی آبرویی ایرانیان در ذهن جهانیان هستش که اینو هم میشه از دلایل عدم علاقه یک مربی به نیمکت ایران و یا یک باشگاه اروپایی به بازیکنان ایرانی دونست... حالا من موضوعات دیگه ای هم وجود داشت که بحثشونو پیش نکشیدم ... بعنوان مثال سطح کیفیت زندگی و سلامتی شهروندی در ایران ... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ این حرفا رو اگر با قصد و غرض خاصی نمیزنید لطفا جای دیگه نگید دوست عزیز !واقعا ارتباطی بین این مسایل متوجه نیستید؟! در این سالهای پس از انقلاب اسلامی، صنعت توریسم ایران به زوال رفت و از این طرف سیل کثیر ایرانیان اگر به لحاظ مالی مشکلی نداشته باشند سالانه برای تفریح و شادی و آزادی به کشورهای همسایه (آذربایجان ، ارمنستان ، ترکیه ، امارات و...) و یا سایر مناطق دنیا ترجیح میدن سفر کنند .... این یعنی چی؟ یعنی خروج ارز از کشور و از اون طرف عدم ورود ارز به داخل کشور دلیلش چیه؟! تردیدی ندارم که مساله مشروب و حجاب از مهمترین موضوعات هستش... ایرانی بخاطر اینکه یه آب شنگولی بزنه و خانومش چند روز بتونه راحت باشه میره یه هوایی عوض کنه و خارجی هم ترجیح میده به جایی سفر کنه که اون امکانات موجود باشه... بعد شما میگی یه همچین مسایل مهمی برای یک مربی که قراره بیاد اینجا زندگی کنه بی اهمیته؟! البته من به مساله مهم دیگری هم اشاره کردم که خدشه دار شدن و بی آبرویی ایرانیان در ذهن جهانیان هستش که اینو هم میشه از دلایل عدم علاقه یک مربی به نیمکت ایران و یا یک باشگاه اروپایی به بازیکنان ایرانی دونست... حالا من موضوعات دیگه ای هم وجود داشت که بحثشونو پیش نکشیدم ... بعنوان مثال سطح کیفیت زندگی و سلامتی شهروندی در ایران ... منکر این حرفاتون نمیشم قبول دارم ولی اینکه به فوتبال و مربی ربط میدینشو قبول ندارم....چون بر همچین مربیایی بهترین امکاناتو فراهم میکنن 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فدراسیون فوتبال ایران داره خودشو برای نامزد شدن برای میزبانی جام ملتهای 2019 با دیگر نامزدها (تایلند و امارات) آماده میکنه ! لازم به ذکره که بگم اگر حکومت پهلوی و یا یک حکومت سکولار قدرتمند دیگه در طی این سالها حاکم بر کشور میبود؛ فوتبال ایران، الان مثل ترکیه ، اسراییل ، ارمنستان ، آذربایجان و...جزو کنفدراسیون یوفا بود و برگزاری میزبانی دوره های قبلی جام ملتهای اروپا و جام جهانی و المپیک و... دور از ذهن نبود... ! 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ بچه ها مث اینکه یه خبرایی شده !! موضوع دوپینگ بازیکن عراق از طرف مقامات afc تایید شده و ممکنه نتیجه بازی دیروز هم تغییر کنه!!! و ایران با نتیجه 3.0 برنده اعلام بشه یعنی این ایرانه که در نیمه نهایی به مصاف کره میره نه عراق!!! قراره خبر نهاییش اعلام بشه هر چه زودتر... 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ 2 کشته و 60 زخمی در جشن پیروزی عراقیها در بغداد :w14: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ واقعا مهمه؟ مهم نیست؟! حال میده خب بازی های تیم ملی رو میبینیم... 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ 2 کشته و 60 زخمی در جشن پیروزی عراقیها در بغداد :w14: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدم نیستن بابا ! مهم نیست؟! حال میده خب بازی های تیم ملی رو میبینیم... خب این بار از کره می بازیم. چه حالی میده؟ 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ آدم نیستن بابا ! خب این بار از کره می بازیم. چه حالی میده؟ میگم حالا فکرشو بکن با تایید فیفا و afc نتیجه 3.0 به سود ایران اعلام بشه ... اونوقت برای شکست تیمشون معلوم نیست چند نفر کشته میدن! راستی شنیده ام این لجن های جامعه بشری توی پیج فیس بوک afc فحش های رکیک و +18 ای به ایرانی ها دادند و اونجا رو طویله ی خودشون کردند... :84eb3ampc0vsywihe0i پ ن: ما که تو همین یکی دو سال اخیر 3 بار پیاپی کره رو شکست دادیم بعید نیست اگر باز هم کره رو ببریم ... 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ بچه ها مث اینکه یه خبرایی شده !! موضوع دوپینگ بازیکن عراق از طرف مقامات afc تایید شده و ممکنه نتیجه بازی دیروز هم تغییر کنه!!! و ایران با نتیجه 3.0 برنده اعلام بشه یعنی این ایرانه که در نیمه نهایی به مصاف کره میره نه عراق!!! قراره خبر نهاییش اعلام بشه هر چه زودتر... ینی ممکنه اینطوری باشه ؟پس امیدوارم به جای یه بازیکن چن تا بازیکن دوپینگ کرده باشن:hapydancsmil: من که دیروز کلا افسرده شدم 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ ینی ممکنه اینطوری باشه ؟پس امیدوارم به جای یه بازیکن چن تا بازیکن دوپینگ کرده باشن:hapydancsmil:من که دیروز کلا افسرده شدم شواهد و قراین محکمی پشت این قضیه است . 1- یکی از مقامات برگزاری جام از مجموعه تیم ایران درخواست داشته که خروجشون از کشور استرالیا رو به تعویق بندازند . 2- فیفا و afc و فدراسیون ایران در حال رایزنی هستند . 3- کی روش زمین تمرین رزور کرده . 4- عراقی ها دارند خودشونو جر میدن و حس سوزش زیادی دارند از اخبار مرتبط... 5- مقرر شده که خبر نهایی ساعت 3 صبح فردا بوقت ایران اعلام بشه . پی نوشت : بنا به تایید کارشناسان حقوقی فوتبال داخلی استفاده از مواد نیروزا توسط یکی از بازیکنان از مواردیه که منجر به تغییر نتیجه میشه و گویا این اتفاق قبلا هم در بازی های سپاهان در لیگ آسیا و یکبار هم در بازی تیم های امید ایران و عراق افتاده ... و تیم برنده در نهایت بازنده اعلام شده... 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ شواهد و قراین محکمی پشت این قضیه است . 1- یکی از مقامات برگزاری جام از مجموعه تیم ایران درخواست داشته که خروجشون از کشور استرالیا رو به تعویق بندازند . 2- فیفا و afc و فدراسیون ایران در حال رایزنی هستند . 3- کی روش زمین تمرین رزور کرده . 4- عراقی ها دارند خودشونو جر میدن و حس سوزش زیادی دارند از اخبار مرتبط... 5- مقرر شده که خبر نهایی ساعت 3 صبح فردا بوقت ایران اعلام بشه . پی نوشت : بنا به تایید کارشناسان حقوقی فوتبال داخلی استفاده از مواد نیروزا توسط یکی از بازیکنان از مواردیه که منجر به تغییر نتیجه میشه و گویا این اتفاق قبلا هم در بازی های سپاهان در لیگ آسیا و یکبار هم در بازی تیم های امید ایران و عراق افتاده ... و تیم برنده در نهایت بازنده اعلام شده... :w14:امیدوارم همینطور شه و ایران صعود کنه:w14: 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ :w14:امیدوارم همینطور شه و ایران صعود کنه:w14: آره واقعا... اصن در حد صعود به جام جهانی حال میده... 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ آره واقعا... اصن در حد صعود به جام جهانی حال میده... دقیقا.... حالا خوبه عراق هست مثلا اگ اسپانیا و المان و... بود چی میشد؟ 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ دقیقا....حالا خوبه عراق هست مثلا اگ اسپانیا و المان و... بود چی میشد؟ اتفاقا همونکه تیم مقابل عراقه و ما ازش متنفریم شیرینی این لذت رو چندین برابر کرده عراقی های خاک بر سر که حتی کشته و مرده و مجروح هم توی کشورشون دادند از دیروز حالا رسما" قهوه ای میشند و این خیلی عالیه ... 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ اتفاقا همونکه تیم مقابل عراقه و ما ازش متنفریم شیرینی این لذت رو چندین برابر کرده عراقی های خاک بر سر که حتی کشته و مرده و مجروح هم توی کشورشون دادند از دیروز حالا رسما" قهوه ای میشند و این خیلی عالیه ... پس اگ حذف بشن امار تلفات حسابی میره بالا 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ پس اگ حذف بشن امار تلفات حسابی میره بالا آی بخندیم بهشون... اصلا من نمیدونم کشوری که همه ی تاریخش جنگ و خونریزی بوده چه حقی داره توی مسابقات بین المللی شرکت کنه؟! 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ آی بخندیم بهشون... اصلا من نمیدونم کشوری که همه ی تاریخش جنگ و خونریزی بوده چه حقی داره توی مسابقات بین المللی شرکت کنه؟! بیچاره هارو زدی نابود کردی دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده