yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ کمبود بارش سال 1393 در استانهای ایران، خشکسالی سال 1394 در راه است . این جمله رو توی امضای یک کاربر دیدم توی گوگل سرچ کردم اما منبع موثقی پیدا نکردم البته درسته و نیازی به منبع نیست شهری که خودم سکونت دارم که میدونم که امسال افتضاح بود ... واقعا این زمستون امسال حالمونو گرفت... اینجوری که بوش میاد این دو ماه دیگه هم بعید به نظر میرسه که تفاوت خاصی داشته باشه (البته من که امیدوارم اشتباه باشه پیش بینیم...) فقط امیدوارم مث هر سال توی بهار جبران بشه و امسال بیشتر جبران بشه ... توی این تاپیک بیایید و گزارشی از اوضاع بارندگی بارون و برف شهرتون بگید ... حس میکردید نسبت به سالهای گذشته چطور بوده ... البته هنوز 2 ماه از زمستان و فصل بهار نیز مونده در ادامه هم هر وقت بارندگی ای داشتید اعلام کنید ببینیم اوضاع از چه قراره ... متاسفانه اغلب قریب به اتفاق مردم هنوز به بلوغ فرهنگی قابل ملاحظه ای نرسیده اند و از مردم مصرف گرای خاورمیانه که ایرانیها هم جزو همونهایند نباید انتظار داشت که مصرف آب رو به حد اقل ممکن برسونند هر چند این مساله باید در مقیاس بزرگتر مورد تجزیه تحلیل قرار بگیره و مصرف ارگان ها و نهادهای بزرگتر بیشتر از مردم و شهروندان هست ... مثلا عدم استفاده از آبیاری قطره ای در عرصه کشاورزی... مشکل کم آبی و مصرف زیاد آب خبر از آینده ای وحشتناک رو میده متاسفانه ... به امید روزیکه ، علم انسان به تکنولوژی ای برسه که بتونه آب رو تولید کنه ! 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ به قول یک بنده خدایی شاه رفت حتی برفم با خودش برد 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ به قول یک بنده خدایی شاه رفت حتی برفم با خودش برد + رودخانه ها و دریاچه ها ، جنگل ها ، مزارع کشاورزی و ... کلا طبیعت ایران به فنا رفت... ایران زیبای ما رو به شکل صحرای برهوت عربستان درآوردند ... 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ + رودخانه ها و دریاچه ها ، جنگل ها کلا طبیعت ایران به فنا رفت... ایران زیبای ما رو به شکل صحرای برهوت عربستان درآوردند ... انتظار داری از ملخ گل و بلبل بمونه 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ انتظار داری از ملخ گل و بلبل بمونه با زمستانی که می تازد به قتل عام باغ ، از گل سرخی که می روید در این گلدان بگو ... 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ هی هرسال گوییم دریغ از پارسال امسالم برف و بارون کمتر از پارسال بود 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ زمستون امسال افتضاح بود، افتضاح. ما که تو منطقه سردسیر زندگی می کنیم یه برف درست و حسابی ندیدیم. این اواخر میرم بیرون احساس می کنم نزدیکای عیده انقدر هوا خوبه البته تو کل استان بارش سنگین برف بوده ولی تو کلانشهر آلوده ما یه چند بار بارش پراکنده داشتیم بابام همیشه تعریف میکنه میگه زمان ما انقدر برف میومد که مجبور میشدیم برا رفت و آمد از وسط برفا تونل بزنیم. یادمه وقتی ما هم بچه بودیم و مدرسه می رفتیم تند تند اینجا برف سنگین میومد و تعطیل میشدیم. چه روزایی بود چند سالی میشه که دیگه از اون برفا ندیدم. فکر کنم با این اوصاف نسل بعد اصلا ندونن برف چیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده