رفتن به مطلب

بچه های وزارت بهداشت مچکریم......

ارسال های توصیه شده

امروز بعداز ظهر با مادرم رفتیم درمانگاه تامین اجتماعی.سرماخورده بودیم. میدونستیم ساعت 2 نوبت میدن و 1دقیقه تاخیر جایز نیست.

خلاصه وقتی رفتیم قیامت بود..نوبت گرفتیم...تا 50تا نوبت بیشتر نمیداد و 1 دکتر هم بیشتر نبود....ملت میومدن وبرمیگشتن...زنها بچه به بغل،پیرمردا و پیرزنا،مردا با لباس کار و یه منشی بداخلاق ردشون میکرد...بعضیا با التماس بعضیا با دعوا و فحش به زمین و زمان و مملکت و سران و فلان میرفتند...

ساعت 3.40که نوبتمون شد رفتیم داخل یه خانم دکتر خیلی شل و ول که ماسک زده بود و صندلیشو جوری گذاشته بود که با مریضا 10متر فاصله داشت...برامعاینه من گفت دهنتو باز کن بگو اااا...من خندیدم با مامانم..منم بلند ازلجش گفتم اااااااااااااااااااااااااا ..اونم از دور ته گلوی منو دید..یادمه قبلنانور مینداختن و با از این چوبا میدیدن....خلاصه نه تب سنجی، نه فشار گرفتنی...هیچی...سر جمع هر 2نفرمون 5دقیقه شد

رفتیم دارو بگیریم....یه آمپول نوشته بود که نداشتن!!!!یه قرص سرماخوردگی دادکه روش اسمش عجیب غریب بود.. مادرم یه کم چشماش ضعیفه...از آقاهه که دارو میدادپرسید قرص سرماخوردگیه؟؟ آقاهه گفت مگه نمیبینی نوشته که....مادرم گفت چه بداخلاق نمیشه حرف زد با شماها....منم کفری شدم گفتم اقا شما فکر کن مادر من بی سواد. داره ازت میپرسه کمت که نمیاد جواب بدی و یه نگاهی کردم از 100تا حرف بدتر....w000.gif

هیچی دیگه خوشحال و خندان (جدا میگم)با مادرم از درمانگاه تامین اجتماعی اومدیم بیرون در حالی که بسیار سپاسگزار رئیس جمهور با تدبیر و وزیران بهداشت بخصوص دکترهاشمی برای طرح سلامت،پزشک خانواده و از این خزعبلات بودیم......mocantina.gif

تازه این دکتر رفتن برای عادی ترین مریضی بود..نمی ارزه دکتر بیرون بری..خدا به داد مریضای ثعب العلاج برسه که اسیر بیمارستانا و این آدما هستند....

بچه های وزارت بهداشت مچکریم......29dz8zk.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

کلا با ایجاد چنین مراکزی موافق نیستم .

هزینه ی ساختن و اداره ی این نوع ارگان ها بطور غیر مستقیم از جیب خود مردم (در اینجا فرد بیمه شده) گرفته میشه و در عوض خدمات و ارائه ی مطلوبی هم به اونها داده نمیشه یعنی عملا به زیانشون، نه به سودشون ...

• Like 4
لینک به دیدگاه

این مثالی که من زدم یکی از عادی ترین برخوردایه که تو جامعه هر روز با ما ودیگران میشه و به هیچ جا هم نمیشه اعتراضی کرد...ارگانای دولتی و شبه دولتی که فقط سوار مردم هستند..ملت همه که بی اعصاب و پرخاشگر...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...