pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ برگ برنده زندگی شما چیست؟ در زندگی هرکسی اتفاق یا تصمیمی وجود داره که همیشه بابت اون تصمیم به خودش افتخار میکنه واز خودش راضیه.یه جورایی اون رخداد بخش مهمی از زندگیشه.به تعبیری میشه گفت برگ برنده زندگی!!!!! با خودت فکر کن جایی یا رخدادی یا تصمیمی در زندگیت داشتی که بتونی ازش به عنوان برگ برنده نام ببری. 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ تصمیم گرفتم مستقل باشم در 19 سالگی و این بهترین تصمیمم بود 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ تصمیم گرفتم مستقل باشم در 19 سالگی و این بهترین تصمیمم بود سلام خوبی؟ مستقل در چی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ سلام خوبی؟ مستقل در چی؟؟ استقلال مالی و خارج شدن از دایره خانواده 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ برگ برنده زندگی شما چیست؟در زندگی هرکسی اتفاق یا تصمیمی وجود داره که همیشه بابت اون تصمیم به خودش افتخار میکنه واز خودش راضیه.یه جورایی اون رخداد بخش مهمی از زندگیشه.به تعبیری میشه گفت برگ برنده زندگی!!!!! با خودت فکر کن جایی یا رخدادی یا تصمیمی در زندگیت داشتی که بتونی ازش به عنوان برگ برنده نام ببری. اتفاق خاصی که من اونو برگ برنده میدونم اینه که : من هیچوقت ناامید نمیشم. ( یعنی اون اتفاق تو ذهن من می افته ) که نا امید نشم. برای حل مشکلات روشهای خاصی دارم که قانعم میکنه. میشه گفت برگهای برنده من امید هست. 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ اتفاق خاصی که من اونو برگ برنده میدونم اینه که : من هیچوقت ناامید نمیشم. ( یعنی اون اتفاق تو ذهن من می افته ) که نا امید نشم. برای حل مشکلات روشهای خاصی دارم که قانعم میکنه. میشه گفت برگهای برنده من امید هست. اگه سر دوراهی قراربگیری چی؟!! 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ اگه سر دوراهی قراربگیری چی؟!! اونوقت از روش مسئله گشائی استفاده میکنم اولش میبینم که این موضوع یه مسئله هست یا نه . اگه برام ثابت شد که مسئله است , برای حل اون از 4 روش استفاده میکنم 1- چشم پوشی 2- کم کردن اثر یا تحلیل دادن مسئله 3- حل کردن مسئله 4- محو کردن مسئله هر روشی که مناسب بود با همون روش حلش میکنم و از دو راهی بیرون میام. 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ اونوقت از روش مسئله گشائی استفاده میکنم اولش میبینم که این موضوع یه مسئله هست یا نه . اگه برام ثابت شد که مسئله است , برای حل اون از 4 روش استفاده میکنم 1- چشم پوشی 2- کم کردن اثر یا تحلیل دادن مسئله 3- حل کردن مسئله 4- محو کردن مسئله هر روشی که مناسب بود با همون روش حلش میکنم و از دو راهی بیرون میام. میشه این 4 روش رو بیشتر توضیح بدین؟ شما همیشه انقد کتابی ورسمی حرف میزنین؟ 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ میشه این 4 روش رو بیشتر توضیح بدین؟شما همیشه انقد کتابی ورسمی حرف میزنین؟ چشم پوشی کردن ازجواب مسئله : به امید انکه مسئله بخودی خود حل شود کم کردن اثر : انجام کاری که منجر به نتیجه نسبتا خوبی بشه , بنحوی که قانع کننده باشه . در واقع نوعی روش بالینی برای مواجهه با مسائل حل کردن مسئله :انجام کاری که بهترین یا نزدیک ترین نتیجه ممکن به بهترین وضعیت را در بر داشته باشد. محو کردن مسئله :طراحی مجدد اجزاء یا محیط مربوط به آن که مشکل را بوجود اورده . بصورتی که مشکل ناپدید شود و به ما اجازه دهد که دیگربه این مشکل برنخوریم. در ضمن علت اینکه من کتابی حرف میزنم اینه که فارس نیستم و فارسی را از روی کتابها یاد گرفته ام. درضمن بعضی از مسائل رو نمیشه بصورت خودمونی و با روش محاوره ای بهش پرداخت.توموضوعات جدی , کلام هم باید جدی باشه. مرسیَ 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ سلام همیشه معتقدم اگه یک کار سخت رو یکی دیگه انجام داده حتما من هم میتونم . به نظرم برگ برنده است !! 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ چشم پوشی کردن ازجواب مسئله : به امید انکه مسئله بخودی خود حل شود کم کردن اثر : انجام کاری که منجر به نتیجه نسبتا خوبی بشه , بنحوی که قانع کننده باشه . در واقع نوعی روش بالینی برای مواجهه با مسائل حل کردن مسئله :انجام کاری که بهترین یا نزدیک ترین نتیجه ممکن به بهترین وضعیت را در بر داشته باشد. محو کردن مسئله :طراحی مجدد اجزاء یا محیط مربوط به آن که مشکل را بوجود اورده . بصورتی که مشکل ناپدید شود و به ما اجازه دهد که دیگربه این مشکل برنخوریم. در ضمن علت اینکه من کتابی حرف میزنم اینه که فارس نیستم و فارسی را از روی کتابها یاد گرفته ام. درضمن بعضی از مسائل رو نمیشه بصورت خودمونی و با روش محاوره ای بهش پرداخت.توموضوعات جدی , کلام هم باید جدی باشه. مرسیَ اگه دوراه روبه رومون باشه بازم این 4 مرحله جواب میده؟ گاهی باید یک راه راه را ازبین دوراه انتخاب کرد اونوقت نمیشه هیچ کدوم رو نادیده گرفت.حتی گاهی نمیشه فهمید نتیجه هرکدوم دقیقا چی میشه.گاهی فقط باید عزم خودمون رو جزم کنیم ویه راه را با درنظرداشتن اینکه عواقب بد وخوب هرراه در وخیم ترین وبهترین حالت ممکن چی میشه انتخاب کنیم وحرکت کنیم.این وسط هم گاهی کلا راه زندگیمون ممکنه عوض شه.ولی خود همین که ماداریم خودمون تصمیم میگیریم اعتماد به نفسی میده که باهیچ هیجانی قابل قیاس نیست.گاهی باید ریسک کنیم. ببخشید من منظوربدی نداشتم . 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ اگه دوراه روبه رومون باشه بازم این 4 مرحله جواب میده؟گاهی باید یک راه راه را ازبین دوراه انتخاب کرد اونوقت نمیشه هیچ کدوم رو نادیده گرفت.حتی گاهی نمیشه فهمید نتیجه هرکدوم دقیقا چی میشه.گاهی فقط باید عزم خودمون رو جزم کنیم ویه راه را با درنظرداشتن اینکه عواقب بد وخوب هرراه در وخیم ترین وبهترین حالت ممکن چی میشه انتخاب کنیم وحرکت کنیم.این وسط هم گاهی کلا راه زندگیمون ممکنه عوض شه.ولی خود همین که ماداریم خودمون تصمیم میگیریم اعتماد به نفسی میده که باهیچ هیجانی قابل قیاس نیست.گاهی باید ریسک کنیم. ببخشید من منظوربدی نداشتم . میگیم دو راه , خوب؟ تک تک این دو راه رو با همون روش تست میکنم , هر کدومش که بهتر جواب داد همونو عملیاتیش میکنم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده