Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ ورودی ها رو تغییر دادم بصورت زیر شد: بعدشم از costbat و Earnreg اینا که واسه بدست اوردن خروجی استفاده شده! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نیاز نبود اسم متغیرها رو تغییر بدین، منم فقط خروجی رو گفتم چون خیلی شبیه بود. خب الان از هر سه تا ورودی استفاده نمی کنین، شما دوباره این متغیرها رو توی تابع مقدار دهی می کنین، از مقادیر که به عنوان ورودی گرفته میشن استفاده نمی کنین. متغیری به نام این Dt هم توی فانکشن استفاده نشده، فقط به عنوان ورودی تعریف شده. 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اینم کد نهایی pso هست که اصلا اجرا نمیشه!!! میشه ایرادششو بگید؟؟؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی چی اصلا اجرا نمیشه؟ اروری میده؟ این خط، ورودی به تابع ندادین، البته توی کد هم ازشون گفتم استفاده نکردین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ نیاز نبود اسم متغیرها رو تغییر بدین، منم فقط خروجی رو گفتم چون خیلی شبیه بود. خب الان از هر سه تا ورودی استفاده نمی کنین، شما دوباره این متغیرها رو توی تابع مقدار دهی می کنین، از مقادیر که به عنوان ورودی گرفته میشن استفاده نمی کنین. متغیری به نام این Dt هم توی فانکشن استفاده نشده، فقط به عنوان ورودی تعریف شده. مرسی مهندس بجای Dd ، Dt نوشته بودم...یعنی نباید مقدار دهی کنم؟؟؟؟چی باید بذارم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ یعنی چی اصلا اجرا نمیشه؟ اروری میده؟ این خط، ورودی به تابع ندادین، البته توی کد هم ازشون گفتم استفاده نکردین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب هر سه تا رو بصورت رندم تعریف کردم تو برنامه...اینم اررورش: Error using @(kd,Id,Dt)cost2(kd,Id,Dd) Not enough input arguments. Error in pssoo (line 65) particle(i).Cost=CostFunction(particle(i).Position); 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ مرسی مهندس بجای Dd ، Dt نوشته بودم...یعنی نباید مقدار دهی کنم؟؟؟؟چی باید بذارم؟؟؟ ببین هلن خانوم، مثلا من بخوام یه فانکشی برای حل معادله تعریف کنی، مثلا دو معادله و دو مجهول، خب یه سری ضرایب داریم، یه سری هم ثابت های معادله، این دو تا رو به عنوان دو تا ماتریس از ورودی می گیرم، خیلی ب اینکه چجوری نوستم کاری نداریم، یه فانکشنی هست که دو تا ورودی داره، می خوایم جواب های معادله هامون رو بهمون بده، اونم یه ماتریس میشه، داخل یه mfile می نویسمش، اسمش هم mysolve میذارم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا می خوایم توی یه کد دیگه ازش استفاده کنم، اسم متغیرها رو هم کاملا متفاوت گذاشتم که نشون بدم نیاز به یکی بودنشون نیست، می تونن متفاوت باشن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته اصلا نیاز نیست که من حتما از handle function استفاده کنم، می تونم اینجوری هم بنویسم، مستقیم ورودی ها رو به فانکشنم بدم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب هر سه تا رو بصورت رندم تعریف کردم تو برنامه...اینم اررورش: Error using @(kd,Id,Dt)cost2(kd,Id,Dd) Not enough input arguments. Error in pssoo (line 65) particle(i).Cost=CostFunction(particle(i).Position); مثل کد من باید به تعداد ورودی هایی که برای تابعتون تعریف کردین، بهش ورودی بدین، توی این خطی که میگه (65) به CostFunction فقط یه ورودی دادین، البته برای بعدی هم همینطور. 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ ببین هلن خانوم، مثلا من بخوام یه فانکشی برای حل معادله تعریف کنی، مثلا دو معادله و دو مجهول، خب یه سری ضرایب داریم، یه سری هم ثابت های معادله، این دو تا رو به عنوان دو تا ماتریس از ورودی می گیرم، خیلی ب اینکه چجوری نوستم کاری نداریم، یه فانکشنی هست که دو تا ورودی داره، می خوایم جواب های معادله هامون رو بهمون بده، اونم یه ماتریس میشه، داخل یه mfile می نویسمش، اسمش هم mysolve میذارم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا می خوایم توی یه کد دیگه ازش استفاده کنم، اسم متغیرها رو هم کاملا متفاوت گذاشتم که نشون بدم نیاز به یکی بودنشون نیست، می تونن متفاوت باشن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته اصلا نیاز نیست که من حتما از handle function استفاده کنم، می تونم اینجوری هم بنویسم، مستقیم ورودی ها رو به فانکشنم بدم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مثل کد من باید به تعداد ورودی هایی که برای تابعتون تعریف کردین، بهش ورودی بدین، توی این خطی که میگه (65) به CostFunction فقط یه ورودی دادین، البته برای بعدی هم همینطور. مرسی بابت راهنماییتون... مهندس هر سه تا ورودی ی ماتریس بصورت رندم هستش که 1*100 هستند...چطور سه اشو زیر هم تعریف کنم؟؟ تو این قسمت باید تعریف کنم احتمالا: % Initialize Position particle(i).Position=randi([-1,1],1,100); % Initialize Velocity particle(i).Velocity=zeros(VarSize); 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ مرسی بابت راهنماییتون...مهندس هر سه تا ورودی ی ماتریس بصورت رندم هستش که 1*100 هستند...چطور سه اشو زیر هم تعریف کنم؟؟ تو این قسمت باید تعریف کنم احتمالا: % Initialize Position particle(i).Position=randi([-1,1],1,100); % Initialize Velocity particle(i).Velocity=zeros(VarSize); خواهش می کنم، گفتم کدوم خط که، توی این خط فقط یه ورودی دارین به تابعتون می دین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ خواهش می کنم، گفتم کدوم خط که، توی این خط فقط یه ورودی دارین به تابعتون می دین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متوجه شدم اقا ایمان ولی چطوری سه تا ورودی بدم؟؟/ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ متوجه شدم اقا ایمان ولی چطوری سه تا ورودی بدم؟؟/ شما سه تا ورودی به تابع چجوری میدی، اینم همونجوری دیگه، بینشون کاما بذارین، دو تا ورودی دیگه هم باشد کنار این بذارین، البته تاثیری نباید داشته باشه چون توی تابعتون که استفاده نمی کنین. 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ شما سه تا ورودی به تابع چجوری میدی، اینم همونجوری دیگه، بینشون کاما بذارین، دو تا ورودی دیگه هم باشد کنار این بذارین، البته تاثیری نباید داشته باشه چون توی تابعتون که استفاده نمی کنین. ییخشید متوجه نمیشم چرا توی تابع استفاده نمیشه؟؟!!چون این سه تا که بصورت رندم تعریف میشن ی سری قید هم دارن که برای بدست اوردن تابع استفاده شدن.... لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ شما سه تا ورودی به تابع چجوری میدی، اینم همونجوری دیگه، بینشون کاما بذارین، دو تا ورودی دیگه هم باشد کنار این بذارین، البته تاثیری نباید داشته باشه چون توی تابعتون که استفاده نمی کنین. این که اشتباهه ،سه تا ورودی رو که دادم بازمهمون اررور میده: % Evaluation particle(i).Cost=CostFunction(particle(i).Position,[-1,1],1,100,[-1,1],1,100); 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ ییخشید متوجه نمیشم چرا توی تابع استفاده نمیشه؟؟!!چون این سه تا که بصورت رندم تعریف میشن ی سری قید هم دارن که برای بدست اوردن تابع استفاده شدن.... در موردش که قبلا توضیح دادم، چرا اونا استفاده نمیشن. این که اشتباهه ،سه تا ورودی رو که دادم بازمهمون اررور میده: % Evaluation particle(i).Cost=CostFunction(particle(i).Position,[-1,1],1,100,[-1,1],1,100); هلن خانوم این کجاش سه تا ورودی هست، اینجا که 7 تا ورودی دادین. 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ در موردش که قبلا توضیح دادم، چرا اونا استفاده نمیشن. هلن خانوم این کجاش سه تا ورودی هست، اینجا که 7 تا ورودی دادین. سلام اقا ایمان،ببخشید دیشب اینقدر خسته بودم اشتباه نوشتم،منظورم سه تا ماتریس تصادفی 1*100بود: % Evaluation particle(i).Cost=CostFunction(particle(i).Position ,randi([-1,1],1,100),rndi([-1,1],1,100): 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ سلام اقا ایمان،ببخشید دیشب اینقدر خسته بودم اشتباه نوشتم،منظورم سه تا ماتریس تصادفی 1*100بود: % Evaluation particle(i).Cost=CostFunction(particle(i).Position ,randi([-1,1],1,100),rndi([-1,1],1,100): سلام خواهش می کنم، الانم rndi نوشتین که؟ 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ سلامخواهش می کنم، الانم rndi نوشتین که؟ سلام این اصلاح شدش هست مهندس ولی این اررور رو داد: Undefined function 'cost2' for input arguments of type 'double'. Error in @(kd,Id,Dd)cost2(kd,Id,Dd) Error in pssoo (line 65) particle(i).Cost=CostFunction(particle(i).Position,randi([-1,1],1,100),randi([-1,1],1,100)); 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ سلامخواهش می کنم، الانم rndi نوشتین که؟ چرا توی فانکشن cost2 اررور نمیده واسه تعریف ورودی ولی تو pssoo اررور میده؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ سلاماین اصلاح شدش هست مهندس ولی این اررور رو داد: Undefined function 'cost2' for input arguments of type 'double'. Error in @(kd,Id,Dd)cost2(kd,Id,Dd) Error in pssoo (line 65) particle(i).Cost=CostFunction(particle(i).Position,randi([-1,1],1,100),randi([-1,1],1,100)); چرا توی فانکشن cost2 اررور نمیده واسه تعریف ورودی ولی تو pssoo اررور میده؟؟؟؟؟ اسم فانکشنتون همینه؟ متلب می تونه این فانکشن رو پیدا کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ اسم فانکشنتون همینه؟ متلب می تونه این فانکشن رو پیدا کنه؟ بله اقا ایمان همینه...اررورش بخاطر چیه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ بله اقا ایمان همینه...اررورش بخاطر چیه؟؟ شما توی متلب این بنویس، ببین فانکشن باز میشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ شما توی متلب این بنویس، ببین فانکشن باز میشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این که اررور داد:icon_pf (34): Error using open (line 100) File 'cost2' not found. چیکارش کنم مهندس؟؟؟اینو دیشب باید میفرستادم واسه استاد !!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده