saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ [h=1]پروتئین موجود در ماهی، بیماری های قلبی عروقی را درمان می کند[/h] [h=3]تهران - ایرنا - مطالعات محققان دانشگاه لستر انگلیس نشان می دهد که پروتئین ماهی در درمان بیماری های قلبی عروقی مفید است.[/h] به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از رویترز، تحقیقات نشان می دهد که پروتئین (پپتید) موجود در ماهی در درمان بیماری های قلبی و رگ های خونی، سکته مغزی، حمله قلبی و نارسایی قلبی موثر است. در ادامه این تحقیقات آمده است که پپتید موجود در ماهی، قادر به باریک یا گشاد کردن رگ های خونی و تنظیم فعالیت های بیولوژیکی مرتبط با کلیه، سیستم عصبی مرکزی و سیستم قلبی عروقی است. عصاره پپتید ماهی در فروشگاه های برخی کشورها، به مشتریان عرضه می شود. با توجه به گزارش انجمن قلب آمریکا، ماهی سرشار از پروتئین و چربی های غیر اشباع و اسیدهای چرب امگا 3 است که همگی برای قلب مفید هستند. این انجمن توصیه کرده است که حداقل دو بار در هفته، از ماهی در رژیم غذایی استفاده شود. سازمان غذا و داروی آمریکا به زنان باردار توصیه کرده است که از مصرف ماهی های پرورش یافته در آب های آلوده به جیوه اجتناب کنند. مصرف ماهی برای افراد میانسال و زنان یائسه توصیه شده است. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده