Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ اسپم باحالی بود.:ws2:سرگرم شدم. حالا چقدر اعتبار داره؟ میگم خوش بحالت که همه چی رو اسپم میبینی. اعتبارش به دانش خواننده اش بستگی داره. دانش در مورد ژن و هوش برتر 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ میگم خوش بحالت که همه چی رو اسپم میبینی. اعتبارش به دانش خواننده اش بستگی داره. دانش در مورد ژن و هوش برتر یعنی الان مسخرم کردی؟:167: یعنی دانش من پایینه ؟ یا سطح کیفی این مطالب آب دوغ خیاری؟ یعنی هر کی گزینه درست رو انتخاب کنه میره مرحله بعد و با غولش مبارزه می کنه؟ باید نسبت به چی دانش داشته باشم.گاو و الاغ و اردک؟!؟!؟!؟!؟ اگه نسبت به اینا دانش داشته باشم ، باهوشم؟؟؟؟ ژنم برتره؟ پس دامپزشکا،اونایی که حشم نگه داری می کنند، کسایی که توی باغ وحش کار می کنند، پرنده بازها و ... از باهوش ترین افراد هم با هوش ترند که. چه زود بهت بر خورد. جنبه داشته باش. سریع به فکر تلافی نباش. ما با هم دوستیم آخه:ws2: شاد باشی گلم 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی الان مسخرم کردی؟:167:یعنی دانش من پایینه ؟ یا سطح کیفی این مطالب آب دوغ خیاری؟ یعنی هر کی گزینه درست رو انتخاب کنه میره مرحله بعد و با غولش مبارزه می کنه؟ باید نسبت به چی دانش داشته باشم.گاو و الاغ و اردک؟!؟!؟!؟!؟ اگه نسبت به اینا دانش داشته باشم ، باهوشم؟؟؟؟ ژنم برتره؟ پس دامپزشکا،اونایی که حشم نگه داری می کنند، کسایی که توی باغ وحش کار می کنند، پرنده بازها و ... از باهوش ترین افراد هم با هوش ترند که. چه زود بهت بر خورد. جنبه داشته باش. سریع به فکر تلافی نباش. ما با هم دوستیم آخه:ws2: شاد باشی گلم میگم چه پسر شادی هستی؟ کم مونده بترکی بابا. یکم یواش. این چرت و پرت ها چیه نوشتی؟ یکم منطقی باش. وقتی بهم میریزی نمیدونی چی بگی. بعدشم میگی ما با هم دوستیم. زکی 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ میگم چه پسر شادی هستی؟ کم مونده بترکی بابا. :jawdrop: یکم یواش. این چرت و پرت ها چیه نوشتی؟ :2525s:یکم منطقی باش. وقتی بهم میریزی نمیدونی چی بگی. :w420:بعدشم میگی ما با هم دوستیم. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:sorry::icon_pf (17)::w139::aghosh::flowerysmile::gol cheshmak:زکی :ubhuekdv133q83a7yy7 :ws28: شاد باشی قصد ناراحت کردنت رو نداشتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده