Fakur 9754 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2010 اسپم باحالی بود.:ws2:سرگرم شدم. حالا چقدر اعتبار داره؟ میگم خوش بحالت که همه چی رو اسپم میبینی. اعتبارش به دانش خواننده اش بستگی داره. دانش در مورد ژن و هوش برتر 1
pesare shad 1097 ارسال شده در 7 شهریور، 2010 میگم خوش بحالت که همه چی رو اسپم میبینی. اعتبارش به دانش خواننده اش بستگی داره. دانش در مورد ژن و هوش برتر یعنی الان مسخرم کردی؟:167: یعنی دانش من پایینه ؟ یا سطح کیفی این مطالب آب دوغ خیاری؟ یعنی هر کی گزینه درست رو انتخاب کنه میره مرحله بعد و با غولش مبارزه می کنه؟ باید نسبت به چی دانش داشته باشم.گاو و الاغ و اردک؟!؟!؟!؟!؟ اگه نسبت به اینا دانش داشته باشم ، باهوشم؟؟؟؟ ژنم برتره؟ پس دامپزشکا،اونایی که حشم نگه داری می کنند، کسایی که توی باغ وحش کار می کنند، پرنده بازها و ... از باهوش ترین افراد هم با هوش ترند که. چه زود بهت بر خورد. جنبه داشته باش. سریع به فکر تلافی نباش. ما با هم دوستیم آخه:ws2: شاد باشی گلم 1
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2010 یعنی الان مسخرم کردی؟:167:یعنی دانش من پایینه ؟ یا سطح کیفی این مطالب آب دوغ خیاری؟ یعنی هر کی گزینه درست رو انتخاب کنه میره مرحله بعد و با غولش مبارزه می کنه؟ باید نسبت به چی دانش داشته باشم.گاو و الاغ و اردک؟!؟!؟!؟!؟ اگه نسبت به اینا دانش داشته باشم ، باهوشم؟؟؟؟ ژنم برتره؟ پس دامپزشکا،اونایی که حشم نگه داری می کنند، کسایی که توی باغ وحش کار می کنند، پرنده بازها و ... از باهوش ترین افراد هم با هوش ترند که. چه زود بهت بر خورد. جنبه داشته باش. سریع به فکر تلافی نباش. ما با هم دوستیم آخه:ws2: شاد باشی گلم میگم چه پسر شادی هستی؟ کم مونده بترکی بابا. یکم یواش. این چرت و پرت ها چیه نوشتی؟ یکم منطقی باش. وقتی بهم میریزی نمیدونی چی بگی. بعدشم میگی ما با هم دوستیم. زکی 1
pesare shad 1097 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 میگم چه پسر شادی هستی؟ کم مونده بترکی بابا. :jawdrop: یکم یواش. این چرت و پرت ها چیه نوشتی؟ :2525s:یکم منطقی باش. وقتی بهم میریزی نمیدونی چی بگی. :w420:بعدشم میگی ما با هم دوستیم. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:sorry::icon_pf (17)::w139::aghosh::flowerysmile::gol cheshmak:زکی :ubhuekdv133q83a7yy7 :ws28: شاد باشی قصد ناراحت کردنت رو نداشتم 1
ارسال های توصیه شده