- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ همشهري آنلاين-هلنصديق بناي: مصرف زیاد مواد شیرین كه معمولا از دوران کودکیعادت میشود، عوارضجسمانی بسياري نظیر اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال خواهد داشت.در يك رژیم غذایی سالم شما می توانيد 50 تا 55 در صد از انرژی روزانه خود را ازمواد کربوهیدراتی تامينكنيد. ولی این کربوهیدراتها باید بطور معمول از سبزی و میوهها تامين شودنه از قندهاي چون؛ قند معمولی،شکر، شيريني و... است. سادهترین کربوهیدراتها، همان ساکارید یا قندها هستند. طبقه بندي آنها به صورت قندهای ساده یا مونوساکاریدها ، دیساکاریدها و پلیساکاریدها انجامميشود. اکثر قندها در طبیعت وجود دارند. بعضی از آنها ساختار بدن و سلولهای زنده را تشکیل میدهند و برخی طبیعت را میسازند. با اين توضيح كوتاه بياييد بامقياس حبه قندي، قندموجود در خوراكيهاي روزانه خود را ااندازه كنيم . یک برش طالبي 2.5 حبه قند يك برش هندوانه 4.5 حبه قند يك پرتغال 6 حبه قند خوشه انگور 5 حبه قند يك موز 4.5 حبه قند سيب 6 حبه-خرد شده 2.5 حبهقند توت فرنگي 1.5 حبه قند آناناس 2.5 حبه قند هويج يك حبه قند هلو3.5 حبه - خرد شده 3 حبه قند سس گوجه فرنگي1.5 حبه قند سس هزار جزيره 1.5 حبه قند كورن فلكس نيم حبه قند ذرت 1.5 حبه قند بستني ليتري از شمارش خارج است.ولي دو قاشق از آن معادل6.5 حبه قند است. آيس پك برابر با 11.5 حبه قند قندهاينوشابهها را هم خودتان زحمتكشيده شمارش كنيد. سانديس" آبميوه" 4.5 حبه قند نوشابه انرژي زا حدود 7 حبه قند بيسكويت 3عدد 2.5 حبه قند حبه قندهاي شكلاتها بستگي به اندازهو ميزان شيرنيآنها دارد اسمارتيس كه بچهها عاشقشهستند. يك بسته 12 حبه قند دارد. ژله 4.5 حبه قند دارد. فراموش نكنيد كه دربسیاری از متون علمی،"شکر و نمک" را به عنوان دو "سمّ سفید" نام بردهشدهاست. پس دقت کنید، این سمّهاي به ظاهر خوش طعم را بیهوده وارد بدن خود نکنید. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ این حساب کردن درسته؟ درسته که قندی که تو میوه جات هست و قندهای طبیعی رو با قندی که مثلاً تو نوشابه هستش یکی حساب کنیم؟ من فکر میکردم قندی که تو میوه ها و شیر و خرما و عسل و این چیزا هست فرق داشته باشه با قندای معمولی. 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ این حساب کردن درسته؟ درسته که قندی که تو میوه جات هست و قندهای طبیعی رو با قندی که مثلاً تو نوشابه هستش یکی حساب کنیم؟ من فکر میکردم قندی که تو میوه ها و شیر و خرما و عسل و این چیزا هست فرق داشته باشه با قندای معمولی. فرق داره.قندهای مصنوعی سریع تر قندخون رو می برن بالا و سریعتر هم باعث می شن قندخون فرد بیاد پایین ولی قندهای طبیعی هم مثل قند میوه ها قند دارن ولی کمتر و دیرتر هم باعث می شن قندخون فرد بیاد پایین ولی مصرف زیاد قندهای طبیعی هم باعث اضافه وزن می شه. 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ممنون از دوست عزیز مقایسه جالبی هست .البته همانگونه که دوست ما نوشتند از نظر ترکیب قند ها با هم متفاوت هستند ولی نهایتا طی یک سری فعل و انفعالات پیچیده به صورت قند قابل جذب در می ایند وباعث تولید گرما وانرژی در بدن میشوند مهمترین نتیجه این مقایسه از نظر من گذشته از مقدار ( کمیت قند موجود در مواد مختلف طبیعی یا مصنوعی ) اینه که قند معمولی و قند موجود در مواد غیر طبیعی ( میوه ها و .. ..) همراه با مواد اضافی وگاها بسیار مضراست مواد نگهدارنده و رنگدانه های شییمایی مضر خطرات ونگرانی بسیار بیشتری از افزایش قند خون می افرینند تمامی مواد مصنوعی که حاوی قندهستند هر روز بیشتر از پیش لیستی از مواد مضر بر برچسب های خود میافزایند در حالیکه قند موجود در موادطبیعی بر عکس پاراگراف قبلی همراه با املاح ضروری و اب و ویتامین ها هستند دیگر احتیاجی به توضیح نیست که اگه حتی قند موجود در یک لیتر نوشابه برابر چند عدد موز باشد مصرف کدام یک از این دو باصرقه تر است ! البته این که نمک و قند دو سم هستند هم زیاد علمی نمیتواند باشد همه چیز بر مبنای تعادل درست تر است لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده