سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ در این ویدئوی آموزشی که به مدت 8 ساعت و 11 دقیقه در 50 درس هستش یک پروژه مسکونی رو از ابتدای طراحی در اتوکد و مدلینگ اون در تری دی مکس و رندرگیری توسط VRay و پردازش نهایی اون در فتوشاپ به طور کامل به شما یاد میده سرفصل های آموزش: 01. Introduction and project overview 02. Reading our 2D CAD plans 03. Extracting information from our CAD plans 04. Refining blocks and text for export 05. Preparing contours in AutoCAD 06. Relayering plans for final export 07. Setting up 3ds Max for modeling 08. Importing CAD plans into 3ds Max 09. Modeling the raw terrain 10. Creating a refined terrain model 11. Adding roads to the terrain model 12. Editing the terrain model mesh 13. Methods for modeling the house walls 14. Editing walls and modeling columns 15. Modeling the ground floor slab 16. Creating the steps and slab edges 17. Producing the garage doors 18. Designing the fixed windows 19. Modeling the entrance window 20. Executing the main sliding doors 21. Generating the front double door 22. Modeling the vertical screens 23. Refinements to the ground floor walls 24. Creating the upper floor slab 25. Designing custom spiral stairs 26. Using shortcuts and existing geometry 27. Modeling the final walls 28. Forming the roof slab 29. Customizing the terrace 30. Modeling the pool and water 31. Sculpting running water 32. Refining the hardscape and pool 33. Transforming the slab edges and roof 34. Refining the terrain model 35. Setting our V-Ray rendering properties 36. Creating a white architectural render 37. Setting up our environment and HDRI 38. Controlling reflections and HDRI direction 39. Creating a custom site texture 40. Saving and mapping the site texture 41. Adding textures to the building 42. Using multi/sub-object materials 43. Adding multi materials 44. Texturing the falling water 45. Animating the sliding and pivot doors 46. Adding vegetation into the scene 47. Adjusting the camera 48. Final render settings 49. Editing our render in Photoshop 50. Final image and course conclusion حجم فایل: 3.4 GB دانلود فایل تورنت آموزش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ میخواستم بدونم این مدل با editpoly کار شده یا editmesh? من با editmesh آشنایی ندارم.بیشتر کارامو با editpoly انجام میدم ...این دو تفاوتشون زیاده؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ میخواستم بدونم این مدل با editpoly کار شده یا editmesh? من با editmesh آشنایی ندارم.بیشتر کارامو با editpoly انجام میدم ...این دو تفاوتشون زیاده؟ editpoly تفاوتشون زیاد نیست فقط پلی از مش کاربردی تره مخصوصا اون آپشن border که در پلی هست اجازه میده که از splineها هم توی مدلینگ استفاده کنی و بتونی براحتی ویرایششون کنی، کاری که مش انجام نمیده! 1 لینک به دیدگاه
zahramohammadi6887 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من میخواستم اموزش طرح ی ساختمان دانلود کنم انلود نمیشه 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من میخواستم اموزش طرح ی ساختمان دانلود کنم انلود نمیشه چک کردم لینک مشکلی نداره. 1 لینک به دیدگاه
hesam ahmady 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ آقا لینک مشکل داره حجمشو میزنه 270 kb.... 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ آقا لینک مشکل داره حجمشو میزنه 270 kb.... مشکل نداره دوست گرامی، این فایل تورنت هستش. لینک به دیدگاه
setareh26 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شرمنده .. ایشون درست میگن ..منم نتونستم دانلود کنم .. حجمش رو 270 کیلو بایت نوشه...... میشه بگین فایل تورنت یعنی چی ؟؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شرمنده .. ایشون درست میگن ..منم نتونستم دانلود کنم .. حجمش رو 270 کیلو بایت نوشه...... میشه بگین فایل تورنت یعنی چی ؟؟ دانلود تورنت واموزش نحوه دانلود تورنت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده