Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 11 فروردین، 2015 به هر دو دوست عزیز از صمیم قلب تبریک میگم. همیشه پاینده باشید
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 با سلام و درود فراوان خدمت تمامی دوستانی که به این بنده حقیر لطف داشتن و ما رو درگیر مرام و معرفت خودشون کردن از استارتر تاپیک هم کمال تشکر رو دارم دمتون گرم. ببخشید بدلیل ذیق وقت نتونستم از تک تک دوستان تقدیر و تشکر کنم این رو به حساب بی ادبی نذارید برای همتون آرزوی موفقیت و شادکامی دارم. ارادتمند همه شما جاوید 93/10/22:icon_gol:
sam arch 55879 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 درود.... سپاس از دعوتتون... چقدر زیبا که دو دوست...و البت دو بزرگوار که انصافا زحمت می کشن برای انجمن... بهشون در یک آن شاد باش بگم... زادروزتون خجسته... آرزوی خوب دوستانتون امیدوارم به زودی زود براتون محقق شه... آرامش پیشکش لحظه هاتون
سامیار220 10919 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 به هر دو دوست عزیز از صمیم قلب تبریک میگم. همیشه پاینده باشید ممنونم آقا مهدی از لطفتون به هر دو دوست عزیز تبریک میگم ...:icon_gol: ممنونم دوست عزیز تولدتون مبارکانشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید ممنون لطف دارید زاد روز هردوتون مبارککککککککک ممنون دوست عزیز تبریک ممنون درود.... سپاس از دعوتتون... چقدر زیبا که دو دوست...و البت دو بزرگوار که انصافا زحمت می کشن برای انجمن... بهشون در یک آن شاد باش بگم... زادروزتون خجسته... آرزوی خوب دوستانتون امیدوارم به زودی زود براتون محقق شه... آرامش پیشکش لحظه هاتون ممنونم جناب سام عزیز، منت بر سر ما گذاشتین، سپاسگذار شاد و سربلند باشید
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 تولدتون مبارک. امیدوارم به بهترین ها برسید:icon_gol:
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 14 فروردین، 2015 منم به نوبه ی خودم تبریک میگم امیدوارم به آرزوهاتون برسید
سامیار220 10919 ارسال شده در 14 فروردین، 2015 تبریکات بنده رو هم پذیرا باشید. قربان شما ممنون از لطفتون تبریک میگممممم ممنون تولدتون مبارک. امیدوارم به بهترین ها برسید:icon_gol: خیلی ممنون مرسی مهدی جان، لطف کردی مهندس منم به نوبه ی خودم تبریک میگمامیدوارم به آرزوهاتون برسید ممنون علی آقای عزیز تبریک میگم...... و براتو بهترین هارو آرزو دارم:icon_gol: ممنون بهارخانوم ، خیلی لطف کردین
ارسال های توصیه شده