آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ آقا تولدتون مبارک جفتتون:icon_gol: زمین را منور فرمودین با زادروزتون بهترین آرزوها برای آقا سامیار عزیز و آقا جاوید دارم:icon_gol: تنتون سلامت،دلتون شاد،لبتون خندون،امیدوارم بهترین ها نصیبتون بشه:icon_gol: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ آقا جاوید و آقا سامیار تولدتون مبارک... انشالله..عاقبت بخیر بشین و به ارزوهاتون برسید.. لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ منم خدمت دو دوست عزیز وبزرگوار نواندنیشیمونآقا جاوید گل وآقا سامیار عزیز تبریک عرض میکنم ..ایشا..سالهای سال زنده باشسید ..با بهترین خاطرات وشیرین ترین لحظه هاااااااا ..... لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک ایشاا... همیشه شاد وموفق و سلامت باشید لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تبریک میگم دوستای عزیز همیشه شاد و پیروز و سالم در کنار عزیزانتون باشید لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تولد هر دو عزیز مبارک همیشه شاد باشید لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ اقا سامیار و آقا جاوید تولدتون مبارک:626gdau::flowerysmile::w14::w14::w14::w14::w14::w14: ان شا الله در سایه سلامتی و خوشبختی فراوان به همه ی آرزوهای خوبتون برسید:w71: :happy::happy::happy::w330::w330::w330: لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ به به ...تبریک...ایشالا تنتون سالم...دلتون شاد....و کنار کسایی باشین که دوسشون دارید:hapydancsmil:سال های سال مراقب خوبیاتون باشید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ مهندس جان صفحه اول بخون دوتا کیک گذاشتیم چون دونفرن ولی باید اول کادو بعد کیک دوتا کیک که عادیه. دوبله حساب نمیشه لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ آقا جاوید و آقا سامیار تولدتون مبارک:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تولد دو مدیر محترم و دوست گرامی بنده هستش تولدتون مبارک عزیزای من هرجا هستید شادی و پیروزی رو براتون ارزومندم دوستان عزیزم سامیار و جاوید عزیزم لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ تولد دوتاعزیز مبارک ایشالا همیشه موفق باشن لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ تبریک میگم هم به اقا جاوید و هم به اقاسامیار امیدوارم همیشه و هر جا که هستن شاد و موفق باشن:happy: لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ تولد هر دو جناب رو تبریک میگم . ایشالا که بهترین ها رو همیشه داشته باشید . کادو زوریه ! نا قابله ممنونم، لطف کردین هر دو عزیز تولدتون مبارک ممنونم دوست عزیز من هم به نوبه خودم تولد جانگداز این دو عزیز رو تبریک و تهنیت عرض می نمایم:girl_yes2: قربانت مهدی جان لطف کردی تبریک ایشالا 120 ساله شین ممنون دوست عزیز منم تبریک میگم انشالله سالی پر از خوشی و موفقیت داشته باشین ممنونم دوست عزیز به به تولد دی ماهیای عزیز...تبریک میگم... عمو جاوید و مدیر سامیار آرزوی بهترینارو دارم براتون.... :happybday::happy::happybday::happy: :4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::w330: ممنون، لطف کردی لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ به به چه تولداییی کیکو باید دوبله بدینا :happybday: تولدتون مبارک :happybday: :happy: قربانت محمد جان خیلی لطف کردی ما خودمونم به کیک نرسیدیم به به...چه تولداییی...تولدتون مبارکککککک جاوید جان ایشاالله همیشه شاد و سلامت باشی سامیار عزیز ایشاالله شما هم همیشه موفق و شاد باشی ممنونم تبریک میگم ممنون تبریک می گم به مدیر با مرام خودمون جناب سامیار عزیز و جناب جاوید خان گل امیدوارم 120سال عمر کنید وهر روز از روز قبل موفق تر وشاد تر باشید :icon_gol::hapydancsmil: قربان شما آقا یوسف گل، ممنون تولدتون مبارک سامیار جان و جاوید جان امیدوارم به آرزوهای خوب و قشنگتون برسین ممنونم آپامه خانوم تولدت مبارك ساميار عزيز :happy: تولدت مبارك جاويد عزيز:happy: برا هر دوتون آرزوي سلامتي و خوشبختي ميكنم . ايشالله به هر چي كه ميخواين برسين . ممنون مهندس تولدتون مبارک بچه ها.....امیدوارم که جفتتون تا آخر عمرتون زنده باشید هر آرزویی هم خواستید بکنید...چون تولدتون هست برآورده می شه :cakesmileyf: اینم کادوی من ...تخسیم کنید با هم دیگه ببخشید بیشتر از این وسعمون نمی رسه ممنون دوست عزیز پس 2 تا تبریک .:w71: :w71: :w70::w70: ممنون لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ به به ...تبریک...ایشالا تنتون سالم...دلتون شاد....و کنار کسایی باشین که دوسشون دارید:hapydancsmil:سال های سالمراقب خوبیاتون باشید ممنونم نسیم خانوم لطف کردین آقا جاوید و آقا سامیار تولدتون مبارک:hapydancsmil: ممنونم دوست عزیز تولد دو مدیر محترم و دوست گرامی بنده هستش تولدتون مبارک عزیزای من هرجا هستید شادی و پیروزی رو براتون ارزومندم دوستان عزیزمسامیار و جاوید عزیزم قربان شما مهندس عزیز خیلی لطف کردی تبریک میگم امیدوارم 120ساله بشین ممنونم تولد دوتاعزیز مبارک ایشالا همیشه موفق باشن ممنون hit[/MENTION]a;1493339]تبریک میگم.پیروز باشید و سربلند ممنون تبریک میگم هم به اقا جاوید و هم به اقاسامیارامیدوارم همیشه و هر جا که هستن شاد و موفق باشن:happy: ممنون لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ آقا تولدتون مبارک جفتتون:icon_gol:زمین را منور فرمودین با زادروزتون بهترین آرزوها برای آقا سامیار عزیز و آقا جاوید دارم:icon_gol: تنتون سلامت،دلتون شاد،لبتون خندون،امیدوارم بهترین ها نصیبتون بشه:icon_gol: ممنون از شما آتیه جان خیلی لطف کردی، حسابی شرمندمون کردی امیدوارم که همگی شاد و سلامت و سربلند باشین:icon_gol: آقا جاوید عزیز تولدت مبارک، شاد و سلامت باشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده