آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان نواندیش برحسب اتفاق متوجه شدم امروز تولد دوتا نواندیشی عزیز و مهربون و فعال سامیار220 سامیار عزیز فعال و پرکار،که همیشه زحمت تالار معماری برعهدشه و انصافاً به نحوه احسنت داره کارشو انجام میده که امیدوارم سالیان سال همینجوری فعال و سالم باشه و..... جناب Javid Maleki دوستان ببخشید چون تولد هر دوتا عزیز باهم بود نمیشد یکی تبریک بگم یکی نگم،از دوستان Javid Maleki که میخواستن براش تولد بگیرن عذرخواهی میکنم. و اما تولد........ جیغ دست هوررااااااااااا :w72::w72::4uboxsmiley::4uboxsmiley::w330::w330::happy::happy::w14::w14::w14::happybday::happybday::happybday::w554::w554::welcome::w63::heartshape2::4uboxsmiley::1cwpe6q6upfmgganbmp:ha5t4lmd53df3cpu2lq:2eaoapgxehimkak1y7e:qfu28wh4kkweeki7jfi با هزاران آرزوی خوب برای این دو عزیز :icon_gol::icon_gol::icon_gol: چون دوتان باید دوتا کیک بدیم به همه برسه ببخشید دیگه این شهریه ها نمیزاره یه کادوی خوب بیارم براتون اینا ناقابله دوستان شمام کادوهاتونو رد کنید بعد کیک 30 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تولد هر دو جناب رو تبریک میگم . ایشالا که بهترین ها رو همیشه داشته باشید . کادو زوریه ! نا قابله لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ من هم به نوبه خودم تولد جانگداز این دو عزیز رو تبریک و تهنیت عرض می نمایم:girl_yes2: لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ منم تبریک میگم انشالله سالی پر از خوشی و موفقیت داشته باشین لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ به به تولد دی ماهیای عزیز... تبریک میگم... عمو جاوید و مدیر سامیار آرزوی بهترینارو دارم براتون.... :happybday::happy::happybday::happy: :4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::w330: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ به به چه تولداییی کیکو باید دوبله بدینا :happybday: تولدتون مبارک :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ به به...چه تولداییی... تولدتون مبارکککککک جاوید جان ایشاالله همیشه شاد و سلامت باشی سامیار عزیز ایشاالله شما هم همیشه موفق و شاد باشی لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تبریک می گم به مدیر با مرام خودمون جناب سامیار عزیز و جناب جاوید خان گل امیدوارم 120سال عمر کنید وهر روز از روز قبل موفق تر وشاد تر باشید :icon_gol::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک سامیار جان و جاوید جان امیدوارم به آرزوهای خوب و قشنگتون برسین لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارك ساميار عزيز :happy: تولدت مبارك جاويد عزيز:happy: برا هر دوتون آرزوي سلامتي و خوشبختي ميكنم . ايشالله به هر چي كه ميخواين برسين . لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک بچه ها..... امیدوارم که جفتتون تا آخر عمرتون زنده باشید هر آرزویی هم خواستید بکنید...چون تولدتون هست برآورده می شه :cakesmileyf: اینم کادوی من ...تخسیم کنید با هم دیگه ببخشید بیشتر از این وسعمون نمی رسه لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ پس 2 تا تبریک . :w71: :w71: :w70::w70: لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تولد هر دوتون مبارک، :happybday::happybday: امیدوارم به موفقیت های بالایی دست پیدا کنید :icon_gol: لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تولدتون مبارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررک:happy::happy::w330::w70::w14: لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تبرییییییییییییییییییییییییک!:hapydancsmil: آقا سامیار و آقا جاوید عزیز. براتون بهترینها را آرزومندم! لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ سامیار جان تولدت مبارک آقا جاوید عزیز تولدتون مبارک. امیدوارم هر دوتون همیشه شاد و موفق باشین لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ به به چه تولداییی کیکو باید دوبله بدینا :happybday: تولدتون مبارک :happybday: :happy: مهندس جان صفحه اول بخون دوتا کیک گذاشتیم چون دونفرن ولی باید اول کادو بعد کیک لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده