رفتن به مطلب

برگزیدگان پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار اعلام شد/ پروانه معصومی: دریافت جایزه عمار برایم خوشحال کننده تر است


ارسال های توصیه شده

[h=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

برگزیدگان بخش های مستند، داستانی، پویا نمایی، بین الملل و برنامه های تلویزیونی پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار در این مراسم معرفی شدند.

2868741_661.jpgبه گزارش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
؛ مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار، امشب، نوزدهم دی ماه با حضور خیلی کثیری از خانواده شهدا،چهره‌های فرهنگی انقلاب و فیلمسازان نسل سوم انقلاب اسلامی در سینما فلسطین برگزار شد. در این مراسم برگزیدگان بخش های پویانمایی،مستند، داستانی، بین الملل و برنامه تلویزیونی پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار معرفی شدند. اسامی برگزیدگان به شرح ذیل است:

 

بخش مستند تاریخ معاصر ایران و فتنه سال 88:

 

هیات داوران ضمن تقدیر از آثار "اتاق جنگ"، "شکوفه های زمستان"، "بدون مرز"، "چریک پیر" و "مثل پروانه عاشق" ،لوح افتخار جشنواره را به آثار "بهجت انقلاب" به کارگردانی حسین فرقدان، "امینه" به کارگردانی عبدالله عزیزی و اثر "اسیر در زنجیر دروغ" به کارگردانی محمد عبدی زاده اهدا نمود.

 

همچنین هیات داوران فانوس این بخش را به آثار "خط مقدم" به کارگردانی نادر فرجی، "آسید مهدی" به کارگردانی بابک مینایی و "پسر را ببین، پدر را تصور کن" به کارگردانی حمید یادروج تقدیم کرد.

 

جایزه ویژه این بخش به مستند "رو در رو با شیطان" به کارگردانی علیرضا بوالی اهدا شد.

 

بخش مستند نقد درون گفتمانی

 

هیات داوران لوح افتخار این بخش را به آثار "بغض هامون" به کارگردانی محسن شیرزایی "چشم در برابر چشم" به کارگردانی سیدمحمدعلی صدری نیا، "ماهی ها در سکوت نمی میرند" به کارگردانی یاسر عرب و محسن زارعی و"TF DOWN2" به کارگردانی روح ا... رفیعی اهدا کرد.

 

هیات داوران فانوس این بخش را به مستند"گام نهایی" به کارگردانی سیدمحمدحسین میری و سیدمحمدعلی صدری نیا تقدیم کرد.

 

هیات داوران فانوس این بخش را به اثر "ما اقتصاددانیم" به کارگردانی محمدحسین بزرگی راد اهدا کرد.

 

هیات داوران لوح افتخار بخش مستند اقتصاد مقاومتی را به آثار "رنگ و نارنگ" به کارگردانی داریوش نیکبخت و " زمین بعلاوه پنج درصد" به کارگردانی مجتبی غفوری تقدیم کرد.

 

بخش مستند جنگ نرم

 

براساس این گزارش، هیات داوران لوح افتخار تحقیق و پژوهش این بخش را به مهدی فیاضی کیا برای مستند "من مرگ می شوم" اهدا کرد.

 

هیات داوران فانوس این بخش را به آثار " جنگ اطلاعاتی" به کارگردانی علی نظری، "7 دقیقه تا تل آویو" به کارگردانی علیرضا بوالی و "اهل سنت ایران" به کارگردانی محسن اسلام زاده تقدیم کرد.

 

همچنین هیات داوران جایزه ویژه این بخش را به مستند "تاکسی مدرسه" به کارگردانی مسعود کارگر اهدا نمود.

 

بخش مستند حرکت های خودجوش مردمی

 

هیات داوران فانوس این بخش را به آثار"صالح آباد" به کارگردانی مسعود کارگر و امین قره سُفلو و "گروه کوچک ما" به کارگردانی فرود عوض پور اهدا کرد.

 

هیات داوران جایزه ویژه این بخش را به مستند "معبر" به کارگردانی محمد کرم زاده تقدیم کرد.

 

بخش مستند بیداری اسلامی و جهانی

 

همچنین هیات داوران ضمن تقدیر از آثار "روهینگیا"، "فریاد خاموش" و "ابرها در راهند"، لوح افتخار جشنواره را به آثار " ققنوس" به کارگردانی جمشید بیات، "خالد و مجتبی" به کارگردانی روح الله رفیعی، "ایمان" به کارگردانی مسعود زارعیان، "آشنای دور" به کارگردانی مجید عزیزی تقدیم کرد.

 

هیات داوران فانوس این بخش را به مستند "کرار" به کارگردانی محسن اردستانی اهدا کرد.

 

جایزه ویژه این بخش به مستند "ملاقات با داعش" به دلیل شجاعت و نفوذ به گروه های تکفیری به آقای مهدی مطهر به نمایندگی از گروه کارگردانی تقدیم شد.

 

بخش مستند بین الملل

هیات داوران ضمن تقدیر از آثار "پروپاگاندا" از کشور نیوزلند و "کوثر"، لوح افتخار جشنواره را به آثار "نویسنده بدون دست" از کشور انگلستان و به کارگردانی ویلیام وست وی و"دیوارها به سخن خواهند آمد" به کارگردانی حنیف شاه پر راد اهدا نمود.

 

همچنین هیات داوران فانوس این بخش را به مستند "دولت جاسوس آمریکا" به کارگردانی دنی شکتراز کشور آمریکا تقدیم کرد.

 

بخش پویانمایی

 

هیات داوران ضمن تقدیر از علی قاسمی و حمید جمالی برای شجاعت و جسارت در آثار "طبس" و "پرواز 655"، لوح افتخار این بخش را به آثار "مه‌مان ناخونده" به کارگردانی عبدالامیر سبیعی به دلیل طراحی فضای بومی و پرداخت به آسیب‌های اجتماعی، "قلمرو طلوع خورشید" به کارگردانی مهدی زیار برای اعتنا به دستاوردهای هنری بومی و "گزینه‌های روی میز" به کارگردانی عباس عسکری برای دستاوردهای فنی تقدیم کرد.

 

همچنین هیات داوران، فانوس این بخش را به آثار "بختک" ساخته اسماعیل یوسفی و "رقص قاصدک‌ها" ساخته وحید شاکری تقدیم کرد.

بخش داستانی کوتاه

 

هیات داوران لوح افتخار این بخش را به آثار "انجمن حجتیه" به کارگردانی حمید عبدالله‌زاده اقدم به دلیل شجاعت در انتخاب مضمون و "بچه و مرد" به کارگردانی سیدمحمدرضا خردمندان برای انتخاب ایده‌ای بدیع و تاثیرگذار اهدا کرد.

 

همچنین هیات داوران در این بخش لوح افتخار کارگردانی را به حسین دارابی برای کارگردانی اثر "علمک" تقدیم کرد.

 

هیات داوران فانوس بازیگری این بخش را به پروانه معصومی برای بازی تاثیرگذار در فیلم کوتاه "اشک مادر" با موضوع فتنه سال 88 اهدا کردند.

 

پروانه معصومی بعد از دریافت جایزه این بخش عنوان کرد: با وجود دریافت دوبار جایزه از جشنواره فجر اما احساس می کنم با گرفتن این جایزه خیلی خوشحالم.

 

هیات داوران فانوس بخش داستانی کوتاه را به اثر "ولد" به کارگردانی امیرعباس ربیعی تقدیم کرد.

 

بخش داستانی نیمه بلند

 

هیات داوران ضمن تقدیر از آثار "مدادهای رنگی" و "می‌تینگ"، لوح افتخار کارگردانی به سهیل سلیمی برای کارگردانی "روز داوری" و امیر داسارگر برای کارگردانی "اکسیژن" اهدا شد.

 

لوح افتخار بازیگری در این بخش به آیدا نصری برای بازی در نقش "هانا" در اثر "برای هانا" تقدیم شد.

 

هیات داوران فانوس بازیگری این بخش را به فرخ نعمتی برای بازی در نقش "دکتر یمینی" در اثر "روز داوری" با موضوع فتنه سال 88 اهدا کردند.

 

هیات داوران فانوس بخش داستانی نیمه بلند را به داستانی "برای هانا" به کارگردانی روح ا... اکبری تقدیم کرد.

 

بخش داستانی بلند

 

هیات داوران لوح افتخار کارگردانی در این بخش را به "آرش سجادی حسینی" برای کارگردانی اثر "تیغ و ترنج" و "مسعود تک آور" برای کارگردانی اثر "سایه‌بان" اهدا کرد.

 

لوح افتخار بازیگری در این بخش به "روشنک سه قلعه گی" برای بازی در نقش "مادر حسن" در اثر "تابستان طولانی" تقدیم شد.

 

لوح افتخار تصویربرداری در این بخش به "محمودرضا مافی" برای تصویربرداری اثر "فرزندان" اهدا گشت.

 

هیات داوران فانوس بخش داستانی بلند را به داستانی "خانه‌ای کنار ابر‌ها" به کارگردانی سیدجلال دهقانی اشکذری اهدا شد.

 

بخش برنامه تلویزیونی

 

ضمن تقدیر از برنامه تلویزیونی "حذف و اضافه"، هیات داوران لوح افتخار جشنواره را به محسن مقصودی به دلیل نقد موشکافانه و متعهدانه آسیب‌ها در برنامه تلویزیونی "ثریا" و روح الله رحیمی به دلیل برجسته کردن توان و استعداد داخلی در راستای اقتصاد مقاومتی در مجموعه "پازل" تقدیم کرد.

 

همچنین هیات داوران فانوس این بخش جشنواره را به میرمحمدحسین رضوی به دلیل استفاده درست از بیان طنز و جسارت در انتخاب و طرح موضوع در برنامه "حساس نشو" اهدا کرد.

 

انتهای پیام/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...