رفتن به مطلب

در جشنواره وب ایران به انجمن رای بدیم ( هم اکنون نیازمند یاری شصتتان هستیم لایک کنید)

آیا شما به انجمن رای دادید؟  

22 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا شما به انجمن رای دادید؟

• 17
    • 0
    • 3
    • 2
    • 0

ارسال های توصیه شده

سلام رفقا از اون جایی که مسئولیت بنده ایجاب میکنه اینجور تاپیکارو بزنم واسه همین اینبار تو یه آزمون دیگه دعوتتون میکنم تا با کمک هم این یکی هم بهش دست پیدا کنیم و یه افتخار به افتخارات انجمن اضافه کنیم :icon_gol::w16:

ما میتونیم :w02:

1_اولین کار اینه که برید به این

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
یا روی اون بنر آبیه که گوشه انجمنه کلیک کنید وارد صفحه رای دهی به انجمن نواندیشان میشه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

og8675dlu1lcekwx0v55.png

2_بعد از ثبت رای مثبت و وارد کردن ایمیل معتبرتون یه لینک میره به ایمیلتون پس دقت کنید که یه ایمیلی بدین که پسوردش رو دارید و میتونید بهش وارد بشید

بعد که تو ایمیلتون وارد شدید یه لینک فرستاده شده از طرف Iran web festival کلیک کنید تا رای شما ثبت نهایی بشه دقت کنید تا روی این لینک تو ایمیتون وارد نشید رای شما ثبت نمیشه

t0giiejs6f1s09gzfd.png

3_در آخر بعد از کلیک روی لینک این پیغام ارسال میشه رای شما برای وب سایت های زیر با موفقیت تایید شد

cb4oebh3mluyhensg8zo.png

دیدید کل فرایند یک مین هم طول نکشید

:a030:

هدف جشنواره وب ایران

هدف اصلی از برگزاری جشنواره وب ایران، تشویق و توسعه تولید محتوا و خدمات منطبق بر فرهنگ ایرانی در فضای مجازی می باشد. این جشنواره ایجاد فرصت سالانه برای عرضه و رقابت کیفی و کمی وب سایت های ایرانی در جهت رشد، شکوفایی و همچنین رونق بخشی به بازار داخلی و صادرات در‌ این حوزه می باشد. جشنواره وب ایران٬ سال گذشته به عضویت رسمی کنسرسیوم وب جهانی درآمد.

tandis.png

برگزارکننده جشنواره وب ایران کیست؟

کانون کارآفرینی ایران یک سازمان غیرانتفاعی و مردم نهاد (NGO) با هدف ترویج تفکر کارآفرینانه و نوآورانه در ایران است. کانون پل ارتباطی میان افراد کارآفرین و سازمان های مرتبط است. با تسهیل دسترسی به جدیدترین آموزش ها تلاش می کند تا موانع پیش روی کارآفرینان خصوصا در حوزه ICT را از میان بردارد. کانون همچنین، تلاش در جهت کمک به شتابدهنده ها و مراکز رشد فعال در کشور و کمک به جذب سرمایه خارجی و داخلی برای استارتاپ ها را از وظایف خود می داند.

• Like 22
لینک به دیدگاه

آقا منم رای داده بودم در ایمیل هم ثبت کردم.

فقط کی جشنواره تموم میشه اون لینک رو بردارید؟ws3.gif ماشاله خیلی رفته تو چشم. :w58:

• Like 7
لینک به دیدگاه
آقا منم رای داده بودم در ایمیل هم ثبت کردم.

فقط کی جشنواره تموم میشه اون لینک رو بردارید؟:ws3: ماشاله خیلی رفته تو چشم. :w58:

یه چیزی بگم جای اون لینک گوشه بدنیست به نطرشما!؟

چون می خوای روانجمن کلیک کنی می ره توسایت جشنواره!:a030:

می تونین توی این مدت از استایل دیگه هم استفاده کنین، روی اونا نمیاد، از پایین انجمن این دو تا استایل هم میشه انتخاب کرد:

hqj9f145badjyy4bi34.png

در مورد صفحه اصلی انجمن هم روی لوگو (کادر قرمز) و اون لینک پایین هم می تونین کلیک کنین، روی کادر آبی رنگ کلیک کنین، سایت جشنواره باز میشه:

a95h555zupto9y97mncm.png

البته از اون یه میلی متر زیر کادر آبی هم می تونین استفاده کنین:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
می تونین توی این مدت از استایل دیگه هم استفاده کنین، روی اونا نمیاد، از پایین انجمن این دو تا استایل هم میشه انتخاب کرد:

در مورد صفحه اصلی انجمن هم روی لوگو (کادر قرمز) و اون لینک پایین هم می تونین کلیک کنین، روی کادر آبی رنگ کلیک کنین، سایت جشنواره باز میشه:

البته از اون یه میلی متر زیر کادر آبی هم می تونین استفاده کنین:ws3:

تغییر استایل دیگه راه نداره اصلا... بحث عادت کردن ه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 البته اونو شوخی کردم بودن اون لینک اتفاق بدی نیست. اعتراض هم ندارم. بهرحال اختلال خاصی ایجاد نکرده. a030.gif

در تکمیل عرایضتون:

اتفاقا همین کاری که گفتید انجام می دم وقتی که تو پروفایل هستم و نمی تونم به روش دوم بیام صفحه اصلی از :

noa1.jpg

میام صفحه اصلی.

• Like 5
لینک به دیدگاه

hqj9f145badjyy4bi34.png

a95h555zupto9y97mncm.png

می شدازپاپ اپ هم استفاده کرد.

البته از اون یه میلی متر زیر کادر آبی هم می تونین استفاده کنین

یعنی بایدوقتی می خواهیم بیایم انجمن باخط کش بیایم:ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه
تغییر استایل دیگه راه نداره اصلا... بحث عادت کردن ه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 البته اونو شوخی کردم بودن اون لینک اتفاق بدی نیست. اعتراض هم ندارم. بهرحال اختلال خاصی ایجاد نکرده. :a030:

در تکمیل عرایضتون:

اتفاقا همین کاری که گفتید انجام می دم وقتی که تو پروفایل هستم و نمی تونم به روش دوم بیام صفحه اصلی از :

میام صفحه اصلی.

می شدازپاپ اپ هم استفاده کرد.

یعنی بایدوقتی می خواهیم بیایم انجمن باخط کش بیایم:ws52:

نه اونو که شوخی کردم:ws3:، قسمت سمت چپ لوگو خیلی راحت تر هست، توی همه صفحات هم نشون داده میشه، کادر قرمز بالایی:

a95h555zupto9y97mncm.png

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  • اضافه کردن...