afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ قراره شام بخورم بعد شروع کنم به درس ! لینک به دیدگاه
siahkamar 402 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ عصر داشتم تنیس دوبل مختلط رو میدیدم که یکی از بازیکنا ماریا شاراپوا بود که بعد زدن توپ تو تور چن دفه راکتشو چنان کوبید زمین که شکست دارم درس میخونم + نگاه به شبکه من و تو و برنامه جاده مرگ لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ قراره شام بخورم بعد شروع کنم به درس ! لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ بعضیا واقعا خیلی اخلاقشون مزخرفه. از بی جنبه بودن آدما متنفرم بعضی از بچه های سایت هم اینجورین!دارم به این قضیه فکر میکنم. + همین الان تصمیم گرفتم خوردن چایی رو ترک کنم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چون بازم زبونم سوخت. لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ دلم الان هوای یه لیوان آب یخ کرده برم بوخورم لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ دارم یه هدک رو تحمل میکنم (هِدِک= سردرد) لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ دارم به این فکر میکنم کی کارم با نت تموم شه سیستمو خاموش کنم.. چقدر خوبه جدیدا از نت بدم میاد و فقط واسه ضروریات میام سراغش لینک به دیدگاه
siahkamar 402 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ دارم دیفرانسیل میخونم بعدشم میرم گلدن گلوب رو ببینم شب هم ساعت 21 مراسم اهدای توپ طلای فوتبال هست حتما ببینید لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ در ادامه امشب ، صورتمو اصلاح میکنم ، حموم میرم ، جزوه ام رو یک مرور اجمالی میکنم ، سعی میکنم زودتر بخوابم چون فردا ساعت 8 صبح امتحان دارم. لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ حوصله ام شدیدا سر رفته کارم شده وب گردی و رفرش صفحه لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ میخوام عدس پلو درست کنم.. شانسم گفت عدسا نسوخت آخه شعله شو زیاد کرده بودم ک جوش بیاد ولی حواسم پرت شد لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ دارم اعلامیه حقوق بشر رو برای بار چندم میخونم ... + صوبتی ندارم... لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ تی وی ملی خودمون رو میبینم ... :| چه خزعبلاتی تحویل ملت میدن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده