siahkamar 402 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ مشاهده تصاویر زنده گروگان گیری فرانسه از شبکه یورونیوز لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ دارم یه مسئله چرت و .... حل میکنم:w000: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ جزوه ورق میزنم یه نگاه میکنم و کمی روخوانی میکنم....بسی کاره مشکلیست.... لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ رفع ابهام معنایی می خونم به افشین میخندم! هنوز داری رفع ابهام میخونی؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ به افشین میخندم! هنوز داری رفع ابهام میخونی؟ چی میگی؟ درسمه لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ چی میگی؟ درسمه یادمه آخه چند وقت پیش گفتی همچین درسی دارین! همچنان میخندم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ یادمه آخه چند وقت پیش گفتی همچین درسی دارین! همچنان میخندم می خندم چون این مبحث رو نه کلاسش رو رفتم نه تا امروز چیزی ازش خونده بودم لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ می خندم چون این مبحث رو نه کلاسش رو رفتم نه تا امروز چیزی ازش خونده بودم په چرا گفتی؟ خنده نداره گریه داره چایی داغ خوردم سوختم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ په چرا گفتی؟ خنده نداره گریه داره چایی داغ خوردم سوختم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نگفتم توهم زدی لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ نگفتم توهم زدی توهم که خاص جنابعالیه! باشه پیغامتو پیدا میکنم نشونت میدم! لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ درس میخونم اگه خدا بخواد و قبول بشه... معارف اسلامی... لینک به دیدگاه
siahkamar 402 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ درسمو میخونم برای امتحان فردا تاریخ تحلیلی + نیم نگاهی هم دارم به فوتبال فردا هم فرانسه تظاهراته لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ همچنان درحال درس خوندنم... دریغ از یه صفحه فهمیدن... لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ سرم درد میکنه.فک کنم دارم سرما میخورم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده