siahkamar 402 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 درود و خسته نیاشید تایپیک عنوانش معلومه : توئیت یعنی کارایی که تو این لحظه داریم انجام میدیم یا میخاییم بریم انجام بدیم رو بنویسیم + حالا صحبتی یا خوش و بشی با کاربری به صورت عمومی داشتیم + موارد خاصی که در مورد مسئله ای تو ذهنمون هست رو بگیم (طرح توئیت کپی هست) قوانین: قوانین کلی سایت + قوانین بخش امیدوارم همه شرکت کنین سپاس 6
siahkamar 402 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2015 خب خودم شروع میکنم و امیدوارم دوستان شرکت کنن توئیت:در حال خوندن جزوه تاریخ تحلیلی 2
siahkamar 402 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2015 هیشکی در حال حاضر هیچ کاری نمیکنه یعنی توئیت : نگاه شبکه manoto 2
siahkamar 402 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2015 دوستان به جای سایر تایپیک ها که دارین توش مطلب فان میزارین و حرف دل اینجا بنویسین لطفا مثل تایپیک دوست دارم ... امروز که فوتبال خوبی نیس توئیت: میرم یکم ریاضی بخونم 2
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 اگه اعضای بدنم یاری کنن میخوام به حول و قوه الهی برم یکم درس بخونم 4
siahkamar 402 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2015 واقعا برف که میباره خیلی خوشحال میشم و الانم نشستم دارم بارش برفو میبینم از کنار پنجره #مرغ باغ ملکوت چه درسی میخونی حالا؟ 1
yade dirooz 1814 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 واقعا برف که میباره خیلی خوشحال میشم و الانم نشستم دارم بارش برفو میبینم از کنار پنجره #مرغ باغ ملکوت چه درسی میخونی حالا؟ خوش بحالتون. کجایی هستید شما؟ اینجا (مشهد) هوای روزهای گذشته تفاوت محسوسی با تابستون نداشته !! از همه ی سالها بدتر شده... (البته امشب بیرون نرفتم ولی مث اینکه یه کم سرد شده از عصر...! ) 3
siahkamar 402 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2015 خوش بحالتون. کجایی هستید شما؟ اینجا (مشهد) هوای روزهای گذشته تفاوت محسوسی با تابستون نداشته !! از همه ی سالها بدتر شده... (البته امشب بیرون نرفتم ولی مث اینکه یه کم سرد شده از عصر...! ) من اذربایجان اینجا هم تا دیروز هوا گرم و بهاری بود و امروز سرد شد البته دارم نقشه هارو میبینم مشهد هم ایشالا روزای اینده بهتر میشه اگه طرفدار داشته باشه و فصل زمستونم هست اپ های جدید و نقشه های هواشناسی رو هم میزارم تا دوستان ببینند توئیت: مشاهده سایت های هواشناسی 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 توئیت : تا 5 مین دیگه میرم سراغ کتاب دفترام ! ( ادامه داره تا صبح ) 4
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 دارم کار با نرم افزار رو یاد میگیرم (در حال تمرین) برای پایان نامه ام . لطفا واسم دعا کنین زود و خوب بتونم جمعش کنم و دفاع کنم . 3
siahkamar 402 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2015 درود و صبح ادینه همه شما به نیکی اول سپاس که تو این تایپیک میایین و لطفا بقیه اعضا رو هم به نوعی با خبر کنین بعدش هم یه لطفی کنین و در کنار پستی که میدین و توئیت میکنین یکم بیشتر مطلب بنویسین مثلا یه نصیحتی یه پیشنهادی یه چیز جالبی که دیدین این روزا اخبار جالب و خلاصه هر چی به ذهنتون میاد و با سایر دوستان هم با نقل قول رابطه برقرار کنین و اخرش توئیت رو بنویسین سپاس ------------------------------------------ راس ساعت 12 هم افتتاحیه جام ملت های اسیا پخش میشه پیشنهاد میکنم ببینید اینم اپ جدید مدل اروپایی برای بارش های کشور توئیت: دارم gis میخونم برای امتحان فردا
ارسال های توصیه شده