siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ درود و خسته نیاشید تایپیک عنوانش معلومه : توئیت یعنی کارایی که تو این لحظه داریم انجام میدیم یا میخاییم بریم انجام بدیم رو بنویسیم + حالا صحبتی یا خوش و بشی با کاربری به صورت عمومی داشتیم + موارد خاصی که در مورد مسئله ای تو ذهنمون هست رو بگیم (طرح توئیت کپی هست) قوانین: قوانین کلی سایت + قوانین بخش امیدوارم همه شرکت کنین سپاس 6 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ خب خودم شروع میکنم و امیدوارم دوستان شرکت کنن توئیت:در حال خوندن جزوه تاریخ تحلیلی 2 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ هیشکی در حال حاضر هیچ کاری نمیکنه یعنی توئیت : نگاه شبکه manoto 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ تشنمه حال ندارم پاشم برم اب بخورم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ میخوام اسمس بدم دوتا فوش بار یه نفر کنم 2 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ دوستان به جای سایر تایپیک ها که دارین توش مطلب فان میزارین و حرف دل اینجا بنویسین لطفا مثل تایپیک دوست دارم ... امروز که فوتبال خوبی نیس توئیت: میرم یکم ریاضی بخونم 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اگه اعضای بدنم یاری کنن میخوام به حول و قوه الهی برم یکم درس بخونم 4 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ واقعا برف که میباره خیلی خوشحال میشم و الانم نشستم دارم بارش برفو میبینم از کنار پنجره #مرغ باغ ملکوت چه درسی میخونی حالا؟ 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ واقعا برف که میباره خیلی خوشحال میشم و الانم نشستم دارم بارش برفو میبینم از کنار پنجره #مرغ باغ ملکوت چه درسی میخونی حالا؟ خوش بحالتون. کجایی هستید شما؟ اینجا (مشهد) هوای روزهای گذشته تفاوت محسوسی با تابستون نداشته !! از همه ی سالها بدتر شده... (البته امشب بیرون نرفتم ولی مث اینکه یه کم سرد شده از عصر...! ) 3 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ خوش بحالتون. کجایی هستید شما؟ اینجا (مشهد) هوای روزهای گذشته تفاوت محسوسی با تابستون نداشته !! از همه ی سالها بدتر شده... (البته امشب بیرون نرفتم ولی مث اینکه یه کم سرد شده از عصر...! ) من اذربایجان اینجا هم تا دیروز هوا گرم و بهاری بود و امروز سرد شد البته دارم نقشه هارو میبینم مشهد هم ایشالا روزای اینده بهتر میشه اگه طرفدار داشته باشه و فصل زمستونم هست اپ های جدید و نقشه های هواشناسی رو هم میزارم تا دوستان ببینند توئیت: مشاهده سایت های هواشناسی 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ لم دادم رو مبل کادوهامو نگاه میکنم. 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ همین چند دقیقه پیش بارون کمی بارید... :) 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ توئیت : تا 5 مین دیگه میرم سراغ کتاب دفترام ! ( ادامه داره تا صبح ) 4 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ دارم کار با نرم افزار رو یاد میگیرم (در حال تمرین) برای پایان نامه ام . لطفا واسم دعا کنین زود و خوب بتونم جمعش کنم و دفاع کنم . 3 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ درود و صبح ادینه همه شما به نیکی اول سپاس که تو این تایپیک میایین و لطفا بقیه اعضا رو هم به نوعی با خبر کنین بعدش هم یه لطفی کنین و در کنار پستی که میدین و توئیت میکنین یکم بیشتر مطلب بنویسین مثلا یه نصیحتی یه پیشنهادی یه چیز جالبی که دیدین این روزا اخبار جالب و خلاصه هر چی به ذهنتون میاد و با سایر دوستان هم با نقل قول رابطه برقرار کنین و اخرش توئیت رو بنویسین سپاس ------------------------------------------ راس ساعت 12 هم افتتاحیه جام ملت های اسیا پخش میشه پیشنهاد میکنم ببینید اینم اپ جدید مدل اروپایی برای بارش های کشور توئیت: دارم gis میخونم برای امتحان فردا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده