Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیـــــــــزم:icon_gol: امیدوارم به همه آرزوهای قشنگت برسی جیجوی مهربونم:icon_gol: ( من به اسم جیجو عادت کردم) مرسییییی عزیزم...لطف کردی فداتشم... گلمی. لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ زادروزت خجسته باد منووووونم دوست خوووووب. لطف کردی... لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ واااااااااای باز من طبق معمول این مدت دیر رسیدم تولدت با تاخیر فرااااااااااااوان مبارک باشه عزیزم امیدوارم در تمام لحظات زندگیت شاد و موفق و سلامت باشی و به همه ارزوهای قشنگت برسی:happy: لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ تولدت رو با 5 روز ناقابل تاخیر تبریک میگم تولدت مبارک لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ واااااااااای باز من طبق معمول این مدت دیر رسیدمتولدت با تاخیر فرااااااااااااوان مبارک باشه عزیزم امیدوارم در تمام لحظات زندگیت شاد و موفق و سلامت باشی و به همه ارزوهای قشنگت برسی:happy: فدااااات اشکال نداره. ممنونم بانو لطف کردیییییی. مچکرم. لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ تولدت رو با 5 روز ناقابل تاخیر تبریک میگمتولدت مبارک مرسییییییییی همین که الان تبریک گفتی واس من باارزشه. لطف کردی.مچکرم.ممنووووون. لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ اجازه هست هر چن دیگه خیلی دیر شده ولی ببقشید:w554::w554: تولدت مبارک :w70::2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t:6snuiio5gm0n52hzey4ان شا الله هر چه زودتر به آرزویی که تو دلت داری برسی لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اجازه هستهر چن دیگه خیلی دیر شده ولی ببقشید:w554::w554: تولدت مبارک :w70::2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t:6snuiio5gm0n52hzey4ان شا الله هر چه زودتر به آرزویی که تو دلت داری برسی ممنووووووونم مرسی... لطف کردی...مچکرم بانو. لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ تبریک عرض میکنم . ممنونم لطف کردید...مچکرم. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ سلاااااااااااااااااام. تولدت با یه عالمه تاخیر مبارک امیدوارم به بهترین هاااااااااا برسی. لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ سلاااااااااااااااااام.تولدت با یه عالمه تاخیر مبارک امیدوارم به بهترین هاااااااااا برسی.سلاااااااااام فرنوش جونیه خودم...مرسیییییییی عزیزه دلم ایشالا عروسیت....فدات. لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ اااااا بازم تولدتونه چند روز پیش نبود منم اومدم فکر کنم حالا که اومدم غیب نداره دوباره تولدت مبارک لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ اااااا بازم تولدتونه چند روز پیش نبود منم اومدم فکر کنم حالا که اومدم غیب ندارهدوباره تولدت مبارک دوباره تولدم شد دیگه:-d:-d:-d مرسییییی مهربووووووون♥♥♥♥♥ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده