nimaha72 70 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 سلام من دو تصویرAوB دارم . چگونه می توانم معادلۀ زیر را با آن تصاویر حل کنم ؟ میشه یک مثال هم بزنید 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 سلام من دو تصویرaوb دارم . چگونه می توانم معادلۀ زیر را با آن تصاویر حل کنم ؟میشه یک مثال هم بزنید سلام یعنی دو تا تصویر باینری داری؟ می تونی اینجا قرارشون بدی؟ درباره معادله بیشتر توضیح میدی، اشتراک a و b رو از تصویر a حذف می کنیم، بعد از اون چی میشه؟
Imaaan 17059 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 سلام اشتراک دو تصویر را با چه دستوری بدست می آورند؟ اینا رو باینری می کنی دیگه، درسته؟ واسه اشتراک از ضرب یا and می تونی استفاده کنی.
nimaha72 70 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2015 برای نرم (|| ||)و اجتماع باید چه کار کرد ؟ از ضرب معمولی باید استفا ده کنیم یا از ضرب برداری؟ 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 برای نرم (|| ||)و اجتماع باید چه کار کرد ؟ از ضرب معمولی باید استفا ده کنیم یا از ضرب برداری؟ ضرب نقطه ای دیگه، برای اجتماع هم جمع باینری یا or باید استفاده بشه. نرم رو نمی دونم، واسه همین گفته بودم پست اول معادله رو توضیح بدی. خروجی هم باید تصویر بشه، درست؟
ارسال های توصیه شده