Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سلام یه پیشنهاد در ادامه در آمدزایی تو سایت، گفتم شاید بد نباشه یه زیر تالاری داشته باشیم تحت عنوان درخواست ها ی کاربران و مثلا به دو بخش پولی و رایگان تقسیم بشه تو این قسمت بچه ها یعنی اعضای سایت میاند درخواست میدند مثلا ساخت یه کارت پستال برای تولد فلانی ما هم بزنیم براشون تو قسمت رایگانش و اگر برای سایت دیگه ای در جای دیگه ای چیزی میخواند یا پوستری بروشوری چیزی در قسمت پولیش براشون انجام بدیم فعلا دامنه قسمت رایگانش باز باشه تا هم کاربر جذب بشه برای درخواست دادن هم اینکه بیشتر بتونیم خودمونو نشون بدیم مثلا بنر با ابعاد های کوچیک و افکت کم تو رایگانش و بنر بزرگتر و افکت بیشتر پولی و به همین ترتیب برای چیزای دیگه ...... این کار چند مزیت داره : 1- معرفی و شناسوندن بیشتر گرافیک و تالار به اعضا 2- محک زدن خودمون در طراحی ها 3- پیشرفت کردنمون در زمینه گرافیک با توجه به سلایق مختلف 4- در آمد زایی 5- بالا بودن تالار گرافیک نظرات ؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ منم موافقم فقط ... ولی هیچکدوم از این کارا رو که نام بردی بلد نیستم ... 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ منم موافقم فقط ... ولی هیچکدوم از این کارا رو که نام بردی بلد نیستم ... میزنم چشاتو در میارما ! من شوخی ندارم تو مکس کار کن یا طراحی پوستری کارت پستالی چیزی حمید بنر های خوبی میزنه منم فعلا میچرخم ببین کدوم بخش بهم بیشتر میاد:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ میزنم چشاتو در میارما ! من شوخی ندارم تو مکس کار کن یا طراحی پوستری کارت پستالی چیزی حمید بنر های خوبی میزنه منم فعلا میچرخم ببین کدوم بخش بهم بیشتر میاد:persiana__hahaha: :jawdrop: تو و حمید کار کنید من نظر میدم ... من که طراح نیستم ... :w00: بعضی بچه ها هم بلدن .. میتونیم بهشون بگیم که اونا هم در صورت تمایل همکاری کنن ... 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ :jawdrop:تو و حمید کار کنید من نظر میدم ... من که طراح نیستم ... :w00: بعضی بچه ها هم بلدن .. میتونیم بهشون بگیم که اونا هم در صورت تمایل همکاری کنن ... :w589: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ :w589: در حد توانمان همکاری می کنییییییم... 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ تو تواناییت خیلی زیاده خیلی خوب میتونی فعالیت کنی :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها در مورد تاپیک شکلک ها خیلی طولانی شده هر کسی هم شکلکی خواسته گذاشته به نظرم بهتره این تاپیک انتقال پیدا کنه به بخش ویژه یعنی همین جایی که این تاپیک هست تا شکلک ها رو با کمک هم نهایی کنیم و شکلکی اگر هست اضافه کنیم و دیگه کسی شکلک جدید نذاره توش از کاربرا نظر من اینه که اگر هنوزم شکلکی مد نظرمون هست بعد از انتقالش به بخش ویژه بذاریم خودمون تا یکی دو روز بعد اگر اشتباه نکنم 156 شکلک هست کل شکلک ها که تعداد 20 تاشون تو لیست برگزیدست از اونجایی که اگر شکلکی حذف بشه در کل انجمن و تمامی تاپیک ها شکلک از بین میره و ظاهر خوبی نمیده به انجمن، اگر شکلک هایی که بچه ها گذاشتند بعضی هاش با تفاوتی کم شبیه برخی شکلک های توی لیست حال حاضر هست، پس همون شکلک های گذشته بمونه و یه تعداد شکلک هایی زیادیم که استفاده شده ولی خیلی کم با وجود حذفش از تمامی تاپیک ها بازم باید کلا حذف شه چون خیلی کم طرفدار هستند و بی فایده مثل شکلک بامشاده ! بهتر هست هر کدوممون یه تعداد شکلکو از تمامی پست های اون تاپیک جمع آوری کنیم بعد با نظر همدیگه نهاییش کنیم اگر موافقید یک تاپیک جدید بزنم برای نهایی شدن شکلک ها که هر کدوممون لیست شکلک هایی که از اون تاپیک گلچین میکنیمو بذاریم تو اون تاپیک برای نظم بیشتر 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ راستی بچه ها اون زیر تالارم زده شد بخش ویژه درخواست اعضای سایت میام توضیحاتشو هماهنگ کنیم 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها در مورد تاپیک شکلک ها خیلی طولانی شده هر کسی هم شکلکی خواسته گذاشته به نظرم بهتره این تاپیک انتقال پیدا کنه به بخش ویژه یعنی همین جایی که این تاپیک هست تا شکلک ها رو با کمک هم نهایی کنیم و شکلکی اگر هست اضافه کنیم و دیگه کسی شکلک جدید نذاره توش از کاربرا نظر من اینه که اگر هنوزم شکلکی مد نظرمون هست بعد از انتقالش به بخش ویژه بذاریم خودمون تا یکی دو روز بعد اگر اشتباه نکنم 156 شکلک هست کل شکلک ها که تعداد 20 تاشون تو لیست برگزیدست از اونجایی که اگر شکلکی حذف بشه در کل انجمن و تمامی تاپیک ها شکلک از بین میره و ظاهر خوبی نمیده به انجمن، اگر شکلک هایی که بچه ها گذاشتند بعضی هاش با تفاوتی کم شبیه برخی شکلک های توی لیست حال حاضر هست، پس همون شکلک های گذشته بمونه و یه تعداد شکلک هایی زیادیم که استفاده شده ولی خیلی کم با وجود حذفش از تمامی تاپیک ها بازم باید کلا حذف شه چون خیلی کم طرفدار هستند و بی فایده مثل شکلک بامشاده ! بهتر هست هر کدوممون یه تعداد شکلکو از تمامی پست های اون تاپیک جمع آوری کنیم بعد با نظر همدیگه نهاییش کنیم اگر موافقید یک تاپیک جدید بزنم برای نهایی شدن شکلک ها که هر کدوممون لیست شکلک هایی که از اون تاپیک گلچین میکنیمو بذاریم تو اون تاپیک برای نظم بیشتر 1 تاپیک در بخش ویزه زده میشه تا در مورد شکلک ها هماهنگی صورت بگیره در مورد شکلکهایی که ممکنه حذف بشن : شکلکهایی که شبیه شکلکهای حاضر هستند در همین مسیر و با همین نام جایگزین میشن .. تا شکلکی حذف نشه 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ حمید چرا باید دسترسی من فقط محدود به بخش ظاهری بشه ؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ میتونید یه مسابقه طراحی لوگو واسه محرم بذارین؟ البته رو همین لوگوی اصلی کار بشه ها. یعنی تغییرات زیاد نباشه. چون مثل ورژن قبلی نمیشه لوگوی سراسری گذاشت و همون گوشه میشه لوگو رو گذاشتش. 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ میتونید یه مسابقه طراحی لوگو واسه محرم بذارین؟ البته رو همین لوگوی اصلی کار بشه ها. یعنی تغییرات زیاد نباشه. چون مثل ورژن قبلی نمیشه لوگوی سراسری گذاشت و همون گوشه میشه لوگو رو گذاشتش. لوگوی اصلی؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ منظورم اینه: آری مسابقه می تونیم بزاریم ... ولی فایل اصلی لوگو رو دارید؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ آری مسابقه می تونیم بزاریم ... ولی فایل اصلی لوگو رو دارید؟ نداریم البته من شاید داشته باشم تو کامپیوتر خونه. ولی خب تازه همون عاشورا تاسوعا اینا میرم خونه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده