CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ فلش ها مگه خاکسترین؟نه پس زمینه منظورمه نواندیشان هم یه کم تاره کوچیکترین سایز نوشته ست؟ 8؟ اوکی .. البته بازم میزنما .. (اینم میشه مثل عکسای زیر یوزر) 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ Perfect:a030: خودتی .. درست صوبت کن ... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ واسه این قضیه آپلودسنتر، میخوام کدی رو بزنم که عکساشو تو سایتای دیگه نتونن بذارن. وقتی عکس رو کپی میکنن تو سایت دیگه، به جاش یه عکسی که خودمون تعیین میکنیم رو نشون بده. حالا می خواستم بگم این عکس جایگزین رو چطوری بذاریم؟ یه جوری باشه که فقط اسم و آدرس انجمن روش باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ واسه این قضیه آپلودسنتر، میخوام کدی رو بزنم که عکساشو تو سایتای دیگه نتونن بذارن. وقتی عکس رو کپی میکنن تو سایت دیگه، به جاش یه عکسی که خودمون تعیین میکنیم رو نشون بده. حالا می خواستم بگم این عکس جایگزین رو چطوری بذاریم؟ یه جوری باشه که فقط اسم و آدرس انجمن روش باشه؟ اینو میگی یعنی .. ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ تالاره خوابیده بدفرم .. اصلا حسش نیس .. :icon_pf (34): بیاید از هفته دیگه یه حرکتی بزنیم .. اول هم حذف فلش .. ها ؟ 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ آره موافقم هیشکی نیست بهش برسه 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ آره موافقم هیشکی نیست بهش برسه ترتیبشون هم ایراد داره منم از این به بعد فقط آموزش مکس تو زمینه معماری و انیمیشن میزارم که جذاب باشه ... شما هم برید نبال آموزش پوستر و اینا بیشتر .. افکت بسه البته اونی که آموزش میزاره باید این فکرو بکنه فرق نداره .. من و شما 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ یه هفته استراحته فعلا تالار .. گاهی یه پست دانلودی چیزی که نخوابه هفته بعد طوفان 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ آره موافقم اصلا این هفته حالم مساعد نیست بیام پست تخصصی بزنم 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ آره موافقم اصلا این هفته حالم مساعد نیست بیام پست تخصصی بزنم منم 2افتضاحو پشت سر گذاشتم .. حالم گرفتس :w768: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها یکی دو هفته دیگه شروع تابستون هستش و بهترین زمان برای بالا کشیدن تالار و فعالیت زیاد چون هم من و هم زهرا امتحاناتمون تموم شده بیشتر و بهتر میتونیم به تالار برسیم در کنار حمید که الانم داره فعالیت میکنه و هم بقیه کاربرا بیشتر میاند الانم اگر بخواییم فعالیت کنیم عده کمی بازدید خواهیم داشت چون با خیلیا که صحبت کردم الان همه خسته هستند ودرگیر امتحانات اگر هم نت هستند در حال انجام کارای دیگه در کنار دیدن سایت نواندیشانند و ترجیح میدند اسپم کنند و تاپیکای عمومی برند ! بعد از این مدت حتما میاییمو واقعا طوفانی فعالیت میکنیم منتها چند تا نکته بهتر هستش برنامه هایی که برای تابستون داریمو اینجا عنوان کنیم و اگر پیشنهادیم دارید بگید که اصولی تر و هدفمند تر بریم جلو در واقع شیوه برگزاری مسابقات، نوع آموزش ها و دیگر موضوعاتو بررسی کنیم که چطور بشه بهتره و باعث بازدید بیشتر میشه یه کم خلاقیت به خرج بدیم یه جوری که یه تعاملی هم بین ما و تالارای دیگه باشه نظرتون چیه ؟ پیشنهاداتتون چیه؟ من میگم باید یه چیزی شبیه بروشور تهیه کنیم یا مثه پوستر و در یک تاپیکی با همین عنوان تبلیغات تالارو فعالیت های حال حاضر و آیندشو بنویسم نظرتون چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ پرتو که نیست. حمیدم فکر کنم ندیده تاپیک رو منم که نظر ندادم و فقط تشکر زدم. چون بحث تخصصی بود موافق بودم ولی پیشنهادی به ذهنم نمیرسید که بگم. از نظر من یکی از تالارایی که بیشترین خلاقیت رو داره همین گرافیکه. فقط یه چیزی. البته فکر کنم خارج از چارچوب این بحثی که کردی باشه اینکه علیرغم اینکه این تالار یه تالار خیلی پر و قوی هستش هنوز نتونسته به اندازه کیفیتی که داره کاربر هم داشته باشه. دوتا پیشنهاد میکنم. یکی اینکه این تاپیکای آموزشی tr group عنوان tr group تو انتهای تاپیک بیاد. به خاطر اینکه وقتی اولش بیاد تو سرچ گوگل ضعیف تر میشه نسبت به اینکه آخرش باشه. (البته فکر کنم. باز خود حمید اینو از وحید هم بپرسه. نمیدونم ) یکی دیگه هم اینکه بعضی از این آموزش هایی که تو اینجا گذاشتین و تو گوگل خوب شناسایی نشده، تو سایت های دیگه هم بذارین. رو عکسا که واترمارک نواندیشان هستش و آخرشم منبع لینک تاپیکشو که تو انجمن هست بذارین. یا مجله رو واسه دانلود تو جاهای دیگه بذارین. البته تو هر صفحش یه گوشش ادرس سایت باشه. اینطوری بعد یه مدت باعث شناخته تر شدن بخش گرافیک نواندیشان تو جاهای دیگه میشه و اینکه جایی که آموزش ها توسط خود اعضا داره تهیه میشه. فکر کنم تو جذب کاربر بتونه موثر باشه. ببخشید اگه جاش اینجا نبود دیگه. گفتیم بیایم یه نظری هم از خودمون ول کنیم 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من الان حس ندارم .. فکرم نمیاد .. بعدا میام 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها یکی دو هفته دیگه شروع تابستون هستش و بهترین زمان برای بالا کشیدن تالار و فعالیت زیاد سلام ... بله .. بهترین زمان ... چون هم من و هم زهرا امتحاناتمون تموم شده بیشتر و بهتر میتونیم به تالار برسیم در کنار حمید که الانم داره فعالیت میکنه و هم بقیه کاربرا بیشتر میاند من شنبه امتحانم رو بدم آزادم تا اواخر مرداد ... که داریم از ایران میریم ... یکم طول میکشه تا وسایل خونه و اتاقم رو بخرم ... از جمله کامپیوتر ! بعدشم که ترم شروع میشه ... ولی سعی می کم تو همین مدت که وقتم آزاده فعالیتم بره بالا ... بهتر هستش برنامه هایی که برای تابستون داریمو اینجا عنوان کنیم و اگر پیشنهادیم دارید بگید که اصولی تر و هدفمند تر بریم جلو در واقع شیوه برگزاری مسابقات، نوع آموزش ها و دیگر موضوعاتو بررسی کنیم که چطور بشه بهتره و باعث بازدید بیشتر میشه یه کم خلاقیت به خرج بدیم یه جوری که یه تعاملی هم بین ما و تالارای دیگه باشه بسی زیبا ... اولین کاری که می خوام بکنم سر و سامون دادن به تاپیک لیست آموزش های فتوشاپه ... که باید تاپیک های دانلود ، تکست افکت و ... ( فکر کنم باید زیر تالارِ جدا هم بزاریم) جدا بشه ... با یه تصویر کوچیک کنارش ... ترجمه هم ادامه میدم ... و البته ترجمه ها باید طوری باشه که به درد مسابقات هم بخوره ... در مورد شیوه برگزاری مسابقات هم نظری ندارم... هر هفته ... یه هفته طراحی امضا ، یه هفته طراح برتر (دو بعدی و سه بعدی) خیلیا فتوشاپ بلدن ولی شرکت نمی کنن ... شاید یکی از دلایلش طولانی بودن آموزشه ! من میگم باید یه چیزی شبیه بروشور تهیه کنیم یا مثه پوستر و در یک تاپیکی با همین عنوان تبلیغات تالارو فعالیت های حال حاضر و آیندشو بنویسم ایده ی خوبیه ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده