FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ درود دوستان گرافیست و مدیران گرامی که به این بخش دسترسی دارند. دوستان این بخش برای نظرات و پیشنهاداتیست که برای پیشرفت صورت ظاهری و گرافیکی انجمن لازم میدانید. خوشحال میشم که ما را در این امر یاری کنید. از دوستان گرافیست هم درخواست میکنم با قوۀ زیباشناسی خود و تخصص های ویژۀ خود با ما همراه و هم مسیر شوند. سپاس بی کران :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ من میگم یه فکری واسه ترکیب رنگی قالب دیفالت انجمن اگه بکنیم خیلی خوبه. راستش این ترکیب رنگی که الان داره به نظرم تکراریه. البته قشنگه ها فقط تکراریه :icon_pf (34): گفتگوی تخصصی ویژه گرافیکه یه بی هنر این وسط چه میکنه؟ 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ بی هنر چیه محمد جان شما تازه مدیر کلی باید بگی چی به چیه تازه ما برای این کارا کلی با شما کار داریم :167: در مورد قالب و دیفالت هم چشم برسی میکنیم بهتره که خودتون هم در بحثها حضور داشته باشید تا از نظرات کارشناسانۀ فنی هم مطلع بشیم 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سلام مرسی بابت اینکه منو هم قابل دونستید ببخشید از تاخیرم مشکلاتی پیش اومده بود منم موافقم قالب تکراریه 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ خب .. منم اومدم ..... :icon_pf (44): تشکر میکنم .. این قسمت .. واقعا احتیاج بود .... چند تا فکر دارم .. ایشالا نهائی شد ... میگم خدمتتون............ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به متخصصای گرافیک. خسته نباشید. راستش میخواستم بدونم الان میخواین رو ظاهر انجمن کار کنین و بهترش کنین، من یه سری از این ایکنا و این چیزا که دارم رو میتونم بذارم؟ البته اکثرش چیزای ساده ای هست که حتماً خودتون دیدین. 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به متخصصای گرافیک. خسته نباشید.راستش میخواستم بدونم الان میخواین رو ظاهر انجمن کار کنین و بهترش کنین، من یه سری از این ایکنا و این چیزا که دارم رو میتونم بذارم؟ البته اکثرش چیزای ساده ای هست که حتماً خودتون دیدین. سلام مدیر کل تصمیم گرفتیم برای هر مورد طراحی یک تاپیک جداگانه بذاریم تا مباحث با هم قاطی نشن. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ این مهر و امضایی که روی حمید روی عکسا انداخته خیلی جالب و قشنگ بود. اینو میگم: فکر کنم بشه از این به عنوان مهر روی محصولات فروشگاه هم استفاده کرد. نظرتون چیه؟ حتی واسه مجله. به نظرم این رو در اختیار بقیه دوستان هم قرار بده تا کسایی که روی عکسایی که تو آموزشا میذارن یا رو فایل های PDF که میذارن واسه دانلود به عنوان یه مهر ازش استفاده کنن. 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ این مهر و امضایی که روی حمید روی عکسا انداخته خیلی جالب و قشنگ بود. اینو میگم: فکر کنم بشه از این به عنوان مهر روی محصولات فروشگاه هم استفاده کرد. نظرتون چیه؟ حتی واسه مجله. به نظرم این رو در اختیار بقیه دوستان هم قرار بده تا کسایی که روی عکسایی که تو آموزشا میذارن یا رو فایل های PDF که میذارن واسه دانلود به عنوان یه مهر ازش استفاده کنن. خدائی .. ؟ .. خوبه .. ؟ ( امیدوار شدم بخودم ... ) حالا بزار یه خورده بگذره ... من دارم رو یه سیستم آموزشی فکر میکنم ... تو فکر آموزش ویدئویی هم هستم البته .... که بچه ها خودشون بزنن و سی دی کنن و بدن بیرون .. ( صد البته برای فروش توی فروشگاه ) 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه حمید جان :w139: هک مدال ها هم نصب شده. فرناز تو جلسه گفته بود که مدال های خوبی آماده شده. خواستم بگم این مدالها رو بدین بهم تا آپلود کنم. 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه حمید جان :w139: هک مدال ها هم نصب شده. فرناز تو جلسه گفته بود که مدال های خوبی آماده شده. خواستم بگم این مدالها رو بدین بهم تا آپلود کنم. ایول حتما میذارمشون فقط اول تعاریفش بدست بیاد که بر اساس اون بذاریمشون در مورد امضا هم حالا که قراره مهر بشه بنظرتون از فرم سه بعدی که حمید طراحی کرده استفاده کنیم چطوره؟ یه سری طرح هم برای شکلهای زیر عنوانها طراحی کرده بود... اونا هم برای این کار فکر کنم مناسب باشن. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ واسه این آیکن دانلود هم میشه یه آیکن مخصوص خود انجمن بشه. به جای این پایینی میگم: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ واسه این آیکن دانلود هم میشه یه آیکن مخصوص خود انجمن بشه. به جای این پایینی میگم: اقدام میشه ... 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ سیلام دوستان عزیز این طرح عکس زیر یوزر گویا کلی مخالف داره میگم کاشکی قبلش یه نظرسنجی میزدیم نه؟ ولی تولوخدا یه کاری کنین بمونه هااااااااا من دوسش میدارم همین دیجه 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ سیلام دوستان عزیز این طرح عکس زیر یوزر گویا کلی مخالف داره میگم کاشکی قبلش یه نظرسنجی میزدیم نه؟ ولی تولوخدا یه کاری کنین بمونه هااااااااا من دوسش میدارم همین دیجه بقیه رو نمیدونم ولی سرعت من فاجعست نمیتونم همه تاپیک ها رو ببینم در مورد اطلاعیه قبلی هم مدیران حداقل توانایی دیدن تاپیکی در این خصوص رو داشتند میشه به طور خلاصه که شما دیدید در تاپیک های دیگه بگید دقیقا مخالفت ها در چه مورد بوده؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ همیشه بعد از هر تغئیر مخالفت هست ....... تحمل باید .. 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ واسه این آیکن دانلود هم میشه یه آیکن مخصوص خود انجمن بشه. به جای این پایینی میگم: حاجی .. فارسی باشه متنش 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ قشنگ شده حمید جان فقط اون خاکستریش مشکی بشه خیلی شیک میشه لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ قشنگ شده حمید جان فقط اون خاکستریش مشکی بشه خیلی شیک میشه فلشا .. یا بکگراندش ؟ لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ فلش ها مگه خاکسترین؟ نه پس زمینه منظورمه نواندیشان هم یه کم تاره کوچیکترین سایز نوشته ست؟ 8؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده